לוזון ליג-מח' 13

itzikon5352106

New member
לוזון ליג-מח' 13

אפתח בהודעה קצרה:

הייתי אמור להכין סיקור נרחב אבל לפני יומיים גיליתי שהאינטרנט במחשב הביתי שלי לא פועל יש לי בעיה ולכן היום סיקור המחזור יהיה באופן מצומצם כי אני כותב מהמחשב הנייד מה גם שיש סיכוי לביטול משחקים,כי כבר עכשיו בית''ר י-ם הודיעה שלא תשחק מחר נגד בני סכנין ושהיא מקווה שההתאחדות תבטל את המשחק מחר ותדחה אותו למועד אחר.

שיהיה לנו סופ''ש חמים ונעים ותשמרו על עצמכם!

itzikon5352106

New member
שיר המחזור

החורף הגיע אלינו סוער ומה שהולך באזור ירושלים ובצפון זה דבר שלא קרה הרבה שנים.אנשים תקועים בלי חשמל כבר שעות רבות,י-ם נצורה,אין נכנס ואין יוצא,והחורף הגיע והוא נכנס לחיינו בסערה.שימרו על עצמכם,תשבו בבית עם כוס תה או מרק ותשמעו את השיר הנחמד הזה של גידי גוב על החורף....

גידי גוב-חורף:
http://www.youtube.com/watch?v=pg4TMCZVz6Q

afc2

New member
מה שבית"ר ירושלים עושה זה בדיחה

אתם תתכוננו במלוא המקצוענות למשחק הזה בדיוק כפי שאני מקווה שהם עושים לפני כל משחק.

אני מזכיר, אלו שחקני כדורגל מקצוענים, שזו העובדה שלהם. השבוע החליטו בשלג כבד ובדשא שהפך לביצה על קבוצה שתשחק בשמינית הגמר האלופות.

מי אתם בכלל שתקבעו לפני שהגעתם למגרש על זה שהוא מבוטל? תגיעו למגרש השופט יגיע שעתיים לפני ויחליט אם לדחות או לא כפי שנהלי השיפוט קובעים, ואם אכן יצטרכו לבטל - יבטלו את המשחק.

לדעתי לפחות זה לא צריך להיות רק הפסד טכני לבית"ר ירושלים, אלא גם תביעה בבית דין של סכנין נגד בית"ר.

ושוב, אני לא שונא בית"ר, ולא מסמפט ערבים. אם כבר ההפך הוא הנכון, אבל כאן צריך סטירה מצלצלת שתגרום לאנשים להפנים למען ראו ויראו.

טל851

New member
הם רוצים לבטל כי הם לא התכוננו טוב

למשחק

יש משהו במה שהם אומרים אבל לא הם צריכים להחליט אם המשחק יתקיים או לא

afc2

New member
יש בזה חוסר מקצוענות - זה הכל

תגיעו למשחק כי זה החובה שלכם. אם צריך אפילו שלחו 15 שחקנים מקבוצת הנוער שביטלו להם היום את המשחק. אם אתם יודעים מראש שאין תנאים ושיבטלו, אין שום בעיה לקחת את הסיכון.

מראש לאיים על מישהו, זה תחושה של עולם תחתון, וקבוצה שמתנהגת ככה מגיע לה שתלמד טוב טוב להיענש בחומרה על התנהגות עבריינית שלה.

itzikon5352106

New member
לא חושב שדחו את זה בגלל הגשם

בית''ר י-ם לא התכוננה כראוי,אני חושב שמגיע לה להתכונן למשחק באופן נורמלי כמו שסכנין מתכוננת.

לגבי ק''ש-בני יהודה לא ברור לי למה דחו

afc2

New member
בצפון אין בכלל סערה

כל הבלאגן קורה בכלל באזור ירושלים, הנגב המערבי והשרון.

לגבי טיעון ה"לא התכוננו טוב למשחק" - מיום חמישי בבוקר, שירד שלג כבד, הם היו צריכים לעבור להתאמן במרכז.

נכון, גם שם הגשם והסופה היו תופסים אותם, אבל גם היריבים שלהם התאמנו שם.

ומי שמתבכיין על יומיים של אימון, שלא ינסה אחרי זה לצחוק על ישראליות שמשחקות ביום חמישי בקזסחטן וביום ראשון עם 15 שחקני סגל נגד באר שבע....

afc2

New member
סיבת הדחייה הרשמית: מחסור באנשי שיטור

אם המשטרה לא אישרה כי היא לא תצליח לאבטח, אז בצדק מוחלט.

itzikon5352106

New member
מ.ס אשדוד-הפועל עכו

שתי הקבוצות צמודות בטבלה.עכו תשיעית עם 15 נק' יחס שערים 2- ואשדוד עשירית עם 15 נק' יחס שערים 3-

אשדוד העונה עדיין לא הפסידה בבית והקבוצה האחרונה שניצחה באשדוד הייתה עכו בעונה שעברה.מאז אשדוד שיחקה 9 פעמים בבית ו-5 פעמים ניצחה ו-4 פעמים סיימה בתיקו

ההימור שלי: 1-1

itzikon5352106

New member
עירוני ק''ש-בני יהודה

ק''ש במקום ה-7 עם 16 נק',בני יהודה אחרונה עם 5 נק'.

בני יהודה עדיין לא מצאה מחליף לדרור קשטן ויעקב אסייג ימשיך לאמן את הקבוצה באופן זמני עד אשר יימצא מחליף.

ההימור שלי: 0-1 לבני יהודה

itzikon5352106

New member
מכבי פ''ת-הפועל חיפה

מכבי פ''ת במקום הלפני אחרון עם 7 נק',הפועל חיפה שמינית עם 16 נק' ומגיעה למשחק הזה כשבמאזנה 4 הפסדים רצופים.

פ''ת החליפה מאמן ובמקום משה סיני הגיע ייטב לוזון ובינתיים לוזון לא מושיע את הקבוצה.

זה המפגש הראשון בין השתיים מאז אותו משחק מפורסם לפני שנתיים שבו פ''ת ניצחה בדקה ה-90 משער של דני פרדה שבסיומו החלה מהומה שבה עלי חטיב שחקן חיפה נפגע בפניו מנגיחה של מאמן השוערים של פ''ת עמי גניש וספג גם בעיטה מיגאל ממן אחד מאנשי פ''ת.פ''ת נענשה בהפחתת 3 נק'.נקווה שהפעם המשחק יעבור בשלום ובאופן ספורטיבי

ההימור שלי: 0-2 לחיפה

למעלה