לוזון ליג-מח' 26

somone1411

New member
ואני שואל: איזה שינוי הביא רוני לוי לבית"ר?

בתקופת אלי כהן היה יותר טוב.

מאמן הכי אוברייטד בליגה. שיחזירו את אוחנה.

itzikon5352106

New member
השופט גמר לנו את המשחק

הצגה של מוחמד גאדיר שזיו אדלר קנה והרחיק את אנדרס טונייס כמה דקות קודם לכן דדי בן דיין נכנס בצורה מכוערת באופיר קריאף אפילו צהוב הוא לא קיבל.

כמו נגד מכבי ת''א בית''ר שלטה והחמיצה ונעקצה בדקות הסיום

droriko

New member
משחק מגעיל למדי

זה שבני סחנין זאת קבוצה בלי כדורגל ועם הרבה כסאח זה ידוע עוד מיום הקמתה. אבל לא חשבתי שגם בית"ר של רוני תהייה כזאת. משחק אמצע טבלה קלאסי

itzikon5352106

New member
עירוני רמה''ש-מכבי חיפה

רמה''ש במקום ה-13 עם 20 נק' מגיעה למשחק הזה אחרי תיקו 3-3 נגד מכבי פ''ת.בשני המשחקים האחרונים רמה''ש פגשה את שתי יריבותיה לקרב על ההישארות בליגה.לפני שבועיים היא ניצחה 0-1 את בני יהודה משער של יוסף אבו לאבן בתוספת הזמן,בשבוע שעבר אבו לאבן היה זה שכבש את שער השיוויון נגד פ''ת.מה הוא מתכנן להפעם?

מכבי חיפה מגיעה אחרי תיקו 2-2 ביתי נגד בני יהודה במשחק שייזכר בעקבות התיקול הקשה של רובן ראיוס על רפי דהן.חיפה במקום הרביעי עם 41 נק',2 נק' פחות מק''ש והקרב על המקום ה-3 שמוביל למוקדמות הליגה האירופית עדיין פתוח.

ההימור שלי: 1-1

afc2

New member
סדר משחקי הפליאוף: מכבי ת"א 3 משחקי חוץ ברצף

droriko

New member
כל הכבוד לרעננה!

את האמת לא ממש הכרתי את הקבוצה של קורצקי.רק לפני שבועיים התחברי לערוצי הספורט של YES, וכידוע לא משדרים את הקבוצה בערוץ 1 "כי היא סתם עוד איזה קבוצה אפורה מהתחתית" אז זהו שהם לא. היום ראיתי קבוצה מצויינת,עם שיטת משחק,עם התלהבות,עם לחימה, שלא נשברת. כל הכבוד לקורצקי.

בכלל נראה שמה שמאפיין את העונה זה שהקבוצות תחתית הן לא באמת גרועות,לפרקים של העונה הן גם יותר טובות מאלה שמעליהן(לא שאני שאומר שרעננה יותר טובה מבאר שבע,אבל לפי המשחק היום היא לא נופלת מאשדוד או הפועל חיפה) אין לך היום בליגה קבוצה כמו הפועל בית שאן או הפועל ירושלים או מכבי יפו שקבוצות צמרת מגיעות למגרש שלה בשביל להתאמן על קונוסים.

itzikon5352106

New member
אשר אלון ערך השבוע אסיפה קשה לשחקני רעננה

וזה עזר להם.אני חושב שאפילו הוא לא האמין שהקבוצה שלו תנצח.

droriko

New member
עכשיו ההמנון במשחק בין ביתר לסכנין

אוהדי סכנין מפנים את גבם "כמחאה". פשוט מגעיל לראות איך את הלאומנות השתלטה על הקבוצה הזאת,וזה כבר לא מבין. לא מבין איך מרקו בלבול שהוא יהודי מוכן לאמן בקבוצה מגעילה כזאת.

droriko

New member
גם ב"דיון" על קאלה הוא זרק לו

"אני נותן את הדעה שלי בתור מאמן,אתה נותן את הדעה שלך בתור אוהד"

בכלל אני אוהב את הציוות של השניים ביחד,הם מזכירים לי את יודלה ופרוייקה מאסקימו לימון.

והיה גם הקטע עם נימני

מחמיא לאריאל הרוש, דודו דהאן מיד מתקשר ומלשין שהוא הפך לסוכן שלו לפני יומיים.

droriko

New member
סיכום מחצית

1.אני כבר מזמן אומר שטווטחה הוא מנקודות האור הבודדות של חיפה. הוא לא רק שחקן העתיד של הקבוצה אלא גם שחקן העתיד של הנבחרת.
2.ההגנה של חיפה היא אחת הגרועות בליגה. עצם זה ששחקני רמת השרון מטיילים שם חופשי אומר הכל. דקל קינן הוא בלם כל כך גרוע שהיה צריך להטיס לפה את טל בן חיים הקשיש רק שקינן לא ישחק.
3.חן עזרא. שחקן עם טכניקה ומהירות כמו שאין לאף שחקן בליגה. הבעיה היא שיש לו גם 0 שכל. היה לו מצב שגם סבתא שלי היתה עושה ממנו בישול,אבל הוא בחר לבעוט מזוית 0.

למעלה