בעיקרון, מה שאתה קורא
מכיוון שאינך גרפיקאי, סביר להניח שלא תבין למה אני מתכוון במונח "סטנדרט גרפי". הבעיה העיקרית של ה"לוגואים" שלך, שהם לא לוגו, הם באנר (או בעברית "כרזה"). האם זה עושה אותם טובים יותר כעת? לא. למה לא? כי המשמעות של לוגו לא מתחילה בטקסט שלו, אלא דווקא בחזות שלו. לוגו אמור להעביר תחושה ולא מלל. אז למה לדעתי הראשון מחריד? ראשית כקונוטציה לטקסק שלו. שנית, הקשרי הצבעים ממש לא ברורים ושלישית, מה בדיוק הוא אמור לסמל בהקשר לפורטל הנוער הגדול בישראל? שכולם בשרותים כרגע מציירים גרפיטי בתכלת מזעזע? תוסיף על זה בחירה של פונט שממש לא מתחבר לנושא נוער ונעורים (מרובע ומעוקצע מידי) וגם מצופף נורא... למה השני מזוויע? כי אפילו לקרוא אותו נכון בלי התת שורה של שם האתר הוא משימה הנדונה לכישלון. צבע יותר בהיר ופינות מעוגלות היו משפרות ללא הכר. גם חץ (סמן עכבר) יותר קטן וממוקם אחרת היה מועיל. מבחינת ההצללה, הייתי מוריד אותה מהאותיות לנותן אותה דווקא לחץ. אז למה האחרון הכי טוב בעיני (הכי פחות גרוע)? כי השם של האתר שמשמאל ברור מאד וקריא ומתחבר נכון עם צבע הרקע. אבל מה, הטקסט בשחור הורס את הכל. קודם כל, למה בשחור? שנית, למה לא בשורה אחת בחלק התחתון של הבאנר? אם היית מרכז האת המלל בשורה אחת ונותן לו צבע המתחבר לצבע הרקע או לאחד הגוונים של שם האתר, הבעיה היחידה שהייתי מעלה הוא הקישקוש הבלתי מובן שברקע. האם עכשיו הייתי ברור יותר?