לואו קוסט לארץ

עוגייה

New member
לואו קוסט לארץ

ארקיע ביטלו את הלואו קוסט שלהם. אמסטרדם אירליינס לא טסים לארץ. לואו קוסט של ק.ל.מ זה לא לואו קוסט. הייתכן שאין טיסות זולות מאמסטרדם לארץ??? איך אף חברה לא קופצת על זה?

מלפפiן

New member
בדרך כלל בחורף יש פחות טיסות צרטר לארץ,

ק.ל.מ זה טיסות סדירות, הן לא יהיו לעולם לאו קוסט (למרות שיש להם איזה מבצע עכשיו של מ-360 יורו לטיסות בנובמבר או משהו כזה). בכל מקרה, בדקת באיסתא? יש להם תמיד טיסות צ'רטר, גם אם לא בארקיע או טרנסביה, אז יש להם כרטיסי צ'רטר באלעל.

עוגייה

New member
בדקתי באיסתא

טיסות יקרות נורא. ולא בא לי ממש צ'רטר. הכי זול זה קלמ כרגע... (350 בסוף דצמבר) אבל מבאס שארקיע ביטלו את הלואו קוסט...

מלפפiן

New member
אני לא יודעת כמה ארקיע לקחו

אבל 350 זה לא יקר לדעתי, לא זוכרת מתי טסתי בפחות מזה.

עוגייה

New member
זה לא יקר אבל טסתי כבר ב200

אומנם בסוף ינואר ואומנם רק לשבוע אבל עדיין 200. אכן 350 לחברה רגילה (במיוחד קלמ) זה לא רע בכלל.

מלפפiן

New member
200? וואלה? לזה עוד לא זכיתי. מה שמזכיר לי

שפעם היו מבצעים ב-199 יורו לטיסות לארץ דרך ליאז' (בלגיה) עם ג"ט אייר או ג'ט פליי, כדאי לבדוק אם זה עדיין קיים (אם זה לא סיפור בשבילך להגיע לליאז').

עוגייה

New member
יש להם לפעמים טיסות זולות

אבל טסתי איתם בקיץ והיה כל כך גרוע (ועוד שילמתי 300) ואין סיכוי שאטוס איתם יותר בחיים.

alma fa

New member
כמה גרוע? כי זממתי להשתמש בשירותיהם..

אני אשמח אם תוכלי לפרט een beetje, שאני אדע אם גם חורנית כמוני תתקשה לעמוד בזה..

een ogenblik

New member
הם בעיקר אוטובוס מעופף

טסנו איתם לפני שנה, והבעיה הייתה צפיפות. הבעיה הייתה החרדים מאנטוורפן שניצלו את החזרה מישראל כדי להצטייד בארבעת המינים, כולל לולב שארוז כחנית, והתעקשו להעלות את חניתותיהם לתא הנוסעים, והיו עצבניים על כל אחד שהתקרב לחניתם, כי יקרה היא לליבם. כל השאר היה שטויות. זה אוטובוס מעופף, וככזה אינו מדהים, אך עושה את מלאכתו. הבעיה היא שהתחבורה הציבורית משדה התעופה אינה מוצלחת בלשון המעטה, אך לזמני הטיסות מישראל קיימות הסעות סדירות לאנטוורפן ובריסל, מה שמקל על שאר הנסיעה.

מלפפiן

New member
../images/Emo6.gif

מזכיר לי מהסיפורים שלכם את הטיסות בקו תל אביב ניו יורק בחברת התעופה טאוור אייר זכרונה לא לברכה. מטוסים מצוקמקים, ריפוד מתקלף, ורוב שולט של נוסעים חרדים. והכי חשוב, בטיסה הרגשתי בבית כנסת מעופף כשרוב הנוסעים קמו להתפלל באגף המעשנים מאחורה. חוויה שלא תישכח.

עוגייה

New member
גרוע ממש

תאמיני לי שאני סטודנטית תפרנית ואני מנסה לחסוך איפה שאפשר ובכל זאת... הטיסה התאחרה בשעה כי הצוות התעכב, היה חם בטירוף ולא אמרו לנו מה קורה ומתי נוכל לעלות על המטוס, אני חושבת שחוץ ממני ועוד איזה שני אנשים כולם היו חרדים מסריחים (בלי להעליב...) על אלפי תינוקיהם (בשורה לפני היה תינוק בן כחודש שלא הפסיק לבכות. מין הסתם.). לא התנצלו על העיכוב. תכל'ס אני מרחמת עליהם, הם בטח ידעו מה מחכה להם. המטוס עצמו הוא מטוס ככל המטוסים, אבל הגורם האנושי הוא מה שירחיק אותי מג'טאייר.

alma fa

New member
בטיסה הקודמת שלי עם KLM

הכל תקתק כמו שעון, אבל מאחורי ישב זוג דתי לא ממש הארדקור מברוקלין או משהו בסגנון, יצאו מאיזה רומן מטוסים עם בגדים יוקרתיים, תיקים יוקרתיים וריחות יוקרתיים ותינוקת בובתית ולא מאוד צרחנית, רק שהם היו בסרט של עצמם על זוג צעיר למופת שהולך שבונה בית יהודי לדוגמא- האישה הצעירה לא פסקה מללהג בעליצות מזויפת של רעיה מסורה והבעל לא פסק ללהג בעליצות מעושה של בעל קשוב, והתינוקת המסכנה שפעתה מעייפות והעליצה בכך עוד יותר את הוריה מאירי הפנים בודאי שלא יכלה להרדם כך.. נו טוב, נקווה שבכל זאת יהיה מבצע מתקבל על הדעת כשאני אצליח למצוא תירוץ לנסוע

alfred

New member
כנראה שרק אני מרוצה מ"ג'ט-אייר"...

בשלוש השנים האחרונות טסתי דרכם שש פעמים, בכל הרכב אפשרי (לבד, עם אשתי, עם הילדים, עם אופניים ובלי). תמיד המחיר יצא הרבה יותר זול מכל חברה סדירה אחרת, וסידורי האבטחה השכונתיים בליאז' גרמו לי גם להופיע לטיסה חצי שעה לפני. המטוסים נראים בדיוק כמו כל מטוס אחר שעובד על הקו הזה ובוודאי יותר חדשים מאלו של אל-על. האוכלוסיה? חרדים דלפונים. נשאלת השאלה אם זה יותר טוב מתיכוניסטים מעושנים מראשון בדרך (לחרב לי) חופשת חלומות, או ממכלאת "הפה והטלפיים" בסכהיפול.

Fair game

New member
תא-אמסטרדם זה קו ריווחי

ולכן שיש ביקוש לא עושים לאו קוסט לפעמים יש מבצעים ושווה לעקוב

עמנואל21

New member
jetairfly

אנחנו טסים איתם באופן קבוע, וכך גם ההורים של אישתי. דבר ראשון מחיר ללא תחרות בכל צורה שהיא... אנחנו טסים בחנוכה וזה עולה לנו 450 יורו לשנינו. אבל המחיר זול ככל שמקדימים להזמין. בפברואר מרץ אפשר לטוס ב160 הלוך חזור.... דבר שני, טסתי איתם מספיק פעמים כדי להגיד שלפעמים המטוס מלא, לפעמים לא, לפעמים יש הרבה דוסים, לפעמים מעט, לפעמים מאחרים, לפעמים מקדימים, בקיצור כמו כל חברת תעופה. הכל תלוי בכמה נוח לך לנחות בלייז' (או LUIK בשמה ההולנדי), אני מודה תמיד באים לאסוף אותנו מהשדה, ככה שאני לא יודע איך התחבורה ציבורית מתפקדת שם.

עוגייה

New member
בקשר לתח"צ

יש אוטובוס לבריסל ואנטוורפן אבל אני צריכה להגיע למאאסטריכט וזה בכיוון אחר לגמרי. אני תמיד לוקחת מונית וזה יוצא יקר מאוד (30 יורו אאל"ט)

עמנואל21

New member
לא הבנתי...

מה זה אאל"ט? היעד שלך מלחתחילה הוא מסטריכט? או שזו תחנה בדרך? 30 יורו למאסטריכט? האמת היא שהפעם אנחנו שוקלים להסתדר עם תח"צ, והיעד שלנו הוא אזור דן-בוס. באתר של שדה התעופה בלייג' כתוב שיש גם אוטובוס לתחנה המרכזית בעיר. אני יודע שיש גם רכבת למאסטריכט אבל לא הצלחתי להבין כמה היא עולה....

עוגייה

New member
ככה

אאל"ט - אם אני לא טועה היעד שלי הוא אוטרכט לא ידעתי שיש אוטובוס משדה"ת לתחנה המרכזית.. טוב לדעת. עד כה לקחת מונית.

למעלה