לוותר על ידידה

elzero

New member
לוותר על ידידה

שלום לכולם, אני בן 25 היא בת 20 לאחר כמעט שנתיים היה לנו חודש נוראי והזוגיות שלנו במשבר. היא מעוניינת שאני אוותר על ידידה טובה שלי היא שונאת אותה ולא רוצה קשר איתה. ניסיתי לדבר על זה, הידידה ניסתה, כל מיניי ניסו. אבל בסופו של דבר זה לא בא ממנה, היא לא רוצה איתה קשר ולא רוצה שאני אהיה איתה בקשר. מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

czar

New member
ולמה היא רוצה שתוותר על אותה ידידה?

מה בידידה שפתאם זה עלה אחרי שנתיים? מה קרה עכשו?

elzero

New member
היא לא אהבה אותה אף פעם

זה תמיד היה באוויר כזה, וכן זה הפריע לה אז וגם במהלך הקשר, אבל בהחלט היתה תקופה שניתקתי עימה קשר (עם אותה ידידה). הידידה הזו מאד מוחצנת היא סטודנטית לפסיכולוגיה, לפעמים זה מעצבן את חברה שלי שיש לי איתה קשר ודו שיח טובים. עוד דבר שמעצבן אותה זה שלאותה ידידה יש שפת גוף וצורת דיבור קצת גסה לעיתים מה שגורם לאנשים מסויימים להרגיש פחות נוח בקרבתה, אני חושב שזה עניין של תשומת לב, אבל זו רק דעתי. בכל אופן, ידוע לי שיש עוד הרבה מה לספר בנושא, אני מנסה לפרק את זה, תשאלו כל שאלה שנראה לכם רלוונטית...

seeyou

New member
יש אפשרות נוספת../images/Emo8.gif

שבגלל שהוא "מזיין" את החברה שלו היא החליטה "לדפוק" אותו.
עין תחת עין.

seeyou

New member
"זה תמיד היה באוויר כזה"?../images/Emo12.gif

אני חושב שאתה נמצא ברגע של אמת. אתה "משלים " בין 2 הבנות ונהנה מהחיים. זה קורה לכולנו....תמיד יש קשר יותר טוב עם אחת(ד) במישור מסויים . אני הייתי לא פעם במצב דומה . האם יש לותר על ידידה טובה ולשמור על חברות צולעת עם אחרת? או להיפך? כאשר "מתבגרים" ונמצאים במסגרת(זוגיות) כללי המשחק משתנים. צריכים להתחשב ברגשות של בן-בת הזוג. אני בטוח שאילו לחברה היה גבר"ידיד", שלך "לא נוח" בנוכחותו, גם היית דורש אותו דבר. הדדיות זה שם המשחק. מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך. יוסי

שילה1

New member
אוליי החברה מרגישה כי הידידה

מאיימת על מערכת היחסים שלכם?

elzero

New member
מסכים

אני מסכים שהיא מרגישה שהידידה מאיימת אבל זה ממש לא ככה אני אוהב מאד את חברה שלי ורואה עתיד איתה ורוצה להתחתן, אני פשוט חושב שהיא לא מקבלת אותה כבן אדם איך שהיא.

אייבורי

New member
אני ממליץ

לצבוע את תחתית השולחן בכחול ככה כשתרים את הראש תחשוב שיש מעליך שמים. ביננו הבעיה לא הידידה אלא מי קובע בקשר ובמלחמת הכוחות יש שתי אפשרויות בריאות אחת כניעה מהירה ללא תנאי השניה הכנעה מהירה בלי שבויים. תבחר מה שמתאים לך.

אל תיכנע!

זו מלחמת כוחות בסיסית. כניעה שלך ממסמרת את הגדרות העצמאות שלך במערכת יחסים. אם היה מדובר בדרישה שתתנתק מידידות עם אקסית, לדעתי זה המקום היחידי שאפשר לשקול ללכת לקראת זוגתך, וגם זה רק בתנאי שאתה עושה זאת מאהבה גדולה אליה והתחשבות בה, ולא מכניעה ללחצים. פה זה זה רק נסיון שלה לסרס אותך לפקודתך. היא אמרה לך "רגלי", אתה לא ממושמע, והיא יצרה משבר כ"מקל"... עד שתהיה מאולף ותבצע את ה"רגלי" כמו כלב מאולף משטרתי. ועוד משהו טוב... אם תעמוד על שלך, היא בסוף תעריך אותך יותר

למעלה