לובה.....

לובה.....

לובה: שלום... לקוח: שלום, תמלאי לי טנק מלא 96 לובה: סדר... לקוח: ותנקי לי גם את החלון הקדמי. לובה: סדר...אולי אתה רצה ממלאה גם שמן תוסף מקבלת עיתון חינם חינם? לקוח: לא לא, אין לי זמן, את יודעת מה , תוותרי גם על החלון הקדמי. לובה: אתה אמרתי רצה מנקה חלון, עכשיו אתה אמרת לא רצה מנקה חלון? לקוח: נו תעשי טובה כבר, אני ממהר! לובה: אתה אמרת ללובה ממיהרתי? אתה חשב לובה מכונה זה דלק עם מונה? לקוח: נו... לובה: קודם אתה אמרתי רצה מנקה חלון, עכשיו אתה אמרתי לא רצה מנקה חלון, אחר כך אמרת בלובה מימהרתי, אחר כך אמרת לא רצה, פז'לוסטה, אולי אתה רוצה ממלאתי דלק במקום לובה ולובה ישבת באוטו מה את?? לקוח: בבקשה...אני ממהר... לובה: אתה רק רצית מרגיז בלובה, אחר כך בא מנהל, אמרת כמה לקוחות תידלק בלובה? לובה אמרת אחד תידלק בלובה, מנהל אמרת הלכת הביתה שלך!, אין עבדה...אין שפה...קשה..קשה...עכשו אתה לוקחת אוטו שלך, הלכת בפז..הלכת בסונול...לא חוזרת לפה בחיים שלך!

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך פיספספתי אותה ביום ששי האחרון

ממשיכה בשרשור לובה

לובה בקופה ראשית לקוח עומד ליד קופה ריקה (ברקע) לובה לקופה ראשית לובה לקופה ראשית נכנסת לובה. מתיישבת. לובה: כן בקשה יש כרטיס מועדון? לקוח: לא אין לי. לובה: אתה רוצה קונה שוקופלקס מקבלת מעמד למחבת בתשע תישעים? לקוח: לא תודה. לובה:סדר (מעבירה מוצרים) נכנסת חברה של הלקוח חברה: רגע רגע יש לנו כרטיס מועדון. לקוח:אז רגע רגע תבטלי את זה ותעבירי עוד פעם. לובה: אבל אתה אמרתי אין כרטיס מועדון. לקוח :אמרת לובה: אני אמרת לקוח : אני אמרתי לובה:אני אמרתי אני אמרת. שלובה תבטל , תעשה הכל מחדש? מעבירים מוצרים? בא מנהל שואל כמה לקוחות בא בלובה אמרת אחד בא בלובה כי כל היום מעביר מבטל בא מנהל אמר לובה הלכת בבית שלך אין עבדה אין שפה קשה קשה. לקוח: (לחברה שלו) תגידי לה משהו , מה זה? חברה: תסלחי לי הוא לא ידע ש... לובה: (קוטעת אותה) את לא מתערבתה הוא אמר אני מבטלה, עכשיו לוקחת מוצרים שלכם הלכת מפה. קונה בג'מבה, קונה בזיל זולה, קנה בהכל בדולר, לא באה יותר בלובה בחיים שלך. לקוח: (לחברה) בואי נלך מפה מה זה? (יוצאים,נכנס לקוח אחר.) לובה: כן בקשה יש כרטיס מועדון? לקוח: לא. לובה: אתה בטוח? לקוח: כן לובה: אתה רצה קונה שוקופלקס מקבלת מעמד למחבת בתשע תישעים? לקוח: (חושב קצת) לא. לובה: סדר (מעבירה מוצרים) לקוח: סליחה רגע (לובה ממשיכה להעביר) ואוו ואוו ואוו בעצם את היוגורטים אני לא רוצה. (לובה מסתכלת עליו בכעס, לקוח לוקח את היוגורטים שם בצד הקופה.) לובה: למה זה שמה בצד? לקוח: מה, כי אני לא רוצה את היוגורטים. לובה: לא רוצה , לא צריך! למה בצד? לקוח: איפה את רוצה שאני אשים את זה על הראש שלי? (צוחק) (לובה מסתכלת עליו בכעס...החיוך שלו נמוג) לובה: אתה רוצה להצחיק לובה? לקוח: סליחה לובה: אין סליחה מה שם דברים בצד. אתה אחד מה שם דברים בצד, ועוד אחד מה שם דברים בצד, וכל קופה מה שם דברים בצד, בא עגלה, אנשים, דוחפת דוחפת דוחפת, מה שם דברים בצד, בא מנהל אמר כמה לקוחות בא בלובה אמרת אחד בא בלובה כי כל הזמן דחפת דחפת מה דברים בצד עכשיו לוקחת מוצרים שלך לא בא בלובה יותר בחיים שלך. (לקוח יוצא, מבולבל) נכנסת לקוחה אחרת מחזיקה ביד רק חלב. לקוחה: שלום לובה: כן בקשה יש כרטיס מועדון? לקוחה: לא, לא לובה: אתה רוצה קונה שוקופלקס מקבלת מעמד למחבת ב-תשע תישעים? לקוחה: לא לא לא רק חלב וזהו לובה: ואת רק רצה משלמת על זה ? לקוחה: כן כן רק חלב וזהו. לובה: שלוש ארבעים בקשה לקוחה: בקשה (לקוחה מוציאה כסף מהארנק לובה מעבירה את החלב ומכניסה כסף לקופה.) לקוחה: טוב אם אני פה תני לי בקשה גם סיגריות לובה: את אמרת רק חלב. לקוחה: אז עכשיו אני אמרת גם סיגריות לובה: את עושה חיקוי מבטא מלובה? לקוחה: לא לא סליחה ממש לא יאללה תני לי סיגריות. לובה: את אמרת רק חלב, עכשיו את אמרת יאללה יאללה את אמרת מה יאללה יאללה, מה לובה כלב? את אמרת רק חלב אחרי זה את אמרת רק סיגריות לובה מביא סיגריות, אחרי זה את אמרת רק שקדות מרק,שקדות מרק לובה מביא שקדות מרק לקוחה: איזה שקדות מרק? לובה:את רק אמרת רק אמרתבסוף מנהל משמרת שואל כמה לקוחות בא בלובה? אמרת אחד בא בלובה כי כל הזמן אמרת מביא סיגריות, מביא שקדות מרק, יאללה יאללה, יאללה יאללה, מנהל אמר לובה הלך בבית שלך אין עבדה אין שפה , קשה קשה, הלכת עבדת בחצר 30 שקל בלי משחק מקדיםדוחפת לגבר יאללה, יאללה יאללה, קשה קשה.לובה הלכת בבית שלה אין עבדה. עכשיו הלכת מפה לא בא בלובה יותר בחיים שלך. (לקוחה יוצאת, מנסה לקחת את החלב אבל לובה תןפסת אותו ומעיפה אותו וזורקת עליה) (כנס לקוח-עארס עם פלאפון, זורק בקבוק קולה על המסוע בקופה) לובה: (בעצבים) כן בקשה יש כרטיס מועדון? לקוח: לא אין לי. רגע, אולי יש לי, תעבירי תעבירי בינתיים נו, שנייה נראה לי ששכחתי משהו במקרר (לטלפון:) סיווני, תביאי את אמא (מסתכל על לובה, בועט בקופה) נו תעבירי כבר, (לטלפון:) נו,אני מעכב את הקופאית. (ללובה: ) אפשר לעכב אותך נכון? לובה מסתכלת עליו במבט רצחני ...מוסיקת מתח ברקע.. -סוף-

ועוד לובה

לובה בקופת אקספרס (ברקע) : לובה , לובה לקופת אקספרס (נכנסת לובה) לובה: שלום ציפי. (מתיישבת בקופה) (נאנחת) (נכנס לקוח עם ילד קטן) לובה: כן בקשה יש כרטיס מועדון? לקוח: לא לובה: זה קופה אקספרס אפשר עברת רק חמש מוצרים. לקוח : זה בסדר זה מה שיש. לובה: סדר. (מתחילה להעביר מוצרים) ילד: אבא אפשר גם מסטיק בומבה? לקוח: בסדר חמוד. (ללובה): תעבירי גם את המסטיק לילד. לובה: אתה אמרתי רק חמש מוצרים. לקוח: בסדר אבל הילד רוצה מסטיק בומבה, כואב לך להעביר את זה? לובה: פז'לסטה , אתה רוצה ישבת במקום קופה מה לובה ולובה קנה במקום קופה מה את? לקוח: מה? לובה: מה? לקוח: מה את עושה מזה עניין? תעבירי את המסטיק. לובה: אתה אמרתי רק מעביר זה מסטיק בומבה , ולובה מעביר מסטיק בומבה , וילד רק רצה, רק רצה כן, ביסלי זעתר , ולובה מעביר ביסלי זעתר וילד רק רצה , ארטיק פרצוף קוף ורק רצה לחמניה זה סומסום, בא מנהל שאל ,כמה לקוחות בא בלובה, ולובה אמר אחד בא בלובה כי רק רצה ,ילד רק רצה. מנהל אומר לובה הלך בבית שלך,אין עבדה , אין שפה , קשה, קשה! לקוח: (בעצבים) אבל הילד רצה מסטיק בומבה!!! לובה: לקחת דברים שלך ולא קנה כאן יתר. הלך להכל בדולר, הלך למגה לא בא בלובה יותר בחיים שלך. ןגם הילד פרצוף קוף. (לקוח יוצא) (נכנסת לקוחה) לקוחה: (בלחש) אללה איסתור עוד פעם זאת לובה: כן בקשה יש כרטיס מועדון? לקוחה: לא לובה: זה קופה אקספרס אפשר עברת רק חמש מוצרים. לקוחה: חמישה מוצרים. כן. לובה: את מתקנת עברית מלובה? פז'לסטה את רוצה ישבת במקום קופה מה לובה ולובה קנה במקום קופה מה את? לקוחה: לא לא , שום דבר, זה בסדר, רק חמישה מוצרים וזהו. לובה: ואת לא מכניסה מסטיק בומבה? לקוחה: לא לובה: סדר (מעבירה מוצרים) לקוחה: מה עם נסיכת הנילוס? כתוב שיש על זה מבצע. לובה: (מסתכלת על הדג, מסתכלת בקופה) את יכולה מקבלת סכין גילוחה בחצי מחיר. לקוחה: אחלה, תביאי לי אחד לובה:סדר. (מעבירה סכין גילוחה) ...אהההההה, עכשיו שש מוצרים (מחזירה מוצרים לסל של הלקוחה) הלכת קופה רגיל מחכה תור ארך ארך. לקוחה: לא לא , רגע רגע, אז אני אוותר על הסכין גילוחה. לובה: קודם אמרת רצה סכין גילוחה, עכשיו אמרת רצה מחזיר גילוחה, בא מנהל שואל כמה לקוחות בא בלובה, לובה אמרת אחד בא בלובה כי רק רצה נילוס, לא רצה גילוחה, לקחת דברים שלך מפה לא קנה פה יותר. לקוחה: אז איפה אני אקנה? לובה: קאסמוס, יוניברס קלאבה, לא בא בלובה יותר בחיים שלך. לקוחה: בקשה נו לובה: צטערת. לקוחה: בקשה לובה:צטערת (לקוחה יוצאת, נכנס גיא פינס עם עגלה עמוסה מדבר בטלפון) גיא: (צוחק) או קיי ...כן ואיך היה הראיון עם ניקול? אהה שאלת אותה על הפרידה מטום קרוז? (מנפנף בכרטיס מועדון ללובה) כן... (ללובה): את יכולה בינתיים להעביר. (לטלפון): מצויין היא מסרה לי דש? מתוקה. טוב אתה נכנס למדונה עכשיו, תמסור נשיקות. ביי. (ללובה): מה קורה למה את לא מעבירה את הכרטיס? לובה: זה קופה אקספרס אפשר עברת רק חמש מוצרים. גיא: תעשי טובה, את לא מכירה אותי? גיא פינס, מה יש פה כמה פיצוחים? בוטנים מצופים? לובה: אתה אמר זה גיא פינס זה כולה בוטנית מצופית? גיא:מממ (מהנהן) לובה: ואז בא שלמה ארצה אמר זה כולה מים מינרלת, ובא צביקי פיקי אמר כולה זה תחתונית ריחנית. פז'לסטה אצה רצה ישבת במקום קופה מה לובה ולובה קנה במקום קופה מה את? גיא: ממש אין לי מה לעשות חוץ מלשבת בקופה שלך. (לובה קמה בזעם מוסיקת מתח ברקע) תמונה הבאה: (גיא יושב בקופה עם מדי קופאית ומשקפי לובה) (נכנס לקוח) גיא: כן בקשה יש כרטיס מועדון? זה קופה אקספרס עברת רק חמש מוצרים. (במבטא רוסי) -סוף-

ולובה אחרונה

לובה במעדניית הבשר ברקע: לובה לובה למעדניית הבשר (נכנס לקוח) לובה: כן בקשה לקוח: פסטרמה מעושנת בקשה לובה: אתה רוצה קנה 600 גרם סלמי זה קניאק מקבלת קבנוס חינם חינם? לקוח: לא לא תודה אנחנו פשוט אוהבים פסטרמה לובה: סדר (מתחילה לחתוך) לקוח: אה רגע רגע ואוו ואוו ואוו, אני רואה שיש לכם פה פסטרמה פפריקה אז אני אוותר על המעושנת , אני אקח פפריקה. לובה: אבל אתה אמרתי רצה פסטרמה עושנת , עכשיו אמרת ואוו ואוו, ואוו ואוו? לקוח: סליחה, לא... לא ראיתי שיש לכם פפריקה. לובה: אין סליחה מפפריקה, אתה אמרת רוצה פסטרמי זה פפריקה ולובה מביא פסטרמי זה פפריקה , ואחרי זה אמרת רגע ואוו ואוו ואוו ואוו, רוצה פסטרמי על גחלות, ולובה מביא זה גחלות, ואז אמרת , ואוו ואוו, ואוו ואוו,ואוו ואוו ואוו, אמרת אני רצה פסטרמי זה דבש ונקניק זה מרתדלה, בא מנהל שואל כמה לקוחות בא בלובה אמרת אחד בא בלובה כי כל הזמן אמרת ואוו ואוו, ואוו ואוו, ואוו זה מרתדלה , מנהל אמר ללובה לובה הלך בבית שלך , אין עבדה אין שפה, קשה,קשה. עכשיו אתה הלך מכאן, לקחת דברים שלך, קנה בהוד לבנה קנה בבדש לא בא בלובה יותר בחיים שלך. (לקוח יוצא, נכנס לקוח אחר) לובה: כן בקשה לקוח: לא לא, אני לא...אני רק מסתכל, אשתי היא... (מצביע לכיוון בו נמצאת אשתו) לובה: סדר (לקוח מסתכל על הקבנוס שעל הדלפק) לובה: אתה רצה קנה 600 גרם סלמי זה קניאק מקבלת קבנוס חינם חינם? לקוח: ואללה... כן כן אני אוהב קבנוס תביאי לי , תביאי לי לובה: סדר (מחילה לחתוך) (לקוח לוקח קבנוס מתחיל לאכול, אשתו נכנסת) אשה: מה זה גדעון , מה אתה אוכל כבר? לקוח: קבנוס. היא אמרה שאם קונים 600 גרם מה...... לובה: סלמי זה קוניאק לקוח: סלמי זה קוניאק אשה: תגיד לי מה אתה פסיכי 600 גרם זה כזה דבר (מראה עם היד כמות גדולה) מי יאכל את זה? (ללובה: ) אני מצטערת אנחנו נשלם רק על הקבנוס. (לובה עוצרת את מכונת החיתוך ומסתכלת עליה עם פרצוף זועם) לובה: אי אפשר משלמת רק קבנוס. קבנוס זה מבצע מקוניאק! לקוחה: אז אני מצטערת אנחנו לא רוצים את זה (חוטפת לבעלה את הקבנוס מהיד וזורקת אותו על הדלפק) לובה: את דוחפת לובה זה קבנוס אחרי לקחתי ביס? לקוחה: מה את רוצה שאני יעשה, בעלי הוא לא מבין בזה, התחשק לו קבנוס. לובה: אה את אומרת זה בעלי מתחשקתה קבנוס, ועוד אחד בא ואמר אה זה גיס, מתחשקתה זיתות דפוקות, ועוד אחד בא ואמר אה זה סבתא רבא , מתחשקתה חצילות בטחינה, ובא מנהל שואל כמה לקוחות בא בלובה , אמרת אחד בא בלובה , כי אמרת אה זה סבתא רבא , זה בן דודה, רק מתחשקתה, ולובה הלך בבית שלה אין עבדה אין שפה, קשה קשה,עכשיו לקחת בעל שלך ולא בא בלובה יותר בחיים שלך. (יוצאים. הבעל חוזר מסתכל על הקבנוס האכול על הדלפק , מסתכל על לובה) לובה: סדר (לוקח את הקבנוס האכול ויוצא.) (נכנס אהרוני) אהרוני: שלום לובה: כן בקשה אהרוני: יש לכם פה דגים חיים נכון? לובה: אתה רצה קנה 600 גרם סלמי זה קניאק מקבלת קבנוס חינם חינם? אהרוני: לא אני לא מעוניין אני מבקש קרפיון יפה , יש לך? לובה: סדר (ניגשת לאחורי הדלפק לוקחת מוט עם רשת מתחילה לפשפש באקווריום הדגים) לובה: (לדגים:) נו, איפה את ?! (מוציאה את הרשת עם דג בפנים.) לובה: אה, קרפיונה יפה אהרוני: לא משהו, זה קצת אפרפר, זה צריך להיות מבריק את יודעת. לובה: סדר (מפשפשת שוב באקווריום מתיזה מים, מוציאה דג אחר מראה לאהרוני) לובה: סדר? אהרוני: בסדר לובה: סדר? אהרוני: ב-ס-ד-ר. (לובה מאחורי הדלפק מכה בדג משפריצה מים קופצת צועקת, מסתובבת אל אהרוני מושיטה לו שקית עם חלקי דג.) לובה: אה זה קרפיונה יפה יפה אהרוני: מה זה הדבר הזה אני לא משלם בשביל זה לובה: אבל אני הרגת זה קרפיונה אהרוני: אז מה. תפלטי לי במקום זה פלמידה לבנה , ואת יודעת מה, אני גם אקח (מסתכל על הקבנוס, לוקח אחד נותן ביס) מממ.. גם קבנוס אני אקח אבל בלי הסלמי, זה בסדר, אין עם זה בעיה נכון? (לובה מסתכלת עליו במבט רצחני – מוסיקת מתח ברקע) (תמונה הבאה: לובה יוצאת מחדר ההקפאה ללקוח חדש) לובה: בקשה, אתה רוצה קנה 600 גרם סלמי זה קניאק מקבלת צמה זה אהרונה חינם חינם? (מחליף את הקבנוס שלט שאומר "צמה זה אהרונה " והמצלמה עוקבת אחרי צמה דקה ארוכה מלמעלה עד למטה) - סוף -

מוצרלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכולה יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מירבלי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק אוי הבטן כבר כואבת מרוב צחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה