לוגו לפורום

פלגיה

New member
לוגו לפורום

אני לא יודעת אם צריך או לא צריך, אבל הבת הגדולה שלי (זאת שעולה לכיתה ח') הציעה לוגו לפורום והסכמתי. אכניס אותו ב"שער הראשי" של הפורום ועוד כאשר אראה צורך בכך. נחמד - לא?

Ash Black Queen

New member
לוגו מגניב!!../images/Emo48.gif

שיעמם לי אז עשיתי לוגו בסגנון רק ביד. אממ אולי אני אעלה פעם אחרת

Jen74

New member
../images/Emo45.gif אפשרהיה גם את המשפט הבנאלי

שלום כיתה א' היה עובד גם יפה.

זואי11

New member
מקסים.

ומזל טוב לפורום החדש. יש לך בת מוכשרת! נראה שהתפוח נפל די קרוב לעץ

//

איך העולם רואה אותי? Dont mess with my man - LUCY PEARL האם יהיו לי חיים מאושרים? Tainted love - Marilyn manson מה אנשים באמת חושבים עליי? GANGSTA - Daddy yankee with snoop dog האם אנשים חושקים בי בסתר? WHY - Michael jackson with 3T איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? INFORMER - SNOW מה אני צריך לעשות עם חיי? POISON - ALICE COOPER עצה טובה בשבילי: Wonder why they call you bitch - 2PAC מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Good loving - BOB MARLEY FT. LAUREN HILL מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? IF YOU HAD MY LOVE - JENNIFER LOPEZ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Stubborn - 3T ובהלוויה שלי? BYE BYE BYE - NSYNC
איזה סוג גבר אני אוהב? NEVER GONNA GET IT - EN VOGUE איך יהיה לי מחר? MORPHINE - MICHAEL JACKSON למה אני כאן? WHERE THE WILD ROSES GROW - NICK CAVE FT.KYLIE MINOGUE בתור מה אנשים יזכרו אותי? I LOVE YOU ALWAYS FOREVER - Donna lewis איזה שיר יתקע לי בראש מחר? KISS FROM A ROSE - SEAL האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? DON'T LET GO - EN VOGUE איך תהיה השנה הזו? SATISFACTION - BENNY BENASSI

למעלה