לוויתקי הפורום

rigoletto111

New member
זה טקס סודי שלנו במקום חשוך

ובעיצומו של הטקס הבנים מתקרבים אל הבנות ו********* <נמחק בידי הצנזורה> כן, זה לא מקורי, אני יודע טוב, אז הנה הסבר פרי עטו של אתיאיסט בקישור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=292&msgid=15535399

אחותנו עדישי את היי לרבבה

ראי איך שבמחיר הודעה אחת שלך פתאום העלית מהאוב כל מיני אנשים קבורים שבחיים לא היו מגיבים לך, כי הם "ותיקים", עד שהצעת עניני נשים, וכיון ששומעים אחינו היוצאים שמע קולה של בחורה מייד הם יוצאים ממאורותיהם בתקוה להיכנס. יפה דרשת, יפה הראית להם. שלא מחמת טרדתם אינם עונים, אלא שאין הם עונים אלא כאשר יש רווח בגו כגון רווח בחורה. ולאחינו היוצאים אומר, מה כל הבהלה הגדולה הזו שאוחזתכם כל אימת שנראית או נשמעת או נקראת בחורה ממרחק ת"ק פרסה? הא? ולך עדישי אומר, צאי ותבעי אותם בעבור הטרדה מינית! וכמה וכמה פעמים שיצאתי לבלות עם אנוש ממין נקבה וצירפתי לי יוצא בשאלה, היו הפדיחות גדולות עד לב השמיים, שהיוצא נלחץ לעומק נשמתו מגודל מחזה הבחורה הניצבת לפניו ומתנהג כשוטה הכפר לא עליכם. די, חלאס, תרגעו. כ ו ל ה בחורה.

בנות בנות...

אתה מזכיר לי מעשה נורא ואיום. מעשה בחסיד ששם את בנו במעצר בית מיום הולדתו עד גיל 18 כדי שיהיה קדוש ופרוש מהבלי עולם הזה... כשיצא עם אביו פעם ראשונה בחייו לאוויר העולם הוא ראה מראות נפלאים הוא ראה מכונית הוא שאל את אביו מה זה ? ענה לו אביו מכונית. אז הוא אמר לו תקנה לי מכונית. וכך הלאה והלאה לפתע הוא ראה בחורה בלונדינית חטובה עם עיניים כחולות. הוא שואל את אביו מה זה ? אביו נבהל והוא עונה לבנו זה ברווז ! אמר לו בנו קנה לי 2 ברווזים. ודפח´´ח

isackris

New member
"כ ו ל ה בחורה"

קשה לך להבין מה זה בחור בגיל שההורמונים מתפתחים, ושמעולם לא יצא/בילה בחברת בנות המין היפה. תנסה להרגיש את ההרגשה הזאת, לשמוע צחוק נשי מתוק, חופשי, לראות את הנוף הכי טבעי והכי יפה בעולם במרחק חצי מטר ממך, כשעד עכשיו היו לך יסורי מצפון כל פעם שהעזת רק לדמיין אותו... (הכישרון הספרותי המוגבל שלי לא יודע איך להמשיך...) כמובן שמתרגלים לזה מהר אבל זה תקופה מתוקה למיטב זכרוני... ולך עדישי אומר... חבל"ז, יאלה תפתחי קבוצה מתחרה. את תהיי המלכה ומי שיעיז לדבר עם הקבוצה השניה ננדה אותו. אני מציע אפילו שנמציא סיסמא סודית, שרק אנחנו נדע. נדבר בקודים שרק אנחנו נבין (גם ככה קשה להם להבין את העברית שלנו) ילך צחוקים, רק כוסיות וחתיכים יתקבלו לקבוצה שלנו... <isackris חושב שצריך לאסור את הכניסה לפורום לפחות מגיל 14-15> lol...

קשה לך להבין כמה זה קשה לבחורה?

בהיותי בישיבה, אחת הישיבות הטובות, בעיר חיפה, סיפרו לי כמה בחורות מאנ"ש (=אנשי שלומי), שהם מפחדות לעבור ליד הרחוב של הישיבה כיון שהם חרדים לגורלם כל אימת שבחור ישיבה צדה אותם בבת עינו ואינו מרפה עד שתצא נשמתו או נשמתה. ומעשה באחד מהישיבה שהיה כרוך אחר ריבה נאה בשעה מאוחרת בלילה והיה מהלך אחריה עד לביתה וקורא לה טסס..צטט.. טסס.. וכן על זה הדרך, והיתה יראה מאוד לנפשה עד שנתקשרה אליי, ובעצתי ענתה לו שאינה בת למשפחת החתולים. ומאז גם לביתה היתה יראה ללכת מחמת המציק. על כן, אם לא החרדים, יאזרו נא אומץ לפחות אחינו היוצאים להתגבר על הורמוניהם הצפים ועולים כצואה רותחת בפניהם של בחורות ישראל, ויש בזה משום חילול השם של יוצאינו בפני בחורות העולם, וינהגו עם הבריות הנאות בנחת ובדרך ארץ עד שיתרצו לבא עימם.

isackris

New member
אויש זה כבר מקרה של חולה נפש...

חשבתי שאתה מדבר על אחד שסתם מאבד את הלשון כשהוא יוצא עם בחורות... המקרה שציינת לדעתי לא קשור לחרדי או ליוצא זה בעיה נפשית חמורה הזקוקה לטיפול דחוף!

isackris

New member
אגב לא יפה ללכלך על "נחלת הלווים"..

יש לי שם כמה חברים והם נורמליים לחלוטין לדעתי... קצת הכרת הטוב לרב וויס...

הלא אתה כתבת שזה מחלת נפש

יקראו עיניך מה שידיך מדברות. אין אני רוצה להאריך בסיפורים, אבל ידוע לי על כמה מקרים שכאלו בישיבה שכזו. ולגבי הרב וייס, יש לציין שאני מאוד חושש לחיי המין שלו, זאת בהתאם למה שהוא פעם אמר לי בשיחה איתו, "מה זאת אישה? עכשיו היא צעירה, אחר כך היא זקנה, איך אפשר ליהנות מזקנה? זה מגעיל!!, וכו' וכו'." וכיון שאשתו אינה נמנית על צעירות עמנו, הרי אני ממליץ להם ללכת לטיפול זוגי. ויפה שעה אחת קודם.

isackris

New member
כניראה שאין דין חברי כדין חבריך...

"על שלוש דברים רגזה ארץ ועל ארבע לא תוכל שאת... על זקן כי ינאף" (משלי הניסוח לא מדויק) ואגב מעינינא דשרשורא משער תפוז "עילוי"

עדישי56

New member
ונלך להילחם בכוחות הפשע?

ואגב, אני לא "כולה בחורה", אני בחורה מאודדדד מיוחדת! חה חה...

לו רדפו אחרייך כי את מיוחדת ולא

כי את מיוחמת, אכן צדקת. אבל אלו אינם רודפים אחרייך בגלל שאת מאודדדד מיוחדדת אלא כיון שאת בחורה. ותו לא. לכן גרשי אותם מעל פנייך.

almog4

New member
ובעניין החברויות

אני מצרף קישור לשיר יפה (סתם כי זאת הזדמנות לשים אותו) כמובן - מומלץ להדליק את הרמקולים כדי לשמוע... גמר חתימה טובה
דני

"אבל אשמים אנחנו..."

אולי זה בהשראת יום כיפור ואולי סתם כי עולם האסוציאציות שלי עדיין שייך לעולם החרדי אבל זה מה שיש לי לומר לך. אני אכן אשם בחוסר יחס, בהיעלמות ליותר מידי זמן ובכך שאני לא מתאמץ להכניס אווירה שהייתה כאן פעם. מה לעשות? יש תקופות שמסלול החיים הופך להיות מטורף ואין כל כך זמן לפורום. אני מאוד מקווה שבעוד חודש יהיה לי יותר זמן (אבל את זה אמרתי גם לפני חודשיים-שלוש).

למעלה