לואיסנה

HoRsEs

New member
וואו גילית לי את אמריקה../images/Emo61.gif

איך אתה יודע? מי גילה לך?אל תפתח הודעות חדשות על שטויות

HoRsEs

New member
חמודה! רשמת נכון! הפעם הראשונה|דובי

שמישהו רושם נכון את השם שלי!גראסיאס! אתמול הלכנו למסעדה סינית לכבוד היומולדת של יובל ויובל כל הזמן קיטר שהוא רוצה עוגת שוקולד עם זיקוק ולקינוח אמרתי שאני רוצה גלידה וניל וכל מה שעניין את יובל זה העוגה עם הזיקוק. כשהביאו את העוגה עם הזיקוק זה לא היה עוגה! זה היה הגלידת וניל שלי עם זיקוק והגישו את הזיקוק עם הגלידה לי! והתחלתי לשיר תוך כדי צחוק "היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לדניאל!" ואחרי שהפסקתי לצחוק אמרתי "תודה אני נרגשת כל כך, אף אחד אף פעם לא הגיש לי גלידה עם זיקוק" אז אמרנו למלצרית שלי אין יומולדת וליובל יש אז היא היתה נבוכה ולקחה את הזיקוק שנגמר ואת הגלידה השאירה לי. אחר כך הביאו ליובל עוגת שוקולד עם זיקוק חדש ושמו אותו במקום הנכון! היה לי אתמול יומולדת רבע ל12!

ShaDowS GirL

New member
וואי!!! ולבסוף?!

דהרתם אל השקיעה? (הגרסא העברית ל´חמוריקו´ של ´מרקו´ הכלבלב המיוחם שמחפש את אמא... ראיתי את זה, תסקלו אותי)... אני רק מקווה שלא מלאת את תפקידו של חמוריקו... וואו! רבע ל-12?!
אחלה!! ורק תזכרי... הפרסות נשחקות עם הגיל!! אני בטוחה, שאם תשאלי זוג משקפיים מסבא, ותביטי עמוק אל ישבנו של יובל, לתוך עיניו, הוא יספר לך על נסיונו האישי! שהרי גיל 12-הוא גיל הבלות! והמלצרית? בושי והכלמי! חסרונו של הזיקוק, והיותו על גלידת-סוסים אנינת-טעם, משייך אותה לקבוצת החוטאים, הפושעים לעתיד, ואלה שימצאו את עצמם באוז-נשרפים עם זיקוק מזורגג בצינוק!

גלי87

New member
באמת גילית..

לנו את אמריקה וואי!!!לא ידענו שיש לה גוף פצצה(הלוואי עלי שהיה לי גוף כמוה והיתי נראית כמוה...)

בנות..תפסיקו לרחם על עצמכן!!

"הלוואי עליי גוף שלה" אני בטוחה שלכם לא חסר גוף כזה..וב שיש כאלו שכן לא יודעת.. אבל זה שהיא רזה ממכן בדיוק ב3 קילו לא עושה אותה למושלמת ואותכן לדבות..! עזבו..נסו להבין את הפואנטה כאן במה שאני אומרת.

למעלה