לוגו חדש :) מה דעתכם?

  • פותח הנושא g203
  • פורסם בתאריך

integ

New member
גיבור מלחמה

ראיתי שצירפת ללוגו את "צלב הברזל". בטח היה קשה
 

dannagal

New member
בשביל לוגו הוא מקושקש מדי.

הייתי מורידה מכמות העיגולים בירוק והלבן. הפרפר נחמד אבל האדום על השחור מזכיר לי דם. מה רע עם כתום?, סה"כ שילוב צבעים יפה והייתי ממתנת את הכל.
 

oren*

New member
קשה להתייחס בגודל ובאיכות שהעלית לפורום.

מה הקונספט (הרעיון) מאחוריו? איך הוא עובד כאלמנט נפרד ללא מספרי הטלפון? איך הוא עובד בקטן על גבי כרטיס ביקור או חתימה באימייל, מדוע האלמנטים מפוקסלים ומטושטשים וכו... אם תוכל להעלות גירסה איכותית יותר על גבי משטח עבודה בגודל מקסימלי של 800X600 פיקסלים שיאפשר התייחסות מבלי לגלול את המסך ולזוז ימינה שמאלה בין האלמנט הגרפי לטקסט.
 

גיע guy

New member
דיעה

אני מסכים עם כל מה שנאמר פה. נראה כי יש לך חיבור לנושא העיצוב\גרפיקה אבל לפי דעתי, הלוגו עצמו לא מצליח לבטא את זה מכיוון ש: א. הוא מקושקש ועמוס. ב. הוא לא מעביר מסר- כלומר, הוא סתם חיבור של מברשות, אין מאחוריו חשיבה. ג. לוגו צריך להיות סמל, משהו דומיננטי שאנשים יזכרו והלוגו שלך הוא לא משהו שאני אזכור מכיוון שהוא בעצם, לא סמל= לא לוגו. ד. לא אהבתי את שילוב הצבעים, ולפי דעתי הירוק זוהר מדי והאדום אינו מתחבר. אני חושב שאת\אתה חייב\חייבת לשפר את איכות הלוגו מכיוון שכמו שנאמר, הלוגו מפוקסל והרזולוציה שלו נמוכה וכמו שהוא עכשיו אני לא חושב שכדאי להדפיס אותו על כרטיסי ביקור, ליירים או כל שימוש אחר מכיוון שזה יראה לא מקצועי. בסה"כ העבודה לא רעה אך זה לא נחשב לוגו.
 

Schnitzell

New member
אגב ירוק זוהר מדי -

לפותח השרשור: אם תהפוך את האיור שהכנת ל-CMYK תראה שהצבעים משתנים באופן קיצוני. הגוונים הזרחניים שבחרת לא יכולים להיות מודפסים בפרוצס. בהנחה שאתה מעצב גרפי לאלבומים, ואתה מכין עבודות לדפוס, אתה צריך לדעת לעבוד בסביבה הזאת.
 

g203

New member
כמה תשובות

א- אתם צודקים זה באמת פחות לוגו ויותר כרטיס ביקור או פוסטר מודעה כזה ב- אני מחפש משהו צעיר מעניין "מגניב" משהו ישקף את העבודות שלי ג-הצבעים באמת ישתנו בדפוס? אני לא רוצה שהירוק הזה היה אפילו גוון אחד יותר ממה שהוא ד-זה באמת מזכיר צלב? ככה המברשת.. אני מתייחס לזה כאיקס פשוט ה- לגבי הפיקסול- האיכות ירדה בהעלה אני מסתכל על זה במחשב גם בגודל של X4 ויותר מכרטיס ביקור וזה נראה בסדר גמור, איכותי מספיק..זה הגיוני?
 

גיע guy

New member
ובכן,

יש לי כמה הערות: א. למרות שהעבודה שלך אינה לוגו, זה לא אומר שהיא מתאימה לכרטיס ביקור או פוסטר, גם בכרטיס ביקור ופוסטר צריך לוגו או סמל כלשהו, לכן העבודה שלך אינה מתאימה לכרטיס ביקור או פוסטר (בסטנדרטים מקצועיים), מה שאתה הצגת זה כרטיס ביקור עם סמל כלשהו שלא מתאים להיות לוגו. ב. אני חושב שהעבודה אכן משקפת סגנון צעיר ומגניב אך כמו שנאמר זה לא מספיק כדי להיות לוגו, אני חושב שניתן ליצור לוגו מגניב וצעיר מבלי להשתמש בערבוביה של מברשות ובצבעוניות יתרה, ניתן ללכת על משהו סמלי ומכובד יותר אך שמשקף מראה צעיר ועכשווי. ג. האמת שבנוגע לשינוי הצבעים בדפוס אני לא יודע אך אני חושב שאם הצבע ישתנה זה יעשה רק טוב לעבודה מכיוון שהוא צבע שבעיני הוא מזעזע וזוהר מדי והוא לא מתקשר לעבודה- אני ממליץ על שינוי צבעים. ד. גם אני חושב שהאיקס לא מביע יותר מדי, אך אני חושב שבעיקרון לשים איקס בלוגו זה מעט שלילי, ואני לא בטוח לגבי מה שזה מסמל. ה. לפי דעתי זה לא הגיוני, מכיוון שאיכות רוב העבודות שנתקלתי בהן אינה משתנה כשמעלים אותן לאינטרנט כך שזה נראה לי מוזר. ייתכן כי בגלל שהוספת את העבודה במימדים גדולים כ"כ הפיקסול נראה באופן משמעותי, ייתכן כי אם תקטין אותה (את העבודה) הפיקסול יהיה מינורי יותר.
 
למעלה