לואיסס..

sofish7

New member
את את ...

עשית בסוף את הוויג'ה? אם כן אז מה היה?ספרי? ספרי הפחדת אותי ואת לואיס חשבנו כבר שקרה לך משהו..

sofish7

New member
חיחי

אני מבינה אותך ..:) אני הייתי עושה הרבה סיאנסים...מגיל 9 עד 12 בערך.. ואחרכך הפסקתי בגלל כמה מיקרים מפחידים שקרו לי ולחברות שלי אז החלטתי להפסיק עם זה.... החלטתי לעשות שוב סיאנס ולא עשיתי כי אני מפחדת.. כנראה גם את מפחדת ובגלל זה לא עשית!

Luis Garcia1

New member
נראה לך? אני לא מתעסק בזה

הגעתי עד השלב של להתחיל והפסקתי,אני מעדיף להניח לרוחות וגם זה ידוע שוויג'ה זה דבר רציני,זה ממש לא סיאנס.. הסיפור של הוויג'ה הוא כזה,טבלת הוויג'ה (ouija) באה במקור מצרפת,הצרפתים התחילו להשתמש בה במהלך מלחמת העולם השניה,אבל בשביל מה? בשביל "לשלוח דרכה רוחות של מרגלים" אל האויב. ראיתי פעם באיזו תוכנית בטלוויזיה איך בחדר של איזה קצין נצי המגירה שלו נפתחת והניירות מרחפות באוויר כאילו מישהו בלתי נראה לוקח אותם.. ממש ככה.. הקצינים הצרפתים ממש התלהבו מההצלחה של הוויג'ה עד שהתחילו למות אחד אחרי השני.. אומרים שהוויג'ה מביאה רוחות אבל היא מביאה אותם מהגהנום.. ובד"כ הן לא עוזבות לעולם.. אני מצטער שנתתי לך את האתר הזה.. האמת ממש דאגתי אבל היה כבר מאוחר.. בארוש יא חמודה אחת :) אל תתעסקי עם זה,סבבה? ביי בונבון :)

גם אני לא אתעסק בזה..בחיים

אין מצב...גם לא התעסקתי למזלי.. איך עושים ויג'ה דרך המחשב?? הרי אמרת שזה דרך לינק שהבאת.. אז במלחמת העולם לא היה מחשב ו....... לא מובן! איך לינק אמור לעשות את כל הטקס? (מבולבלת)

Luis Garcia1

New member
זה לא משנה לפני המון זמן או עכשיו

בונבון.. הוויג'ה היא טבלה עם אותיות,מספרים ו כן ולא,כמו בסיאנס רק שבמקום כוס אז יש מין דבר משולש כזה עם עיגול באמצע (איפה שהרוח נמצאת) צריך לשים את שתי הידיים במשולש ולהתחיל את השיחה,אם את שואלת משהו המשולש זז לכיוון האותיות ושם את בטוחה שזה זז ולא מישהו מזיז אותו מכיוון שאת לבד.. בלינק שנתתי לך המנהלים של האתר מזהירים בפרוש שהם לא אחראים על מה שיקרה אח"כ. על המסך יש את הטבלה והעכבר משמש כמשולש אמיתי והמשולש הוירטואלי נמצא באמצע הטבלה,את רק צריכה לשים ידיים על העכבר,אם רוח עולה המשולש הוירטואלי זז לבד לכיוון האותיות,הבנת? עכשיו אין מצב שאת מזיזה את המשולש הוירטואלי,מכיוון שהעכבר נמצא במצב סטטי,הידיים שלך עליו,הוא לא זז. עכשיו הבנת? אם כן אז תגידי כן :) אגב ראיתי פעם טבלה אמיתית בחנות בתל אביב,עולה 300 שקל

למעלה