לוברון מתעלל בכספי

DaboR zx6R

New member
לוברון מתעלל בכספי

כספי כמו ילדה לידו טוב נו זה לא חוכמה זה לוברון גם בקובי הוא התעלל

somone141

New member
מתי הוא 'התעלל' בקובי?!

בונא אני לא מבין מאיפה אתה ממציא דברים. כל פעם שקובי שמר עליו, גם אם זה לשתי התקפות במשחק, ג'יימס נחנק ולא עשה עליו שום נקודה. לא רוצה לפתוח עוד דיון מיותר עליהם, רק להבהיר את מה שנכון, כי הבנאדם זורק דברים בלי לבדוק. בינתיים, אדון דאבור סוקר (דווקא חלוץ שהערצתי), קובי הוא אלוף ויש לו 4 אליפויות ופיינלס MVP. לג'יימס אין נאדה. אז תפסיק בבקשה להשוות בניהם, כי זה מביך.

זה שטויות.

גם ההודעה שלו, אבל גם ההודעה שלך היא לא נכונה. תראה איך לברון מטביע עליו... http://www.youtube.com/watch?v=Ia-v02cibSM אבל ברצינות, לברון באמת קלע כמה סלים חשובים על קובי ברבע הרביעי של המשחק ביניהם לפני חודשיים.

qwerqwerty

New member
אמנם שטויות אבל

הוא צודק לגבי הסלים לכאורה שלברון קלע על קובי, כי הוא לא קלע, למרות שהוא קלע לא מעט ברבע האחרון, ב 6 הדקות הראשונות של הרבע האחרון קובי קיבל מנוחה והקאבס חזרו למשחק ונטלו את ההובלה ומכאן עד הסיום קובי הביע אמונה מלאה בארטסט ואודום שנתנו ללברון מטר והג'אמפים צללו פנימה. אם אתה מדבר על המשחק שהיה בכריסמס אז שם קובי דווקא כן שמר על לברון ברבע האחרון ולברון לא הצליח לקחת אפילו זריקה אחת עליו אבל מה זה משנה כשהמשחק היה גמור וחתום. אני מקבל את הרושם שלברון קצת לא בטוח בעצמו שקובי שומר עליו, את ארטסט לעומת זאת הוא לא ממש סופר.

somone141

New member
התגובה הכי נכונה שקראתי פה

בדיוק מה שקרה במציאות.. גם אני קיבלתי ת'הרגשה שג'יימס קצת חושש מקובי. עובדה שהוא לא מגיע למצב זריקה אפילו.. קובי פשוט נדבק לו לגוף ולא נותן לו ת'צעד שאחרים נותנים לו. מכאן ואילך - מסירה או איבוד כדור.

תום116

New member
אין ספק שכשקובי רוצה

הוא שחקן הגנה פנטסטי. צריך להראות את זה יותר.

qwerqwerty

New member
הוא לא צריך לשמור על לברון אלא בהוראת המאמן

הוא צריך להביע אמונה בארטסט ואודום כמו שהוא עשה ולא לבוא על תקן הגיבור ברבע האחרון כמו כוכבים אחרים, הוא לקח אליפות בגלל שהוא האמין באריזה ונתן לו גב, ברור שהוא שומר מהטובים שיש, אולי השומר הטוב ביותר בדראפט 96 אבל חלק מקבוצתיות זה שכל אחד ימלא את החלק שלו ואף אחד לא צריך לזוז הצידה בשביל שקובי יהיה הגיבור, זה מה שקורה בקבוצות אחרות ולכן הם זוכים בתארים אישיים אבל בפלייאוף לא יוצא מזה כלום.

somone141

New member
../images/Emo45.gif

אחי, אתה חייב לכתוב פה יותר. סוף סוף אחד אמיתי, ואני לא חושב שהוא אוהד קובי בכלל.... מצידי תתעב אותו, אבל תגיד את הדברים כמו שהם במציאות. קובי יכול לשמור על ג'יימס, וייד, קרטר, מאנו ואחרים, ולחנוק אותם, אבל בשביל זה הביאו סטופר, לאפשר לקובי להתרכז בהתקפה שיגיע רענן כדי ליצור מהלכים ולייצר נק'. לא מספיק שהוא משחק כמעט 40 דקות לערב, ומעורב כמעט בכל התקפה, זה אבסורד לתת לו עוד משימה שתצריך ממנו כ"כ הרבה אנרגיות מיותרות. במקרה של ג'יימס, אגב, קובי יהיה חייב לשמור עליו, כי את ארטסט לברון לא סופר. הוא חזק מדי בשבילו. אבל זה דבר יוצא דופן.. בכל אופן, הנקודה נכונה. לכן לאריזה היה חלק חשוב באותו צ'אמפס. הגנה, קודם כל.

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח אם קראתי את זה או שדמיינתי

לברון חזק מדי בשביל ארטסט אבל לא חזק מדי בשביל קובי?

לברון קצת יותר חזק, ויותר מהיר מארטסט.

מול קובי הוא עוד יותר חזק, אבל הזריזות שלו (של קובי) מחפה על זה וככה קובי יכול לשמור עליו יותר טוב מארטסט שהוא כבר לא מהיר כמו פעם. ארטסט של לפני כמה שנים היה השומר המושלם בשביל לברון.

rapgamer4ever

New member
קודם כל, אני לא מסכים שהוא יותר חזק מארטסט

אבל בסדר, שיהיה. ההסבר שלך הגיוני ואני מסכים איתו בכל מקרה (אם כי אין מצב בחיים שקובי יוכל לשמור את לברון 40 דקות במשחק ולעשות התקפה). לא יודע למה, כשקראתי את מה שסאמוון כתב הבנתי שלדעתו קובי יותר חזק מארטסט. עכשיו כשאני חוזר על זה זה באמת לא הכרחי.

dandi31

New member
גם את קובי השוו למייקל

כשהוא היה בשלב של לברון על הגדולים באמת אפשר לראות את זה מהרגע הראשון

pertal

New member
לברון עדיין לא הגיע לגיל שמייקל זכה

באליפות הראשונה שלו....ולקובי בשנים הראשונות היה את שאק.

DaboR zx6R

New member
נכון מאוד

קובי נהנה מהסנטר הכי דומיננטי בליגה בתקופה ההיא ואחד הטובים בהיסטוריה אין ספק ששלוש האלפיות האלה חתומות על שאקיל גם אם אייברסון בזמנו היה משחק לצד שאקיל גם הוא היה לוקח תאלפיות האלה עם שאקיל ולמה מסתכלים רק על קובי כל הזמן מה עם טוני פרקר שהוביל את הספרס לכמה אליפויות

somone141

New member
הגיל מבטיח לו משו?

האם כשג'יימס יגיע לגיל 27, האליפות תוגש לו על מגש של כסף? לא ממש מבין את זה.. וכמו שאומרים שלקובי היה את שאק, רצוי גם להגיד זאת ההפך - לשאק היה את קובי. כי בלעדיו, ברור שהלייקרס לא הייתה לוקחת שום אליפות. לא עם הורי, פישר, פוקס או הארפר ככינור שני ליד שאק, שאגב, זכה בכל האליפויות עם גארד דומיננטי לידו. מוזר שהוא נכשל עם פני.

Puskas

New member
ג'ורדן

היה בן 30 כשהוא לקח אליפות ראשונה לא?..אז לג'יימס יש עוד 5 שנים

בן 28.

אבל הוא הגיע לליגה בגיל 21 ככה שזאת הייתה העונה ה7 שלו. לברון הגיע לליגה בגיל 18 ככה שהעונה ה7 שלו היא בגיל 25.

reem077

New member
../images/Emo45.gif וגם מי אמר שקובי ולברון יסחבו עד גיל 35

ויצליחו להוביל לאליפויות כמו שג'ורדן הוביל עד שקובי ולברון לא יפרשו מכדורסל לא יהיה ניתן להשוות אותם לג'ורדן מה שבטוח זה שאם לברון יקח 7 אליפויות כשהוא מוביל את הקבוצה אני אהיה הראשון להגיד לו כל הכבוד אתה ה-GOAT

DaboR zx6R

New member
תפסיק כבר לדבר שטויות

אם גיימס יקח אליפות השנה היא תהיה שווה פי כמה וכמה על כל אליפות של קובי אסור לשכוח שהוא כבר הביא את הקאבס לגמר ועוד כמה הישגים בדרך לבד באופן מוחלט ובלי צוות מסיעה טוב אפשר להגיד גרוע מאוד אני מדבר על השנה שהגיעו לגמר מול ספרס ולא היה לו שמה את שאק או כוכב אחר עם ניסיון

WorldCenter

New member
אליפות שווה יותר?

דיי כבר להראות את להברון כאילו הוא איזה מסכן בלי צוות, השנה יש לו את אחד הספסלים הטובים בליגה תוסיפו לזה את שאק את Z ו2 אולסטרים ווליאמס את גיימיסון + גיימס + יתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף ותקבלו קבוצה שאם היא לא תצא אלופה הראש שלה יקבל את השם לוזר להמון זמן. בעונה שלהברון עלה לגמר, המזרח היה חלש בכמה וכמה מן המערב וZ היה במיטבו, עובדה זו גם גרמה לספרס לנצח 4-0 בסדרת הגמר הכי משעממת בשנות ה2000.

למעלה