ובכן,
יש לי כמה הערות: א. למרות שהעבודה שלך אינה לוגו, זה לא אומר שהיא מתאימה לכרטיס ביקור או פוסטר, גם בכרטיס ביקור ופוסטר צריך לוגו או סמל כלשהו, לכן העבודה שלך אינה מתאימה לכרטיס ביקור או פוסטר (בסטנדרטים מקצועיים), מה שאתה הצגת זה כרטיס ביקור עם סמל כלשהו שלא מתאים להיות לוגו. ב. אני חושב שהעבודה אכן משקפת סגנון צעיר ומגניב אך כמו שנאמר זה לא מספיק כדי להיות לוגו, אני חושב שניתן ליצור לוגו מגניב וצעיר מבלי להשתמש בערבוביה של מברשות ובצבעוניות יתרה, ניתן ללכת על משהו סמלי ומכובד יותר אך שמשקף מראה צעיר ועכשווי. ג. האמת שבנוגע לשינוי הצבעים בדפוס אני לא יודע אך אני חושב שאם הצבע ישתנה זה יעשה רק טוב לעבודה מכיוון שהוא צבע שבעיני הוא מזעזע וזוהר מדי והוא לא מתקשר לעבודה- אני ממליץ על שינוי צבעים. ד. גם אני חושב שהאיקס לא מביע יותר מדי, אך אני חושב שבעיקרון לשים איקס בלוגו זה מעט שלילי, ואני לא בטוח לגבי מה שזה מסמל. ה. לפי דעתי זה לא הגיוני, מכיוון שאיכות רוב העבודות שנתקלתי בהן אינה משתנה כשמעלים אותן לאינטרנט כך שזה נראה לי מוזר. ייתכן כי בגלל שהוספת את העבודה במימדים גדולים כ"כ הפיקסול נראה באופן משמעותי, ייתכן כי אם תקטין אותה (את העבודה) הפיקסול יהיה מינורי יותר.