לוגים בפיירוול

אלעד2

New member
לוגים בפיירוול

שלום רב. אני רואה שיש לוגים של 3 סוגים: tracercute, net bios browsing, ping attack. יש לי ממה לדאוג?

uzi2

Active member
אז ככה

"ping "attack - אם הוא באמת attack יכול להאיט את התקשורת למחשב שלך. המדובר בד"F הוא ב- smurf attack. לא בעייתי במיוחד עבור משתמשים רגילים. NetBIOS browsing - תלוי בקונפיגורציית המערכת שלך - לדעתי מדובר בנסיון לבדוק האם יש open shares ו/או נסיון לקבל אינפורמציה פנימית מהמחשב, למשל את שם המחשב או האם יש עוד מחשבים ברשת מייקרוסופט של המחשב שלך. המלצה - אל תאפשר NetBIOS over TCP/IP מהמחשב שלך לכיוון שהאינטרנט, אלא אם אתה מאלה שאוהבים לשחק עם הדברים הללו (משתמשי אינטרנט רגילים לא צריכים את זה). Traceroute - בודק את המסלול של התקשורת אל המחשב שלך. סיבות יכולות להיות מגוונות. עלול לשמש כעוד ערוץ לקבלת אינפורמציה (מאוד מועטה) על המחשב שלך. עקרונית הפיירוול חוסם את כל מה שהזכרת.

אלעד2

New member
תוכל להסביר לי מה לעשות

לגבי הנט באיוס איפה אני מגדיר את זה? ושאלה- האם באמת מישהו מנסה לפרוץ למחשב שלי? להרוס משהו? זה נשמע לי רע מאוד... אגב אני מחובר לרשת של אוניברסיטה אם זה משנה. תודה על התשובה.

uzi2

Active member
מה שכן משנה, זה

איזו מערכת הפעלה יש לך, והאם אתה צריך שיתוף תיקיות או מדפסות ברשת פנימית. אם יש לך חלונות 98 או ME ו- ADSL או כבלים אז גם ציין את זה.

uzi2

Active member
ועוד נקודה

כל הזמן סורקים את המחשבים שלנו למצוא שם פרצות או סוסים טרויאנים לאו דווקא אנשים שמכירים אותנו. גם סתם כאלו שסורקים תחומים נרחבים של כתובות של מחשבים באינטרנט. כל הזמן תולעים מנסות לחדור למחשבים שלנו דרך שיתוף קבצים ופורטים של ה- NetBIOS וכדומה. אנחנו צריכים לדאוג שהמחשבים שלנו יהיו מוגנים. זה לא מחייב פיירוול. מה שזה מחייב זה שהמחשב שלנו יהיה מוגדר כמו שצריך.

amiro007

New member
שזה אומר איך עושים?../images/Emo13.gif

אם יש לי אקס פי ? ו ADSL

למעלה