לוזון ליג-מח' 1

itzikon5352106

New member
בית''ר י-ם-הפועל ב''ש

הקיץ שעבר על בית''ר י-ם היה קיץ לוהט ורותח,פעם ארקדי גאידמק כן מוכר ופעם לא עד שבסוף אלי טביב קנה את הקבוצה ו-'המשיח התימני' כדברי האוהדים הוא הבעלים של בית''ר י-ם שעד ינואר 2013 הייתה קבוצה לוהטת מלהיבה,בצמרת,היה מי שדיבר על אליפות אפילו אבל אז הגיע רגע השפל של החתמת הצ'צנים זאור סדאייב וג'יבריל קדאייב,הקבוצה התרסקה,הקהל קילל וזעם על הבאת שחקנים מוסלמיים והחליט לא לבוא למשחקים וטדי שהוא בדרך כלל אצטדיון מלא היה ריק,הקהל הלך נגד שחקנים שתמכו בהבאת הצ'צנים והתמקד בקללות נגד השוער אריאל הרוש שהרבה בזכותו בית''ר נשארה בליגה,בית''ר התדרדרה מהמקום הרביעי עד לתחתית ונשארה רק במח' האחרון.

בית''ר איבדה שחקנים רבים ביניהם שלושה שחקני בית שהנהיגו את הקבוצה בשנים האחרונות.אבי ריקן עבר לציריך,קובי מויאל לשריף טריספול ועמית בן שושן שחתם באנרתוזיס פמוגסטה.עוד שחקן נשמה שעזב הוא דריו פרננדז שעבר להפועל חיפה.הרכש של בית''ר עד כה הוא דוד רביבו,ניסו קפילוטו,אוסה גאובידה המכונה 'אייס קרים',לנדרוי מולמו,דור מלול שחזר מבירשחוט הבלגית,איברהים בנגורה ושני שחקנים צעירים ומבטיחים-עומר אצילי מהפועל ראשל''צ ואיציק כהן מהפועל י-ם.

אלי כהן 'השריף' לא המשיך ובמקומו הובא אלי כהן 'החולוני' שירד ליגה עם הפועל ר''ג וזכה עימה בגביע.

בבית''ר מקווים שלאט לאט הסגל יושלם והקבוצה תתחזק אחרת היא תיאבק בתחתית על חייה עד המח' האחרון.עם חיזוק טוב ועידוד מהקהל בית''ר יכולה להיות בצמרת.אליפות היא לא תיקח אבל עדיין אסור להספיד אותה.

בית''ר בבעיה לקראת המשחק כי השחרור של קפילוטו,כהן ובנגורה לא הגיע והם לא ישחקו.

להפועל ב''ש נמאס לבנות בכל קיץ קבוצה לצמרת ואז להילחם כנגד הירידה עד המח' האחרון.ב''ש התחזקה מאוד-אליניב ברדה חזר הביתה אחרי שנים יפות בגנק,מאור בוזגלו חזר ללוזון ליג אחרי הרפתקה לא מוצלחת בבלגיה ומתאחד עם אלישע לוי שאיתו עשה חיל בבני סכנין.גם גל אראל מהפועל חיפה הצטרף ביחד עם קובי דג'אני שירד ליגה עם מכבי נתניה אחרי הפסד במח' הסיום לב''ש ובהגנה עודד גביש עזב לורוצלאב הפולנית,טומיסלב פאיוביץ' הסרבי הגיע משריף טריספול במקומו.בין השמות שעזבו את הקבוצה השם הבולט הוא אבירם ברוכיאן שחזר מפולין,רצה לעשות קאמבק במועדון נעוריו בית''ר י-ם אבל לבית''ר כידוע אין הרבה מזומנים בכסף ואלונה ברקת החליטה לתת לו צ'אנס אבל ברוכיאן איכזב ובגדול ונכון לעכשיו אין לו קבוצה לעונה הקרובה.המטרה של ב''ש היא להיות בצמרת,פלייאוף תחתון יהיה כשלון חרוץ.

את המשחק שייערך באצטדיון האומי בר''ג ישפוט אלי חכמון שבפעם האחרונה ששפט משחק בין בית''ר וב''ש הוא הציג יכולת שיפוט חלשה וקיפח את בית''ר.אני מדבר על המח' ה-5 בעונת 09/10 משחק שהתקיים בוסרמיל.
זה התחיל בדקה ה-13 כשליאור אסולין אקס בית''ר העלה את ב''ש ליתרון,דקה 17 מאור מליקסון צלל ברחבה של בית''ר,חכמון נתן פנדל שלא היה ומליקסון שאת הופעת הבכורה שלו בליגת העל ערך במדי בית''ר בעונת 02/03 כבש את הפנדל,0-2.ג'וניור ויסה צימק לזכות בית''ר אבל השער נפסל בטענה לנבדל.דקה 34,דוד רביבו שלח פצצה אדירה לרשת של הרוש,0-3.בדקה ה-58 ברק יצחקי צימק,דקה 68 טוטו תמוז צימק,בית''ר חוזרת לחיים.בדקה ה-85 עמית בן שושן השווה אבל השער נפסל בטענה לנבדל שלא היה.ב''ש ניצחה 2-3 חכמון בתצוגת שיפוט נוראית.

הפועל ב''ש-בית''ר 2-3:

http://www.youtube.com/watch?v=rdBFxt1YseI

8 דקות של טעויות השיפוט של חכמון מאותו משחק:

http://www.youtube.com/watch?v=k1NKABgqlvw

עונה אח''כ בית''ר התארחה אצל הפועל ת''א בגביע המדינה ובמצב של 0-0 לקראת הסיום נתן להפועל ת''א פנדל שלא היה ולא נברא והרחיק את אלי דסה אחרי שלטענת חכמון הכשיל את טוטו תמוז ברחבה.תמוז כבש את הפנדל,הפועל ניצחה בזכות חכמון שהוא בהחלט לא שופט שאוהדי בית''ר ואנשי בית''ר שמחים לראות שופט את משחקי הקבוצה.

סטטיסטיקה בבקשה

80 מפגשים נערכו בין שתי הקבוצות בליגה הבכירה.34 ניצחונות לבית''ר,31 לב''ש,15 תוצאות תיקו

זה יהיה משחק הליגה ה-40 של אלישע לוי כמאמן מול בית"ר ירושלים. הוא ניצח 10 פעמים, הפסיד 14 וסיים 15 פעמים בתיקו (38.5 אחוזי הצלחה).

רגע של נוסטלגיה

מח' 5 בעונת 95/96.בית''ר י-ם נגד הפועל ב''ש,אצטדיון טדי.בית''ר י-ם בעונת הבכורה של אלי כהן 'השריף' כמאמן מגיעה למשחק הזה כשהיא מוליכה את הטבלה עם 12 נק',4 ניצחונות מ-4 משחקים.את ב''ש אימן ויקו חדד והיא הגיעה למשחק הזה מהמקום ה-8 עם 5 נק',כשחודש קודם לכן היא חוטפת בראש מברצלונה בסיבוב הראשון של גביע אופ''א,0-7 במשחק הראשון בוסרמיל,0-5 במשחק השני בקאמפ-נואו.

ב''ש פתחה את המשחק בטירוף ונתקלה באיציק קורנפיין שהציל מס' שערים בטוחים ובדקה ה-36 היא נענשה על ההחמצות האלה כשרונן חרזי התרומם מצוין ונגח פנימה,0-1 לבית''ר.כמה דקות אח''כ סוהיל דאוד הרחיק בצהוב שני את אהוד כחילה ובית''ר ב-10 שחקנים.במחצית השנייה ב''ש המשיכה להגיע למצבים נהדרים,סרגיי גוסייב אחד הזרים היותר איכותיים ששיחקו בב''ש שלח כדור חופשי אדיר למשקוף ומיד אח''כ החמיץ אחד על אחד מול קורנפיין שהדף לקרן.בדקה ה-84 עלה המחליף שרון אביטן למגרש ובנגיעה הראשונה שלו בכדור כבש את שער השוויון,1-1 וזוהי גם תוצאת הסיום של המשחק.

בית''ר סיימה את העונה ההיא במקום ה-3,ב''ש במקום ה-10.

http://www.youtube.com/watch?v=XNPVm4ReahI

ההימור שלי:
0-2 לב''ש וזה עוד כי אני מרחם על בית''ר י-ם שמגיעה אחרי קיץ לא קל בלי סגל מלא וב''ש יכולה להביס אותה בקלות.

afc2

New member
עם בלם טבעי (וגם הוא מהנוער) אחד אין ברירה

הפועל ב"ש תנצח 2-0

itzikon5352106

New member
דובב גבאי ואליניב ברדה יכולים לחגוג מחר

ברדה חוזר לליגת העל מחר הוא יכול לעשות בכורה מחודשת שהוא לא חלם עליה.מנגד אם בית''ר תחלץ תיקו או תנצח טל כחילה וברק משה שככל הנראה יהיה הבלם השני יקבלו צל''ש וגם אריאל הרוש בשער אם יראה 95 אחוז מהיכולת שלו בית''ר תחזור לי-ם עם נקודה.

afc2

New member
התכוונת אריאל הרוש יראה מינוס 95 אחוז מהיכולת

שלו... בית"ר הייתה שווה נקודה במשחק, ב"ש הייתה חלשה להחריד בחצי השני, ועדיין זקוקה לשיפור בנושא הכושר הגופני.

itzikon5352106

New member
משחק שהרוש ירצה לשכוח

בית''ר הפתיעה אותי הייתי בטוח שנובס,היינו שווים נקודה כי מהדקה ה-30 ועד דקה 70 היינו בשליטה והגענו ל-3 מצבים טובים,אח''כ ב''ש חזרה למשחק ובתוספת הזמן קיבלנו את השני.

הרוש עוד יחזיר לבית''ר על הטעויות האלה,ב''ש שמחה וצוהלת אבל הם לא הציגו משחק משובח.

itzikon5352106

New member
גיא לוי גרם לי לגחך כשצפיתי בקבלת שבת

תוכנית ההכנה לקראת משחקי המחזור.

ישבו שם באולפן הממוזג הוא,פרימו ופשכצקי וכשדיברו על הפועל ב''ש הוא אמר שאלונה ברקת לא תסכים לעוד עונה כמו שהייתה לנו בעונה שחלפה.

הוא כנראה שכח שב-11/12 הוא הגיע במח' ה-8 במקום ניר קלינגר והשאיר את ב''ש בליגה רק במח' הסיום.חבל שהוא לא אמר שהיא לא רוצה שהעונה שלה תהיה כמו שתי העונות האחרונות.....

לא ראיתי, אבל יש לך טעות

העונה שלו אינה כישלון כי המטרה הייתה להישאר בליגה והיא הושגה.

הוא אמר דבר נכון, אם לא נסיים בפלייאוף עליון, אלישע לא ימשיך.

itzikon5352106

New member
העונה שלו היא גם כשלון

הפועל ב''ש חזרה לליגת העל בסיום עונת 08/09 ובעונת 09/10 עשתה את החזרה שלה.גיא עזורי אימן את הקבוצה 24 מחזורים והלך הביתה,ויקו חדד הגיע מהנוער ל-9 משחקים וסיים עם הקבוצה בפלייאוף האמצעי.

ב-10/11 היא הגיעה שוב לפלייאוף האמצעי כשהיא מקדימה את בית''ר בזכות העובדה שכבשה יותר שערים ממנה אחרי יחס שערים של 2- ולהזכירך היא ניצחה את מכבי ת''א בבלומפילד במשחק שבו מכבי הייתה חלשה מאוד

ב-11/12,קלינגר שאימן עונה קודם המשיך לאמן אבל אחרי 7 מחזורים התפטר.לוי הגיע לקדנציה שנייה אחרי שהעלה את הקבוצה ליגה ואני זוכר שהוא היה בטוח שהקבוצה תצליח ותרוץ חזק ולא תילחם כנגד הירידה ועובדה שהיא כמעט וירדה ליגה במח' הסיום.

אלונה ברקת מאז שהיא בב''ש לא היה לה רגע אחד של נחת בליגת העל ולב''ש תמיד היה תקציב גבוה.אז נכון לוי לא פתח את עונת 11/12 כמאמן והגיע כמחליף אבל הוא לא עשה שינוי גדול ואני מצפה ממנו שיגיד ''גם בעונה שלי אלונה התאכזבה''

itzikon5352106

New member
סליחה??

זה גם כשלון שלו,זה לא שהוא הגיע 3 משחקים לסיום.הוא הגיע באוקטובר היה לו מספיק זמן לשפר וב''ש הייתה חלשה ורק במח' הסיום נשארה בליגה,אני עוד זוכר איל במח' הלפני אחרון התארחם אצל 'האימפריה' מרמה''ש והייתם צריכים ניצחון והוא שיחק הגנתי בשביל נקודה.

בכלל לוי תמיד היה מאמן עם שיטות שונות,הרכבים מוזרים ואני מתכוון לא רק בב''ש אלא גם בנבחרת הצעירה.זה מאמן שאני חושב שאף אחד לא רוצה לגעת בו ואנחנו נראה אותו מפרשן לנו בערוץ הספורט

איך אתה מזכיר בכלל את הנבחרת הצעירה

כנקודה שלילית שלו, הוא המאמן שהגיע להישג הכי גדול בתולדות נבחרות ישראל. שיטות שונות? לא יודע מה זה אומר, אין מאמן שנשאר תמיד עם אותו דבר.

הוא הגיע באוקטובר לקבוצה גרועה מ-א' ועד ת', הוא לא החליף קבוצה שלמה,המטרה הייתה להישאר והיא הושגה (זה המינימום של ניהול נכון לטווח ארוך). למה זה כישלון שהוא לא נשאר 3 מחזורים לסוף? כי הוא הביא את הקבוצה למצב שהיא הייתה מסוגלת לעשות זאת? אם היינו כל העונה מתחת לקו ורק במחזור האחרון נשארים, גם אז היית אומר כישלון?

"אף אחד לא רוצה לגעת בו" ? אל תהיה ראש קטן כמו עמוס לוזון, לא כל מי שבחוץ עושה זאת מחוסר הצעות. הוא לא רוצה קבוצות קטנות, הוא טחן שם מספיק, הוא לא צריך את הכדורגל כדי להתפרנס ולכן מפרשן, אם תגיע הצעה טובה הוא ייקח אותה. אני יודע שמי שלא לוקח אותו מפסיד.

itzikon5352106

New member
בנבחרת הצעירה הוא עשה הישג אדיר

הדחנו את הנבחרת הצרפתית ששיחקו בה בין היתר נסארי,בנזמה וסאנייה לא מתכחש לזה

אבל בטורניר עצמו היו לו החלטות מוזרות.

נחזור לב''ש.אתה בטוח שהמטרה של ב''ש הייתה להישאר בליגה?? ב''ש צריכה להיות בצמרת עם כמות הכספים שאלונה ברקת שפכה במועדון אז להישאר בליגה במח' הסיום זה כשלון.היא פשוט עשתה החלטות שגויות,יש לה יועצים לא טובים.עד היום היא טוענת שזו הייתה טעות לשחרר את מליקסון לקרקוב כי זה פגע בקבוצה אבל מליקסון שמח שזה קרה אחרת לא בטוח שהוא היה מגיע לליגה הצרפתית.

לא מצפה שב''ש תיקח אליפות אבל זה מועדון שיש לו ניסיון רב בליגה,יש קהל תומך,הוא צריך להיות בטופ 6 לפחות

אבל הנסיבות השתנו

אתה לא יכול להמשיך עם אותן מטרות כשכבר ברור שלא תגיע אליהן, הוא לא התחיל עונה, בנו בהרבה כסף קבוצה לא נכונה, מה אתה רוצה ממנו? זה לא הכישלון שלו.

בנאדם בריא ב -100% נכנס לניתוח שקדים, היה סיבוך עם רופא א' והוא גוסס, תבוא בטענות לרופא ב' שאח"כ הציל אותו כי זה היה כולה ניתוח שקדים?

afc2

New member
עזוב סלי

לדעתי לפחות כמוכך גיא לוי לא נכשל בב"ש, פשוט כי גם אם היו מביאים את מוריניו באותה עונה, הוא היה משיג את אותם תוצאות.

צריך לשים דברים על השולחן. ב"ש חייבת מנהל מקצועי סטייל ג'ורדי, שינתב שם את כל הברדק.

שאלישע מצוי במגע כל כך קרוב מול האוהדים שוב פעם יש צפי לפגיעה במשבר הראשון, לא משנה מתי יגיע.

למזלה של באר שבע היא מקבלת בפתיחת העונה בית"ר ירושלים והפועל ת"א חלשות להחריד, אבל המשבר יגיע...

zubumafu

New member
מה אתם אומרים על ה"הצלה" של אג'ידה?

בתקשורת הפכו את זה להצלת העונה.. למרות שהכדור פשוט פגע לו בראש

itzikon5352106

New member
הפועל ת''א-בני סכנין

אחרי עונה חלשה מאוד הפועל ת''א בנתה בקיץ קבוצה חדשה,עם רן בן שמעון על הקווים שחוזר ללוזון ליג.האדומים החזירו את איתי שכטר לקבוצה אחרי שלא עשה חיל בגרמניה ובאנגליה,בהגנה הצטרפו ברנקו איליץ',יורגן קולין ואוראל דגני כשבצד שמאל נכון לעכשיו שמעון הרוש ממשיך לשחק אבל יש רצון לצרף מגן שמאלי.בשער דני עמוס שהועדף על פני בוריס קליימן שיש מי שטוען שראוי להיות השוער הראשון אחרי עזיבתו של אפולה אדל.בקישור הצטרפו לוקאס סאשה,בריאן גריזיציץ' וישראל זגורי ובהתקפה מלבד שכטר ודמארי יש את רן יצחק שהגיע מעירוני רמה''ש ואת עומר פדידה מהפועל כפ''ס.טוטו תמוז עזב לליגה הרוסית וטל בן חיים עבר למכבי ת''א.

הפועל פתחה את העונה באירופה עברה את ברואה הבולגרית במוקדמות הליגה האירופית אבל בשלב הבא נכשלה נגד פנדורי הרומנית אחרי 1-1 בחוץ והפסד ביתי 1-2 והלכלוכים מחדר ההלבשה שוב יצאו,שחקנים נגד המאמן,הנהלה נגד מאמן ושחקנים והאוהדים נגד כולם.......

אם זה ימשך כך הפועל שוב תעבור עונה איומה ונוראה.

אחרי ששרדה במח' האחרון בני סכנין מקווה שהעונה היא תפתיע ותהיה בפלייאוף העליון.מרקו בלבול החליף במהלך העונה שחלפה את שלומי דורה והעונה הוא ממשיך כמאמן.הישראליים שהגיעו הם רביד גזל,דדי בן דיין,מוחמד גאדיר,מור שושן ופירס מוגרבי ואליהם הצטרפו 3 שחקני רכש ספרדיים:אברהם פס, כריסטיאן הידאלגו וסטיבן סאנדיי.סכנין יכולה להיות הפתעת העונה ובאצטדיון דוחא לקבוצות האורחות תמיד היה קשה לנצח וסכנין מקווה שהעונה הקבוצות אורחות יחזרו הביתה עם 0 נק'.

ההימור שלי:
0-1 לסכנין

למעלה