לוגו בחינם

Segan

New member
יש מעט מאוד דברים שמרשים לך

להיות נפוח. יש אני שאפילו יתווכחו איתי על זה וילכו צעד קדימה ויאמרו - שאין שוםדבר שמצדיק את ההתנהגות הנפוחה שלך. תעצב את הלוגו של ענק המנעולים הכי כדול בעולם מצידי, ואני אעריץ את העבודה שלך. אבל לא משנה מה, אם אתה נאד נפוח ומתנשא אני לא אעריך אותך כבנאדם. ובקלות בלתי נסבלת היית יכול לזכות ביחס הרבה יותר הומני בפתיל ההודעות הזה. אם רק הייתי מסתכל ישר בעייניים במקום למטה אל העם.. וזה גם היה חוסך הרבה התפלשות בבוץ בפורום. זה מאוד פשוט, אבל כנראה משהו שלא למדת עדיין בעבודה שלך. אז תן לי לזרוק לך עצם ולומר לך שיהיה יותר נחמד ללמוד ממך אם תתנהג כמו בנאדם. אתה אולי סופרסטאר רציני בקרב חברך, ואנשים מנשקים לך את הבוהן כשאתה צורח עליהם איך להשתפר, אבל כאן אנחנו לא יודעים כמה אתה שמימי, ובהתחשב בזה אנו מצפים ממך לנהוג בנו כאנשים בעלי רגשות. אתה יודע, עד שנבין שאתה יותר טוב מאתנו והרשות להצליף בנו תהיה ברורה מאליו.

yanivfel

New member
אני רוצה לספר לכם כמה שאני שמח! ../images/Emo13.gif

אני שמח כי בשיגרה הנינוחה המאפיינת את הפורום, אין כל כך הרבה אנשים שמתבטאים פה... ואילו בעיתות בהן היצרים רוגשים, כמו בשרשור ההודעות הזה, אני מגלה לתדהמתי, שעוברים פה בפורום אנשים רבים מכפי שתיארתי לעצמי. אם כל אחד היה נותן את דעתו היותר או פחות מקצועית, אודות הלוגו של ירדן - שזו הייתה המטרה של תחילת השירשור... אולי זה עוד היה מסתיים בחיוך... וחבל לי קצת שזה לא כך! על אף שכמשגיח הפורום, יש לי את האפשרות בשני קליקים להעיף את השרשור הזה כאילו הוא מעולם לא היה קיים. חי חי חי... ועכשיו קטע של רצינות: בואו, מנקודת זמן זו והלאה, ננסה לתת הערות בונות ולא להתנפל האחד על השני, היות ולהגדיר כ"נפוח" איש כה חביב כמו FourAces, אותו אני מכיר קצת מעבר לפורום, זו טעות באבחנה, היות והאיש הוא ממובילי תעשיית פיתוח התוכנה והטמעות שלה בארץ!!! הוא אדם ישיר (וזה לפעמים כואב לאנשים הישירות הזו - ולא בצדק, אלא בגלל שהם לא ממש יודעים להעריך ביקורת) ובדרך כלל הוא כן "סופרסטאר" רציני, כמו שכתב Segan. הוא יעזור "להציל את היום" במקומות שרבים וטובים כושלים!!! בקיצור, אני מקווה שנהיה מספיק חזקים להתעלם מהשטויות שנזרקו פה לכל עבר (גם מצידי - מודה) ונתרכז בביקורת בונה, גם אם היא מאוד מאוד שלילית!!! בהצלחה לכולנו! תודה שאתם פה בפורום - אני מוריד את הכובע בפני כל אחד ואחד מכם!!! יניב.

Segan

New member
ישיר לא חייב להיות כואב

ישיר לא חייב להיות כואב; יש קוים ישרים שלא חותכים אף קו, אלא רק מתחברים לנקודות. וזה נקודה חשובה, שמתעלה הרבה מעבר לשרשור הנוכחי. וכמו שאמרתי, אנשים כמוך שמכירים את האס אולי מקבלים בהבנה את ההתנשאות שלו. אנחנו כאן בפורום לא מכירים ולא מחוייבים להכיר בעליונות זו. אני בטוח שכולם ישמחו לקבל הערות בונות שלא מצריכות שליחת בולדוזר לאגו. הערות ´בונות אך לא פוגעות´ הם יצור עם תוחלת חיים גבוהה, שהרבה יותר כיף לגדל בסביבה חמה כמו הפורום הזה. אם אתה לא תופס בגישה הזו, אני חושב שזה קובע מה יהיה הcyberscape של הפורום הזה.

Segan

New member
אגב

באינטרנט אין שום ערך בטווח הארוך למהומות. אם אנשים רבים בפורום שלך היום, מחר הם ילכו לפורום אחר.

sunshine03

New member
מי אמר לך שאני לא יודע מה זה ......

אני גם חושב שהלוגואים האלה הם באנרים ולא יכולים להיות כלוגו מכובד לאתר ללוגו ישר כללים ברורים. אני לא חושב שאף אחד יכול להחליט בפורומם מה היא רמתי כי אף אחד לא מכיר אותי ואני טוב מאוד יודע על מה אתם מדברים אז אל תמעיטו בערכי תודה רבה. *אני רק חושב שלמתחילים לא צריך לקרוע את הצורה ואפשר לעזור להם גם אם העבודה שהם עשו ממש גרועה.*

orioriori

New member
אוי לבושה... ../images/Emo4.gif

אני לא אכנס לוויכוח על עיצוב הלוגואים (כי דנו בו כבר מספיק והבהירו את כל העמדות), אבל אני חושב שמי שמבקש ליצור לעצמו אתר רציני, עבודה רצינית ולעבוד עם קליינטים רציניים כדי שירכוש לו מורה פרטי לאנגלית. (תמונה אחת שווה אלף מילים)... חבל...

the1andtheolny

New member
עצבני היום לא?

סתם חשבתי אל זה ... התגובות שראיתי הם של ילד בן 2 (שלך) לדעתי את הדעות המפגרות שלך שמור לעצמך או שתשלח לו בפרטי אין צורך להשתמש במילים האלה. ומנהל הפורום לא מזיז לי את קצה(אתם יודעים מה) שהוא משתמש קבוע בפורום והוא טוב. כל אחד יוכל להיות טוב בתוכנה אבל עדיין לא להיות בן-אדם... fouraces אני מציע שקח שיעורים בנימוס.... אתה לא מתנהג כבן-אדם שעבר בית-ספר.

alexUK

New member
זה נובע מכך

שאם הבנאדם חושב שהוא הצליח יחסית בתחומו, אז יש לו את הזכות מאלהים להשפיל ולרדות באחרים. זאת תופעה מאד נפוצה בישראל.

FourAces

New member
לא זה לא

וכמו שהסברתי לידידנו the1andonly באופן אישי, השימוש בכוכביות הוא לא על מנת להצהיר "אני בקריז". לשימוש בכוכביות יש כוונה מאד מסויימת. יכול להיות שטעיתי בכך שיצאתי מתוך הנחה שהשימוש בכוכביות מובן מאליו לכל משתמש, ואם כך, זו טעות שלי. אז בכדי להסיר כל ספק: השימוש בכוכביות בפורומים נועד בכדי להעביר מצב או מסר. כוכבית אחת לפני ואחרי מילה או משפט נועדו להחליףף את סימן המרכאות, מכיוון שפעם, היתה בעיה די חמורה שהסימן הזה היה פשוט נעלם ו/או משפטים היו מתקצרים (עניין של קוד המבנה של הפורום). שתי כוכביות, משמעותן "ראה/ראו תיקון". שלוש כוכביות הן סימן להדגשה במצבים בהם הקוד של הפורום אינו תומך במלל שמן או נטוי וכו´. הדרך המקובלת להביע רוגז היא ע"י כוכביות בין האותיות של המלה. לדוגמא: *ע*צ*ב*נ*י*. זה כל הסיפור.

למעלה