לוזון ליג-מח' 12

• פותח הנושא afc2
  • פורסם בתאריך

afc2

New member
לוזון ליג-מח' 12

לבקשת איציק, אפתח כאן שרשור לקראת המחזור הקרוב בליגה השישית בטיבה באירופה (טוב, לפחות ע"פ הגורמים המוסמכים).

המחזור יפתח מחר עם 5 משחקים, משחק נוסף יתקיים ביום א' הקרוב כשבית"ר ירושלים תארח את מכבי ת"א והמחזור יינעל ביום ב' במשחק בין הפועל ת"א ואשדוד.

afc2

New member
שיר המחזור

אמש, בגיל 95 נפטר נלסון מנלדה, מגדולי המנהיגים שידע האנושות. מנדלה, חתן פרס נובל לשלום, היה מהגורמים המרכזיים לקץ שלטון האפרטהייד בדרום אפריקה, לביסוס הדמוקרטיה במדינה והיה לנשיאה השחור הראשון.

"לקחתי על עצמי להפיץ את החזון של חברה דמוקרטית וחופשייה, שבה כולם יחיו ביחד, בהרמוניה ובשוויון הזדמנויות. זהו חזון שעבורו אני מקווה לחיות, אבל זהו חזון שבשבילו אני מוכן, אם צריך, גם למות" אמר מנדלה

שיר המחזור, Freedom, שגם היה שיר הנושא מהסרט גאנג'ו ללא מעוצרים (שמדבר גם הוא על המאבק לשוויון זכויות לשחורים), בהחלט מעביר את המסר בצורה חדה.

nyr1994

New member
הצרה עם השיר הזה

שהוא מנוצל לצרכי תעמולה למען "שחרור פלסטין" מה שמעלה לי הסעיף כל פעם מחדש

afc2

New member
הפועל חיפה VS. הפועל באר שבע

קריית אליעזר, חיפה

שבת, 17:00

הפועל חיפה

מגמה
- 3 הפסדים רצופים

מקום שמיני: 16 נק', 5 נצחונות, 1 תיקו, 5 הפסדים. 11 שערי זכות, 14 שערי חובה.

ניצחון יעלה את הפועל חיפה לחלק העליון של הטבלה

הפסד ידרדר למטה, אך עדיין לא למאבקי הישרדות

הפועל חיפה של שלומי דורה מצוייה בתקופה רעה מבחינתה, ואחרי שלושה הפסדים רצופים, כל הסופרלטיבים מהנצחונות בדרבי ועל קריית שמונה הם כבר זיכרון רחוק. הפעם הם ייפגשו את הלהיט של הליגה מבאר שבע, ועל הדרך יקוו לניצחון שישחרר אותם מהזמנים הקשים.

הפועל באר שבע

מגמה
- 3 נצחונות ב-4 המחזורים האחרונים

מקום שני: 24 נק', 7 נצחונות, 3 תיקו, 1 הפסדים. 20 שערי זכות, 8 שערי חובה.

ניצחון יעלה את הפועל באר שבע זמנית לפסגת הליגה

הפסד ישאיר את אלישע וחניכיו במקום ה-2, אך יעצור את המומנטום הטוב

הפועל באר שבע פותחת עונה בצורה טובה מאוד, עם 7 נצחונות ב-11 משחקים ומעל 70% הצלחה בסך הכל. בוזגלו מתחיל להתחבר, ברדה כמו תמיד נוצץ, והכל עובד לפי הספר והחלומות הכי וורודים של האוהדים בבירת הנגב. 1,500 עד 2,000 אוהדים מב"ש צפויים להגיע לחיפה.

והרי התחזית

יהיה קר, יהיה גשום, והפועל ב"ש עם סיראז נאסר, בוזגלו וברדה תנצח בשער אחד.

רז 1978

New member
רק עכשיו שמתי לב

לבול פגיעה שלך ( ככה זה שאני בלי מחשב יותר משבוע וכותב את רוב ההודעות שלי מהנייד)

בכל מקרה כל הכבוד!!!

pgprince

New member
עדיין לא יודע איך להתייחס לב"ש העונה

מצד אחד התחושה לפני כל משחק שלהם שהנה הם יתחילו לאבד נקודות לקבוצות כמו הפ' חיפה, סכנין או מכבי פ"ת. אבל ממחזור למחזור הם מתחילים להזכיר את ק"ש מעונת האליפות שגם שם היה סיפור דומה.
עד עכשיו עם 75% הצלחה בצבירת הנקודות הם היחידים שיכולים איכשהו לאיים על מכבי ת"א העונה בליגה.

afc2

New member
הפועל רעננה VS. בני סכנין

אצטדיון נתניה

שבת, 18:00

הפועל רעננה

מגמה
- 2 נצחונות "בית" רצופים לצד משחק מבוקר בחוץ.

מקום חמישי: 17 נק', 4 נצחונות, 5 תיקו, 2 הפסדים. 13 שערי זכות, 10 שערי חובה

ניצחון ורעננה עוקפת את סכנין בדרך למקום השלישי

הפסד ורעננה עם סיכוי לא רע עדיין להישאר בפלייאוף העליון גם השבוע

אחרי אותו הפסד בבלומפילד למכבי ת"א, רעננה תקווה לחזור לסורה ולמגרש שבו גברה על מכבי חיפה ואשדוד בקלות יחסית. בד בבד קורצקי ישאף לא לאפשר להתקפת סכנין מרחבים חופשיים כפי שעשה במחזור האחרון.

בני סכנין

מגמה
- 2 נצחונות רצופים

מקום שלישי: 19 נק', 5 נצחונות, 4 תיקו, 2 הפסדים. 16 שערי זכות, 13 שערי חובה

אם תנצח סכנין היא תבסס את עצמה במקום השלישי

הפסד לרעננה? לא נעים, אבל מסתבר שגם לא בהכרח כזה נורא...

תראו איך גלגל מתהפך. אחרי שהייתה במשבר עמוק, חטפה רביעיות משתי המוליכות, סיימה בקושי בתיקו חלש ביתי מול האחרונה ומרקו בלבול עמד לפני משבר - פתאום, סכנין חוזרת להתפרץ. נכון, הם היו מול שתי קבוצות חלשות מאוד, אבל עדיין.

והרי התחזית....

כליבאת, גדיר, מוגרבי. רעננה בנתניה פותחת קצת יותר את המשחק. ואני אהמר על 2-3 מהנה לאורחים מהצפון.

למעלה