לוותר על DASP ?

Black Plastic

New member
לוותר על DASP ?

שלום, האם כדאי לקנות מחשב שעולה די ביוקר אבל אין לו DASP ? זה נשמע לי כמו תוספת שקשה לוותר עליה במחשבים יקרים שמתהדרים בהארד דיסק של 100GB 5400. פעם אחת הוא יחליק לי מהשולחן.. כמו כן, מה תוכלו לספר לי על Kensington® lock slot ? תודה.

Black Plastic

New member
המנגנון

שנועל את ההארד דיסק כשהוא מזהה נפילה מגובה IBM המציאו, אבל זה כבר מיושם בשאר החברות גם.

Ixion

New member
הבנתי.. אפשר לוותר על זה,

רק תשמור על זהירות..

Black Plastic

New member
מנסיון שלך/שלכם

איך נגמרו סיפורים על ניידים שנפלו משולחנות/קיבלו מכה/פלסטיק שבור דברים כאלה

קודם כל

מומלץ שלא יפול... בד"כ דיסקים של ניידים הם די אמינים גם כאשר הנייד מקבל מכה. המנגנון הזה בהחלט יעיל, אבל גם בלעדיו זה בסדר.

על מנת לנעול

הנייד לשולחן נגד גנבות.למעשה זה חריץ בנייד שאליו מתחבר כבל שאותו ניתן לנעול לשולחן.

Black Plastic

New member
מה שמוביל

לשאלה הבאה, האם כדאי לבטח מחשב נייד שעולה באיזור ה10000 שקל ? מחשבים כאלה בדרך כלל מושכים תשומת לב, ובתור סטודנט, קשה לקחת אותו איתי כל פעם שאני יוצא להשתין או לשתות. מה עושים ומי מבטח ובאלו מחירים ?

Black Plastic

New member
מה שמוביל

לשאלה הבאה, האם כדאי לבטח מחשב נייד שעולה באיזור ה10000 שקל ? מחשבים כאלה בדרך כלל מושכים תשומת לב, ובתור סטודנט, קשה לקחת אותו איתי כל פעם שאני יוצא להשתין או לשתות. מה עושים ומי מבטח ובאלו מחירים ?

ניתן להוסיף

את הנייד לביטוח דירה. ניסיתי לברר בכמה סוכנויות אם הם מסכימים לבטח את הנייד בנפרד ובשום מקום לא הסכימו.

pim pam pom

New member
מה רק הארד דיסק מענין

אותך מה עם כל השאר זה עסק לא זול אם המסך ידפק לך בנפילה ,אתה תצטער שזה לא היה הארד דיסק בקיצור תזהר ---תחשוב חיובי

Dark Sirius

New member
אולי ../images/Emo26.gif

זה?

למעלה