לוזון ליג-מח' 19

itzikon5352106

New member
מכבי חיפה-מכבי פ''ת

חיפה יצאה מהמירוץ לצלחת האליפות ונשאר לה רק המאבק בגביע המדינה בו לא זכתה מאז עונת 97/98 והמאבק על כרטיס למוקדמות הליגה האירופית.אריק בנאדו לא בנה קבוצה טובה וחיפה זקוקה לחלוץ,אולי אפילו שניים.כרגע היא במקום ה-6 עם 27 נק' אבל מקומה בפלייאוף העליון אינו בטוח.זה יהיה כשלון ענק אם חיפה תמצא עצמה בפלייאוף התחתון.

ב-5 המשחקים האחרונים חיפה עשתה הפסד,ניצחון,הפסד,ניצחון והפסד.האם הפעם היא שוב תשיג ניצחון אחרי ההפסד 1-3 בב''ש?

פ''ת חזרה להיות במקום הלפני אחרון עם 15 נק' אבל מאבקי ההישרדות יהיו צמודים עד הסוף והכל פתוח.היא תופסת את מכבי חיפה בתקופה לא הכי טובה שלה,והיא יכולה לחלום על ניצחון חוץ אם כי ניצחון החוץ האחרון של פ''ת על מכבי חיפה היה בספטמבר 2007.

110 מפגשי ליגה נערכו בין שתי הקבוצות. מכבי חיפה מובילה 28-49 בניצחונות ועוד 33 משחקים נגמרו בתיקו כשבשבעת המשחקים האחרונים בין שתי הקבוצות חיפה ניצחה בכולם עם יחס שערים 4-22.
האם נזכה לניצחון שמיני רצוף של חיפה על פ''ת? או שאולי ניצחון חוץ ראשון לפ''ת על חיפה לראשונה מאז ספטמבר 2007?

ההימור שלי: 1-1

afc2

New member
מכבי פ"ת אחת הקבוצות היחידות בארץ

יחד עם מכבי חיפה שמשחקות 90 דק' פתוח לחלוטין. קשר אחורי אחד בלבד. וגם המערכים עצמם די זהים (מה שבדרך כלל מרמז ל0-0...)

אם זאת, הפעם יחסית אני לא מודאג. אולי אני ואיציק הימרנו "רק" על 3 שערים, אך בפועל ייתכן וכמות השערים שתיפול במשחק תהיה רבה יותר, ולא בהרכח לטובתנו.

אם זאת, יש לנו כלים התקפיים מספיק טובים בשביל לנצח את המשחק הזה.

itzikon5352106

New member
בני יהודה-הפועל חיפה

מאז שהגיע יוסי אבוקסיס לבני יהודה יש שיפור ביכולת של הקבוצה למרות שהיא עדיין במקום האחרון עם 9 נק'.בני יהודה התחזקה ב-4 שחקני התקפה-ג'יימס קין וחן עזריאל שבר ערכו הופעות בכורה ובשבת נגד הפועל חיפה אוהד קדוסי וליאם ווקר צפויים גם הם לשחק.

בבני יהודה אופטימיים לגבי ההישארות,הפער מרמה''ש שמעל לקו האדום הוא 7 נק',וזה פער שאפשר לסגור כי בשלושת המשחקים הקרובים בני יהודה פוגשת יריבות שלה למאבקי ההישרדות(הפועל חיפה בבית,רעננה בחוץ ובית''ר י-ם בבית).בני יהודה כבר ידעה מסעי הישרדות מוצלחים,במיוחד ב-99/00 ו-07/08 ורוצה שגם 13/14 תיזכר כעונה שבה הקבוצה משכונת התקווה נשארה בליגה.

3 משחקים שחיפה לא ניצחה והיא במקום ה-8 עם 25 נק' כשבמקום ה-6 המוליך לפלייאוף העליון נמצאת מכבי חיפה עם 27 נק' כך שהפועל חיפה יודעת שהמשחק בשבת חשוב מאוד וכל תוצאה פרט לניצחון תרחיק את הקבוצה מהשאיפה להיות בפלייאוף העליון.

מחר זה יהיה המפגש ה-75 במסגרת הליגה בין שתי הקבוצות.המאזן הוא 27 ניצחונות לחיפה,23 ניצחונות לבני יהודה,24 משחקים הסתיימו בתיקו.

ב-5 משחקי הבית האחרונים של בני יהודה נגד הפועל חיפה בני יהודה ניצחה ומאזן השערים שלה הוא 4-11.

ניצחון החוץ האחרון של חיפה על בני יהודה היה בנובמבר 1999 בימים שבני יהודה אירחה את משחקיה בשכונת התקווה.חיפה ניצחה אז 0-2 משערים של גוראן מילנקו ועופר טלקר.

ההימור שלי: 0-2 לבני יהודה

itzikon5352106

New member
בני יהודה שוב מפשלת בתוספת הזמן

נגד ב''ש בבית ובחוץ היא הוליכה וספגה פעמיים בתוספת הזמן הערב נגד הפועל חיפה היא הוליכה 0-2 וספגה פעמיים ממהרן לאלה כשאת השער השני הוא כובש בדקה ה-93!!!

כמה חבל עבור הקבוצה

רז 1978

New member
ובני יהודה שוב הורסים לי את הווינר

לפני שבועיים שמתי להם ניצחון נגד באר שבע ואמש שמתי להם ניצחון על הפועל חיפה

זהו יותר אני לא מהמר על בני יהודה בווינר!!!

בכל מקרה עם החוסר המזל שלהם הם לא יצליחו ככה להישאר בליגה

אני לא רוצה שהם יירדו אבל ככה אי אפשר לשרוד בליגת העל

itzikon5352106

New member
עירוני רמה''ש-מכבי ת''א

ביום ראשון האחרון יצאה רמה''ש למשחק חוץ בטדי נגד בית''ר י-ם בצל פרשת ההימורים.בית''ר הגיעה אז בטירוף עם שחקנים חדשים וקיוותה לעשות קונצרט נגד רמה''ש שהגיעה בהרכב חסר כשכל הזמן הזה בתקשורת מתעסקים בפרשה.רמה''ש ניצחה 0-1 את בית''ר,דבר שאף אחד לא האמין שיקרה ועלתה מעל לקו האדום עם 16 נק'.בשבת מכבי ת''א מגיעה להתארח בגרונדמן,האם רמה''ש תפתיע גם אותה?

מכבי ת''א במקום הראשון עם 44 נק',מוליכה על ב''ש השנייה בפער של 3 נק'.לפני שבועיים היא חטפה הפסד 1-3 בק''ש ובשבוע שעבר בבית נגד אשדוד היא ניצחה 0-2 במשחק חלש.קשה להגיד שזה משבר אבל משהו קצת מקרטע,אבל פאולו סוזה ימצא את הדרך להחזיר את מכבי ת''א ליכולת הטובה שלה.אם מחר מכבי תנצח זה יהיה הניצחון מס' 900 שלה בליגה הבכירה.

ההימור שלי: 0-2 למכבי ת''א

רז 1978

New member
יש לי הרגשה שמכבי תל אביב תתקשה קצת

אבל היא תנצח בסוף לדעתי 0-1

למעלה