לוד עירי....

raf60

New member
לוד עירי....../images/Emo10.gif

שלום חברים, נכון, המון זמן לא ביקרתי כאן - אמנם נכנסתי וקראתי בעיון את אשר נכתב כאן אבל לא מצאתי לנכון להגיב מסיבות שונות שלא אפרט לא כאן ולא כעת. אספר לכם כי אני עוקב מידי שבוע אחר המקומונים כולל זה של חדשות תקשורת, אבל במיוחד אחר אחד שבהחלט אפשר לקרוא לו "שופרו של ראש עיריית לוד" והשני "המקומון שראש העיר ברוגז איתו". מתוך קריאת הכתבות השונות לא ניתן ממש לדעת מי דובר אמת או לא, מי מסתיר יותר מהשני - כי לפעמים עצם "גילוי האמת" עלול להיות הכפשה כזו או אחרת. אבל, השבוע החלטתי שאיני יכול להבליג יותר וכי עלי להעלות כאן חלק זעיר מתסכולי האישי. באחד המקומונים, פונה ראש העיר ומבקש סליחה מהתושבים על כי לא עשה...על כי לא עמד ב... ועוד ועוד. ראש העיר טוען ובצדק שאין לו כספים מאחר ומשרדי הממשלה הנוגעים לא הזרימו כספים לקופת העירייה. אני איני מראשוני העיר אבל גר בה כבר 31 שנים ואיני מתכוון כלל לעזוב אותה. אני רואה בעיניים כלות איך כל תשתיות העיר מתמוטטות אחת לאחת. הגשמים כבר בפתח, וכלום לא נעשה לבדיקת מערכות הניקוז. כרגיל, מחכים לגשם החזק הראשון, אז יוצפו רחובות בעיר, יווצרו פקקי תנועה, ייגרם סבל לתושבים ואולי אז - מחוסר ברירה - מישהו יחליט בעירייה שצריך "לטפל" בבעיה. אני שואל: למה לא להקדים תרופה למכה? והתשובה המצופה: למה? "מי מת"? הרי אין כסף בקופת העירייה. אולי... אבל מהיכן בא הכסף שנדרש לשתול שתילי פרחים במקומות מרכזיים בעיר? מהיכן הושג התקציב להקים גבעה קטנטונת ליד תיכון רמלה-לוד, להציב עליה את שם העיר בגדול, להתקין פרוז'קטור שיאיר את הגבעונת הזאת מידי לילה (כאילו שהחשמל ניתן בחינם ובמתנה לעירנו)? למה לכל הרוחות, לא משתמשים בכספים אלה כדי לרבד מחדש את הכבישים והרחובות הפגומים שבעיר, או לתקן את המדרכות שהמרצפות המשולבות שלהן שקעו ומהוות סכנה אמיתית להולכי הרגל? למה לא מנקים את הרחובות והמדרכות (לא רק ליד ביתו של ראש העיר ומקומות מרכזיים אחרים)? אדוני ראש העיר: הרשימה ארוכה עוד יותר ומוכרת לכולם. איני טוען שאתה חס וחלילה עיוור, אני גורס שאתה מוקף באנשים המסתירים ממך את האמת - מצד אחד, ומצד שני אולי "נוח" לך לנהל את העיר כפי שאתה עושה ב"כישרון רב". אני מודה שאני רוצה לראות ראש עיר אחר, נמרץ ופעיל יותר למען העיר ותושביה, ללא התחמקויות וללא התנצלויות. מאחר ומעשים מוכיחים ומשמשים כעדות למעשיו של כל אדם - אתה אצלי קיבלת ציון "נכשל" ואני ממליץ לך בכל לב: פנה את מקומך כל עוד אתה יכול לעשות זאת בכוחות עצמך ואל תחכה ליום הבחירות בו אזרחיה של עירנו ילכו לקלפיות ויצביעו נגדך!!! ביום זה, לא יעזרו לך קשריך עם צמרת מפלגתך ועם העומד בראשה, שכיום משמש לך כמגן ומשענת. ראש עיריית לוד: נכשלת, אתה וכל העומדים בראשות העירייה! לך ופנה את לשכת ראש העיר כבר עכשיו ותן לאזרחי העיר לבחור באנשים חדשים או במקרה הגרוע ביותר: אפשר לוועדה קרואה לנהל את העיר עד הבחירות ולהשתדל לתקן את הטעון תיקון במהירות המירבית האפשרית. בעירנו יש מספר לא קטן של אנשים טובים ומוכשרים המסוגלים לסייע בשיפור פני העיר והתנאים בה, אבל קולם לא נשמע תמיד כי יש מי שדואג לסתום להם את הפה (או מנסה בכל אופן - לא תמיד בהצלחה). נשמעתי מריר וממורמר? זה היה באמת על קצהו של מזלג קטן... לכל תושבי העיר, לבאים בשעריה ולאלה החולפים על פניה, אני מאחל שנה טובה ומבורכת, שנת בריאות ושגשוג, וגמר חתימה טובה. לפרנסי העיר ולעומד בראשה אוסיף עוד ברכה: שיהיה לכם הכוח והיושר הפנימי , לעשות את חשבון הנפש שלכם בדחילו ורחימו לפני הקב"ה ביום הכיפורים, כי יום הכיפורים אינו מכפר על עוולות בין אדם לחברו ותחילתם של כיפורים קודם כל בבקשת סליחה ומחילה אמיתית ומכל הלב מאדם לרעהו ומאישה לרעותה. שוב, שנה טובה, גמר חתימה טובה ושנשמע בשורות טובות במהרה בימינו, אמן.

ס ד

New member
התייחסות ל- RAF60

ראשית, לא חידשת כאן כלום. יחד עם זאת, אל תעלם והמשך לכתוב כי אתה כותב היטב. שנית, ר' העיר מזמן היה רוצה ללכת, אך אחיו וילדיו מתפרנסים מעצם היותו ר' עיר. בנוסף, הוא משרת את חדד, את ר' הממשלה ובעיקר את הדודו אפל. שלישית, כן יעזור לו להבחר שוב אם הוא יהיה נציג הליכוד. ככה זה בלוד, גם חמור מטעם הליכוד ייבחר. מה הבוחרים לא ידעו מי זה בנימין רגב? ולבסוף, אל תצפה שזה יבוא מצידו, אני יודע על מה אמדבר, רק כח עליון יצילנו מעונשו של זה...

על איזה כוח עליון אתה מדבר???

אולי תלך לאיזה רב ותבקש פולסא דה נורא????? דין רודף.....אתה לא מתבייש.

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

ויעשו טוב תושבי העיר בבחירות הבאות לראשות העיר יתעלמו לחלוטין ממועמדותו של בני רגב, אם יבחר להציג מועמדותו שוב לראשות העיר. כפי שראש העיר בוחר להתעלם מהעיר ותושביה, כך ייטיבו התושבים לעשות אם יתעלמו מהפתק של מר בני רגב. אני יודעת שזה מה שאני יעשה. שנה טובה וגמר חתימה טובה. צום קל.

למעלה