לוד נמצאת בנגב?

דני זאק

New member
לוד נמצאת בנגב?

כל מי שיש לו כבלים דיגיטליים, יכול לצפות בערוץ הסעודי. אתמול הם דיברו על "האסונות" שהביאה הציונות על "פלסטין הכבושה". אחת הערים שדובר עליה היא לוד, שה"אסון" הוא כמובן בהבאת יהודים לעיר. לא הפליאה אותי ההכפשה של מדינת ישראל. לא הפליאה אותי הצביעות התעמולתית. לא הפליאה אותי אפילו ההשוואה לגרועים שבאויבי הציונות (הנאצים). לכל זה אני רגיל כשאני צופה בערוצים הערביים. דבר אחד הפליא אותי. הסעודים חושבים שלוד נמצאת ב... נגב. אז כמו שאומר טרנר, "רק חמש דקות מבאר שבע". ושיהיה חג שמח.

zivsb

New member
לוד בנגב? זה הכל?../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

בלוד יש הפתעה יותר גדולה הליכוד בלוד זה העבודה כן! ה ל י כ ו ד ב ל ו ד ז ה ה ע ב ו ד ה מועמד הליכוד בלוד הוא איש העבודה עוזרו האישי איש העבודה יו"ר ועדת הבחירות איש העבודה נציגו בועדת הבחירות מזכיר העבודה בא כוחו מול ועדת הבחירות איש העבודה אז מי כאן מהליכוד???

דני זאק

New member
כן

כן זה אני. אני לא כל כך פעיל פה בפורום רמלה-לוד, אבל הנושא הזה של הערוץ הסעודי היה משעשע, והחלטתי לכתוב על זה. על כל פנים, ניתן למצוא אותי בתפוז בעיקר בשני פורומים עיקריים - "אשדוד" ו"ריקודי עם", שהם נוגעים אלי אישית. בכל מקרה, בפורום "רמלה-לוד" לא תשמע ממני דעות בנושאים פוליטים, לודאים או רמלאים, או בנושאים הקשורים לאיזשהו מקומון. אני פשוט לא חושב שזה התפקיד שלי.

דני זאק

New member
כן, ריקודי עם

בהרקדה אני לא עיתונאי, אני דני זאק, ילד בן 22. אגב, באותה מידה ניתן לשאול מה לרופא ולמשחק טניס (ואני מכיר רופא שבשעות הפנאי משחק טניס). בחיים יש מה שנקרא שעות הפנאי ושעות העבודה. מאז התחלתי את דרכי העיתונאית בגיל 16, בשעות העבודה, אני מתרכז בענייני העבודה. ובשעות הפנאי, אני עדיין עוסק במה שמעניין אותי, בחור צעיר בן 22. אני רוקד מגיל 8, כמעט ברציפות (במהלך השירות הצבאי לא רקדתי). זה תחביב שאני אוהב לעסוק בו בשעות הפנאי, ובאשדוד עירי ישנם רבים מבני ובנות גילי העוסקים בתחביב זה.

cuybheu

New member
עיתונאי מגיל 16?

איך יכול להיות? לא היית בבית הספר? איך היה לך זמן? איפה כתבת? איך בכלל מגיעים לזה? צריכים עוד כתבים באילון? אני מאוד רוצה לכתוב בעיתון אבל אין לי ניסיון.

דני זאק

New member
לא בדיוק

אני לא עיתונאי מגיל 16, אבל התחלתי לעבוד בעיתונות (מחוץ לשעות הלימודים) בגיל 16. בכל מקרה, אני חושב שכדאי שאת שאר השאלות שיש לך, תשלח לי באופן אישי, כי זה לא נושא ציבורי לפורום. חג שמח.

cuybheu

New member
אני לא משתמש במערכת המסרים

תכתבו פה, זה לא סודות אטום...

דני זאק

New member
לא סודות אטום...

חלילה, לא סודות אטום, פשוט אני לא חושב שזה צריך לעניין מישהו. אבל אם אתה לא משתמש במערכת מסרים - אז אני התחלתי בגיל 16 לעבוד ברשת "ידיעות תקשורת" בעיתון "כל הדרום", בתור מסדר הארכיון. אחרי חודשיים, ביקשתי מהעורך שיראה את הכתיבה שלי. מעבר לזה, לדעתי קצת תעוזה ו"חוצפה" ישראלית (אך מנומסת) הועילה לי. לגבי השאלה איך מתקבלים - אם אתה חושב שאתה מתאים, לדעתי אתה צריך לשלוח פקס למערכת ולהציע את עצמך. אם תמצא חן בעיני מקבלי הפקס, ויהיה לכך ביקוש, אולי יבקשו לשלב אותך. מעבר לזה, אני לא יודע לענות לך.

ג ו ב נ י

New member
אז מכאן אתה מעתיק?????????????

שלום מר זק הכתב הפוליטי של איילון בלוד!!!! מה קרה?? באים לפה!! בשם מלא, ןאומרים לכולם ,אני פה!! רפופורט יודע?? ומה עם האתיקה? המילה המסובכת הזו? אם אתה כותב פה זה גם מחייב אותנו? האם יש זכויות שמורים לכותבים ולגילויים פה? המנהל?יודע אודותיך?

ג ו ב נ י

New member
אז נספר לך בסוד!!!!!

מחר בבית המשפט המחוזי בתל אביב ,האימות הגדול, המבחן המשפטי. האם יכול עמוס חז'ז' להתמודד בלוד????????????????????? ולו אני שופט? ההחלטה נכתבה כבר. סקרנים? חכו למחר, נראה את קטש והעו"ד שלו זאק מה אתה אומר? מי עומד וממן את העתירה?....................... חשבתה על קואליציה??????????????????????????????????

דני זאק

New member
סליחה?

בכל הכבוד, כתבתי פה פעם אחת. אני לא כותב בפורום הזה, ואין לי כוונה לכתוב בפורום הזה. אני פעיל בתפוז, בשתי קהילות - "אשדוד" ו"ריקודי עם". לגבי בית המשפט - תודה שעדכנת אותי בפרטים, אבל אני מסתדר טוב גם בלי עזרה. ואם אתה מכיר את מר רפפורט, אתה בוודאי יודע שהכתבים שלו נסמכים על מקורות מהימנים בלבד. מעבר לזה, כתבתי פה כאדם פרטי. באותה מידה כתבתי פעם הודעה בפורום של ריקודי בטן, אפילו שאין לי נגיעה לשם. עכשיו אני אומר משהו, ובאופן ברור - החיים האישיים שלי הם לא עניין ציבורי. זכותי לכתוב בפורום שלכם מה שבא לי, ואני שלם עם מה שכתבתי פה עד כה. מעבר לזה, מי שחש שיש דופי בהתנהלותי האתית, מוזמן לפנות ולהתלונן למר רפפורט, שאתה בוודאי יודע כיצד להגיע אליו. מועדים לשמחה, ושיהיו רק דברים טובים. מעבר לזה - כל מי שרוצה לפנות אלי אישית, שישתמש במערכת מסרים. אני לא משמש עניין לציבור. תודה.

cuybheu

New member
המשך לכתוב!

מה אתם רוצים ממנו? אז מה אם הוא עיתונאי - זה מבורך! דני זק - המשך לכתוב פה בתור עיתונאי ולא בתור אדם פרטי. אל חשש - סחי רפפורט לא יכעס...

zivsb

New member
כל אדם רשאי לכתוב אלה מאי../images/Emo127.gif

כעתונאי תחת הכותרת זכות הציבור לדעת מנצל הכתב את כשרונו ויכולתו לחשוף כל אדם וכל מקרה כאן הוא מכריז אני אדם פרטי! נו אז מה מעמדו? אדם פרטי? או כתב? אותי זה מעניין!!! מנהל דעתך בבקשה

דני זאק

New member
אל תדאגו, אני לא אכתוב פה יותר

אין לכם מה לדאוג, אין לי כוונה לכתוב פה יותר. בדיעבד, לו הייתי יודע שזה יעורר, למרבה התימהון, כל כך הרבה שאלות ודברים קצת יותר חריפים, לא הייתי כותב את ההודעה הראשונית. אנשים עדיין מוזמנים לכתוב לי באופן אישי, אבל לא פה, כי אני לא כותב פה יותר, לעולם. אמשיך לכתוב בשני הפורומים שלי - "אשדוד" ו"ריקודי עם". שם מתייחסים לדעות שלי ולא לזהות או המקצוע שלי. מועדים לשמחה, דני.

cuybheu

New member
אל תתייחס - המשך לכתוב!

איזה שטויות אנשים פה כותבים, תמשיך לכתוב חופשי ואל תחשבן לאף אחד. ושמעון זיו - תפסיק לבלבל את המוח, תתעסק כבר בדברים יותר רציניים ואל תפיג את השיעמום שלך פה בפורום.

למעלה