לוויות

בת אל 7

New member
מיקאלה תאמיני לי נושא המתנות ממש פרח לי מהראש

אינני סבורה שעל כל פיפס של נסיעה צריך להביא מתנה וחוצמזה מכל ארץ מביאים מתנה אחרת????

אודרי11

New member
אספר לך משהו מבדח...או שלא../images/Emo4.gif

היינו שבוע ימים בקורפו.....הגענו בטיסה קבוצתית עם צ'רטר, ושם שכרנו רכב וטיילנו עצמאית כל השבוע... בתום השבוע חיכינו עם כולם לאוטובוס שייקח אותנו לשדה התעופה...ניגש אלינו בחור צעיר ושאל...תגידו איפה הייתם כל הזמן?...ענינו לו שטיילנו באי...והוא בשלו: איפה יש לטייל באי הזה? ואנחנו סיפרנו לו שזה אי מאד יפה ויש המון מה לראות. ואז שאלנו אותו מה אתה עשית כל הזמן?....אני ? הוא ענה...אני הלכתי כל יום לשוק בעיר לקנות מתנות....
שבוע ימים בקורפו וכל מה שהוא עשה זה לקנות מתנות לאחים שלו...מינד יו מה הוא כבר קנה שם...

בת אל 7

New member
מתנות מתנות האם צריכים כל פעם שנוסעים לקנות

מתנות??????? תקנו משהוא בשוק הכרמל ותביאו ממילא לא ירגישו
פעם חברה (אחרת) נסעה להונגריה שאלה אותי מה להביא לי מאחר ואני היתי בהונגריה וקניתי שם קרמים מאוד זולים וטובים, ביקשתי שתביא לי קרם לחות אז לפני כמה שנים עלה 12 שקל קופסא רציתי לשלם ולא רצתה, חזרה ארצה,,במקום קרם פנים הביאה לי פפריקה הונגרית מה היא חשבה שאמרח פפריקה על הפנים???
בטח תגידו איזה חברות יש לך, אך מאז גם את תעלומת הפפריקה לא הבנתי.

alona 9

New member
בת אלללל.....איזה חברות יש לך??../images/Emo6.gif ../images/Emo97.gif

בת אל 7

New member
../images/Emo97.gifאלונה בואי תהיי חברה שלי,,והמצחיק ביותר

יום אחד החלטתי להשתמש בפילפל בן אדם נורמלי מביא פלפל
יביא פלפל מתוק נכון??????? לקחתי את הפלפל שפכתי בנדיבות(גם אני יופי,,,לא טעמתי) והאוכל חריף מה זה חריף????? מי מביא פלפל חריף????
מי לא טועם, לפני ששופך????

alona 9

New member
בת אל,אנחנו כבר חברות לא?

אני אביא לך מהדיוטי בושם טוב... ואני אספר לך שבאמצע החודש אני נוסעת עם כל הצוות מהעבודה ל-שלושה ימים לזכרון יעקב..(לא משעמם שם נכון?) וחמותי ז"ל היתה ממוצא הונגרי ומאד אהבה את הפפריקה ההונגרית, ואם נשאר לך קצת מהפילפל.. קחי מתכון טעים....

בת אל 7

New member
איזה חמודה את,,תודה על המתכון אני

בת של הורים אוסטרו_הונגריה.

alona 9

New member
אני אהבתי את התבשילים של חמותי...

ובכלל...אהבתי אותה מאד. בעצם...חוץ מבמיה,מנסה לחשוב מה לא אוהבת...אין..

אודרי11

New member
אני רק כוסמת לא אוהבת...

אבל אם אני אהיה מאד רעבה אז אולי אפילו אותה אני יאכל....
אה...ובמיה...לא נכנסה לפה שלי אף פעם, אחרי שהקפיטן שלי הפתיע אותי עם תבשיל במיה אדום כמו נזיד העדשים מהתנ"ך....רק שזה היה נראה כמו חתיכות ירוקות צפות בתוך נזלת אדומה ...
זה היה כשרק התחתנו, לפני שנה הוא שוב בישל...הפעם כמו שצריך והסכמתי לטעום...היה לא רע...

אז אם בבמיה עסקינן

להבא אודרי, תנסי לאכול במיה קרה ולסחוט עליה לימון. הבעייה היחידה שזה הולך עם המון לחם.

אודרי11

New member
לא חושבת שיהיה הרבה להבא...../images/Emo6.gif

אני בשלנית לגמרי לא רעה...ומבשלת גם דברים מסובכים...אבל במיה הוא לא אחד מהם.

בת אל 7

New member
גם אני לא אוהבת כוסמת(יש לה טעם לואי) ובמיה

צריך לדעת לטפל בה , שהריר לא יצא ממנה

ובענייני פפריקה../images/Emo97.gif

לא אמינו מה קניתי בשוק הגדול בבודפשט ? לא רק פפריקה טחונה מכל הסוגים. אלא ממש פפריקה . כעת, שכחתי שאסור להביא לארץ. הכנסתי לתיק גדול וזה תופס חתיכת נפח. שואלים אותי במכס. מה יש לך בתיק ? עניתי. שום דבר מיוחד.סתם צמח אדום ונחמד.

מיקאלה1

New member
את עוד תכירי את ההתבדחויות שלי, ניסיתי למצוא

משהו הגיוני בביזאריות של הסודיות לאן נוסעים, אלא אם כן נסעה עם המאהב ולא רצתה הוכחות חותכות

מיקאלה1

New member
בת אל לא יודעת מה להגיד לך הכי טוב לשאול את

פי הנערה (אשה) למה היא לא מגלה?

למעלה