לוזון ליג-מח' 17

itzikon5352106

New member
בני יהודה-הפועל ב''ש

מזל טוב לבני יהודה שבמח' הקודם השיגה את ניצחונה השני העונה ועוד במשחק חוץ בסכנין,0-1.בני יהודה עדיין אחרונה בטבלה עם 8 נק' והיא רק 5 נק' פחות מהמקום שמבטיח הישארות והליגה עוד ארוכה ובני יהודה לא תוותר בקלות.מעניין לראות את השינוי שעשה יוסי אבוקסיס בקבוצה שהשבוע החתימה את החלוץ חן עזריאל שמקווה לחזור לעצמו במדי בני יהודה ולעזור לה להישאר בליגה.

ב''ש במקום השני בטבלה עם 35 נק' והיא מגיעה מאוכזבת אחרי שאיבדה ניצחון ביתי נגד הפועל עכו כשהוליכה 0-1 וספגה שער שוויון בדקה ה-90.הפער ממכבי ת''א גדל ל-6 נק' ובב''ש שם אף אחד לא מדבר בפומבי על אליפות מאוכזבים מאוד.בבית הקבוצה מאבדת נקודות יקרות וזה חבל מאוד עבור החניכים של אלישע לוי.

זהו מפגש בין הקבוצה השנייה בטבלה לאחרונה בטבלה אבל בני יהודה היא בכל זאת קבוצה טובה שאסור לזלזל בה.בסיבוב הקודם בני יהודה הגיעה לב''ש הוליכה 0-1 אבל ספגה שני שערים בדקות הסיום וב''ש חגגה ניצחון דרמטי.בני יהודה חזרה הביתה מאוכזבת.הפעם בבני יהודה מקווים שב''ש תחזור הביתה מאוכזבת.

ההימור שלי: 1-2 לבני יהודה

itzikon5352106

New member
עוד שחקן שיערוך הופעת בכורה בבני יהודה

הוא ג'יימס קין האנגלי שמשחק כחלוץ

מוצארט

New member
המזל? הולך עם הטובים חברים :)

ושבני יהודה יחפשו נקודות במקום אחר, כי אנחנו כבר לא הפראריים של השכונה...

itzikon5352106

New member
יש לב''ש מזל גדול

בדיוק כמו שהיה לה נגד בני יהודה בסיבוב ה-1..

בני יהודה לא תרד

רז 1978

New member
איזה ביש מזל לבני יהודה

כואב לי הלב עליהם
אני ממש לא רוצה שהקבוצה הזאת תרד ליגה ואני מקווה שהם יידעו להתאושש בהמשך מהמכה המורלית הזאת

itzikon5352106

New member
הפועל עכו-מכבי פ''ת

קרב תחתית חשוב בעכו.המארחת עם 17 נק' במקום ה-11,האורחת במקום הלפני אחרון עם 11 נק'.

עכו עם 4 משחקים ללא ניצחון אם כי במח' האחרון היא חזרה מב''ש עם נקודה חשובה אחרי 1-1 דרמטי.גלינור פלט העלה את ב''ש ליתרון בדקה ה-12 מירקו אורמוש השווה בדקה ה-90.בעכו יש מי ששמח כאילו היה זה ניצחון.ניצחון של עכו והיא תגדיל את הפער מפ''ת ל-9 נק'.

פ''ת חייבת להתאושש במהרה ובינתיים ייטב לוזון וקובי רפואה לא מצליחים להרים את הקבוצה שבקיץ האחרון לפני פתיחת העונה חלמה על פלייאוף עליון.היא משחקת טוב אבל לא כובשת ואז נענשת כמו שקרה לה נגד בית''ר י-ם והפועל ת''א.כל תוצאה פרט לניצחון ובפ''ת יהיו מאוכזבים

ההימור שלי: 0-1 לעכו

מוצארט

New member
2:0 לעכו

כמו שראינו במשחק האחרון מול ב״ש, יש להם כדורגל.
הם לא פראיירים.

למעלה