לוזון ליג-מח' 14

itzikon5352106

New member
לוזון ליג-מח' 14

בשעה טובה האינטרנט במחשב הביתי חזר לעבוד.לא הייתי בשבוע האחרון פעיל בפורום,מצטער אני לומד ועובד ולא תמיד יש זמן.עמכם הסליחה

בינתיים מתכוננים למח' ה-14 בלוזון ליג.5 משחקים בשבת,אחד בראשון ואחד בשני.המשחק בשני יהיה הפועל ב''ש-בית''ר י-ם והוא המשחק המרכזי שיזכה לשרשור משל עצמו.

תבלו

itzikon5352106

New member
שיר המחזור

מחר יחגוג הקומיקאי טל פרידמן יום הולדת 50.פרידמן,אוהד הפועל חיפה,החל בשנים האחרונות לעסוק במוסיקה והוא פעיל בלהקת 'החתולים השמנים'.שמעתי במקרה את השיר 'יושן' שהוא כתב,הלחין ושר ואהבתי מאוד את השיר.לא תשמעו את שירי הלהקה בגלגל''צ אבל חפשו ביוטיוב יש להם כמה שירים יפים.

טל פרידמן והחתולים השמנים-יושן:
https://www.youtube.com/watch?v=alz0l-jAgfc

itzikon5352106

New member
הפועל חיפה-עירוני רמה''ש

התעוררו לחיים

בשבעת המחזורים הראשונים של העונה עירוני רמה''ש ספגה 7 הפסדים וכולנו שלחנו אותה כבר לליגה הלאומית.אבל פתאום הקבוצה התעוררה לחיים וחיים שאבו הצליח לחבר את השחקנים שב-6 המחזורים האחרונים לא הפסידו.תיקו בסכנין,תיקו ביתי נגד עכו,תיקו בב''ש(שניצחה את מכבי ת''א למי ששכח),ניצחון בכורה חשוב על בני יהודה ואח''כ עוד ניצחון ביתי חשוב על מכבי פ''ת ובמח' האחרון תיקו בקרית אליעזר נגד מכבי חיפה כשרמה''ש מוליכה 0-1.
כרגע היא במקום ה-12 עם 10 נק' והכל פתוח ובשבת יש לה משחק חוץ נגד הפועל חיפה שבניגוד לרמה''ש פתחה את העונה בסערה עם 7 נק' ב-3 המחזורים הראשונים,ובהמשך ניצחה בדרבי החיפאי ואח''כ עוד ניצחון על ק''ש אבל מאז הקבוצה לא מנצחת ומגיעה למשחק הזה עם 5 משחקים ללא ניצחון(4 הפסדים רצופים+תיקו במח' האחרון נגד מכבי פ''ת בחוץ כשחיפה סופגת שוויון בתוספת הזמן).חיפה פיתחה ציפיות לפלייאוף עליון והיא במקום ה-9 עם 17 נק' רחוקה 2 נק' מהמקום שמוביל לשם והיא תצטרך להשתפר ולהתחזק על מנת להגיע לשם כשבינתיים זה נראה שהיא שוב תיאבק כנגד הירידה.בסיבוב הקודם חיפה ניצחה 0-2 ברמה''ש די בקלות,נראה שהפעם זה יהיה סיפור שונה

ההימור שלי: 1-2 לרמה''ש

itzikon5352106

New member
מ.ס אשדוד-בני יהודה

Help, I need somebody

השיר Help של להקת הביטלס כל כך מתאים למצבה של בני יהודה שזקוקה לנואשות למישהו שיציל אותה.דרור קשטן סיים את תפקידו אחר המח' ה-11 ויעקב אסייג הוא כרגע מאמן זמני עד אשר יחתום מאמן אחר שינסה להציל את הקבוצה משכונת התקווה בליגה.

ניצן שירזי היה המועמד המוביל אבל הוא עדיין לא יכול לחזור לאמן עקב מצבו הרפואי ובין השמות שנשמעו כמועמדים ניתן למצוא את פרדי דוד,יצחק שום ואלי כהן שפוטר לא מזמן מבית''ר י-ם.האם אחד מהם יחתום ויציל את בני יהודה? בני יהודה ירדה ליגה בפעם האחרונה ב-00/01 עם אלי אוחנה על הקווים והיא בילתה עונה אחת בלאומית וחזרה לליגת העל והשתקמה מאז ולמעט עונה אחת שבה נשארה בליגה במח' הסיום ב-07/08 עם מסע היחלצות מרשים של אסייג וחזי שירזי כמאמנים היא הייתה רוב הזמן בצמרת,הגיעה לאירופה ולגמר גביע המדינה.מה יהיה גורלה העונה? ניצחון אחד במח' הפתיחה על אשדוד ומאז 2 תיקו ו-10 הפסדים.

אשדוד העונה בבית קבוצה נהדרת כש-15 נק' מתוך ה-16 שבמאזנה היא השיגה בבית(4 ניצחונות ביתיים ו-3 תוצאות תיקו ב-6 משחקי בית) אבל בחוץ היא חלשה.אשדוד שואפת לפלייאוף עליון ובינתיים היא רחוקה 3 נק' מהמקום שמוליך לשם והיא תצטרך להשתפר במהרה על מנת להגיע לפלייאוף העליון.האם דווקא בני יהודה האחרונה בטבלה תנחיל לה הפסד ביתי ראשון העונה? בבני יהודה מקווים שכן
ההימור שלי: 0-2 לאשדוד

רז 1978

New member
חבל לי על בני יהודה

יש לי סימפטיה לקבוצה הזאת ואני עדיין לא מספיד אותם אע"פ שאני יודע שיהיה להם מאד קשה לשרוד

אין דבר יותר אכזרי מאשר לקבל גדול בזמן פציעות

אני מקווה שאחרי המשחק נגד מכבי ת"א (בהנחה שהם יפסידו) שהן ייצאו לדרך חדשה

ניסים קורים לפעמים , פעמים בעבר בני יהודה הייתה במצב קשה מאד (עונות 1988/89 ו 2007/08) ובשני המקרים הם עשו פיניש ונשארו

אולי גם העונה?

קשה לדעת

מקווה שכן

itzikon5352106

New member
מכבי פ''ת-הפועל רעננה

ייטב לוזון מחפש ניצחון ראשון

במח' ה-11 עמד לראשונה על הקווים של מכבי פ''ת ייטב לוזון ובינתיים ב-3 משחקים הוא הפסיד פעמיים ובמח' האחרון הוא היה בדרך להפסד שלישי עד אשר בא דני פרדה והשווה נגד הפועל חיפה בתוספת הזמן ולוזון 'חגג' נקודה ראשונה.פ''ת בקיץ חלמה על פלייאוף עליון בינתיים החורף הגיע ובחורף היא חולמת על הישארות בליגת העל והיא לא רוצה לעשות נדנדה של ירידה,עלייה ושוב ירידה.בינתיים היא במקום הלפני אחרון עם 8 נק' ואין ספק שבחלון ההעברות היא תשחרר מס' שחקנים כשבינתיים היא שיחררה בין היתר את איבן ג'וקיץ' ויוסי אופיר.

רעננה היא הפתעת העונה עד כה,18 נק',מקום שביעי ובסיבוב השני הקבוצה של מנחם קורצקי בהנהגתו של תמיר כהן ביחד עם הזר הניגרי אנטוני נווקמה תצטרך להמשיך ביכולת הטובה על מנת לתפוס מקום בפלייאוף העליון והיא בהחלט מסוגלת להפתיע ולהיות שם.

בסיבוב הקודם רעננה ניצחה 0-1 בדרבי העולות החדשות.היא תשמח לשחזר את אותה תוצאה גם הפעם בפ''ת.

ההימור שלי: 0-2 לרעננה

itzikon5352106

New member
בני סכנין-הפועל ת''א

הלכה העונה

בהפועל ת''א כבר יודעים שהעונה הזו די גמורה.צלחת האליפות תלך למכבי ת''א,מה שנשאר זה גביע המדינה וכרטיס לליגה האירופית ונקמה בדרבי.במקום להתעסק בערן זהבי שחגג שוב נגד האקסית שיתעסקו בכדורגל ויינתחו את האכזבה.מקום חמישי עם 19 נק',בהפועל ת''א ציפו ליותר.לקבוצה של רן בן שמעון מצפה משחק חוץ קשה בסכנין שמגיעה היישר מהמקום ה-3 עם 23 נק'.בסכנין חייבים לשכוח את המשחק החלש ביום שלישי האחרון בבית נגד בית''ר י-ם שהסתיים בתיקו 0-0 ולהתרכז בהפועל ת''א.אגב מצחיק להיזכר שבסיבוב הראשון סכנין הגיעה לבלומפילד ועשתה בונקר 90 דקות וחזרה הביתה עם 0-0 ונקודה.חשבנו שכל העונה נראה ככה את סכנין אבל היא הפתיעה אותנו לטובה....

ההימור שלי: 1-3 לסכנין

nyr1994

New member
ממש לא רואה את סכנין מבקיעה 3 פעמים

אחרי משחקה האחרון הנרפה

למעלה