לואיזה 7 / גילי / פוסידון 111

נטע20111

New member
לואיזה 7 / גילי / פוסידון 111

לואיזה - הסרטון מדבר בעד עצמו. הוא גם הרע במיעוטו ! בנוסף לחיקויים ולריכולים , שתיהן יחד עם אתי הביאו באופן פעיל להחרמתה של ליז בבית. הרי עם אתי אף אחד לא רצה להתעסק ( ממש פחדו ממנה ) ואף אחד לא העז לצאת כנגדה ( לא הבנים ולא הבנות ) ושלושתן יחד גרמו לליז להיות מוקצה מחברת הבית. האמיני לי , שבכיתי כשראיתי - שה היה מזעזע ! אגב - על כל משתתפי הריאליטי מוטבע אות קין פרט לבן ועדי , שניסו עוד לדבר ( קול חלש) בעד ליז. פוסידון - אני חברתי לפורום זה , בסיום הריאליטי. במהלך השידורים , בד"כ אני לא מגיבה או קוראת . אני פשוט מנסה להבין ביני לבין עצמי ןעם סביבתי הקרובה מי נגד מה. לוקח לי זמן לגבש דיעה ,לעכל ... גם היום נותרו כמה סימני שאלה מבחינתי , לגבי 24/7. גילי - כנראה שעדיין לא הפנמת שהגעת לפורום 24/7 ליברלי לכל כותביו - סובל כל גישה ודעה. אבל כשאת כותבת את צריכה לכבד את כותביו , ולהתמודד עם התגובות באופן ענייני : את לא יכולה להשתמש בחצאי עובדות / בשכתוב ארועים ולמשל לומר בקלילות - עם סוגיית אתי אני לא מתמודדת ! סוגיית אתי היא בחלקה הגדול סוגיית קרן. החיבור הסימביוטי שלהן תפס נפח אדיר בתוכנית. קרן אתי היו כמעט יישות אחת , לפחות חצי מהזמן. אז כשזה לא נוח לתדמית החסודה של קרן - אז מתעלמים ? לא את צריכה להתמודד באומץ עם הכל. ולא - אני לא חושבת שדניאל ואיתן קדושים ! אבל אני התחברתי אליהם , וגם לאחרות בתוכנית , כי : במאזן התכונות הכללי האיכות והטוב מכריעים את הכף לזכותץ ולצערי - במאזן של קרן זה לא קרה. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם !

למעלה