לה ליגה מחזור 31

טל8511

New member
לא לא לא בחזרה

לומדים רק מניצחונות? שטויות. לומדים המון (ולדעתי זו הלמידה הכי טובה) מתיקו ובעיקר מהפסדים. כמו בחיים את השיעורים הכי גדולים אנחנו לומדים מכביכול כשלונות ולא מהצלחות. והילמדו הזה שלי זו "קלישאה" לא רק מהכדורגל אלא מהחיים עצמם.
-דבר שני הם כן הפסיקו לשחק אחרי היתרון. ובעיקר נתנו לסביליה לחזור למשחק. להפתעתי ברצלונה פתחה מעולה את המשחק אבל בשלב מסוים פשוט הפסיקה לשחק
- דבר שלישי. מי אמר שהם היו מגיעים לאתלטיקו ביתרון 4? מי מבטיח לך שהיו מנצחים את ולנסיה, ריאל סוסיאדד, חטאפה או אספניול? מי מבטיח לך שריאל לא תמעד ותאבד נקודות? מי יודע מה יקרה ומה יצטרכו מול אתלטיקו.
-אם כבר היתה מעידה. והיא קרתה. זו עובדה אז לפחות טוב שהיא התרחשה עכשיו בהתחלה.
* הגישות שלנו וראיית העולם שלנו פשוט שונות*

zה ani

New member
הכל בהתייחס ל"תודה סביליה" שלך

תחזרי להודעה המקורית שלך...

את כתבת ואני אצטט "אז תודה סביליה. אולי המשחק הזה יביא את האליפות לברצלונה" סוף ציטוט. אז אורטל יקירה - התיקו היום של ברצלונה בסביליה בטוח לא יביא לברצלונה אליפות, מה שבטוח שהוא פגע משמעותית בסיכויים שלה לזכות באליפות

כתבתי כבר הכל, אז אין טעם שאחזור על עצמי שוב ושוב ושוב

טל8511

New member
כנ"ל לא אחזור על עצמי

התפיסות שלנו פשוט שונות
ואני עדיין עומדת מאחורי מה שכתבתי

zה ani

New member
אורטל היקרה - כפי שאני אומר לאישתי חדשות לבקרים

את תמיד צודקת, גם שאת טועה

DRORIKO8

New member
הוא צודק אורטלטל

מילא אם היית אומרת שעדיף למעוד עכשיו מאשר למעוד מול פסז. אבל אין שום עדיפות על למעוד עכשיו מאשר למעוד באחד המחזורים הבאים. זה אותה ליגה ואותם נקודות.
&nbsp
&nbsp

zה ani

New member
סוארס אחראי לתיקו הזה

החמיץ פעמיים כמו טירון ביתרון 2 - 0 וביתרון 2 - 1

פיקה השנה מעולה. עשה טעות אחת היום, אבל כאמור מי שאחראי לתיקו היום זה אך ורק סוארס

טל8511

New member
אי אפשר להפיל הכל עליו

נכון הוא החמיץ. אבל כל הקבוצה נתנה לסביליה לחזור. אחרי השער של סביליה פשוט הפסיקו לשחק. נכון, סוארס היה קרוב ל-3-1 אבל רבאק תמשיכו ללחוץ.

zה ani

New member
ששחקן מחמיץ פעמיים כך, פעם לבד מול שוער ופעם לבד מול שער ריק

האשמה רק עליו, ההחמצה ב 2 - 1 , שאין אפילו שוער בשער הייתה הזויה

זה משחק חוץ סופר סופר קשה. אבל אם סוארס מבקיע את ה 3 - 0 או את ה 3 - 1 המשחק גמור

טל8511

New member
קשה לי להאשים רק אותו

צריך היה להמשיך לשחק אחרי ההחמצה ואז הם היו מגיעים לעוד מצבים. אבל הם פשוט הפסיקו לשחק. נתנו לסביליה לחזור למשחק. עד השער שלהם, סביליה לא היתה במשחק.
באמת חבל, אבל הכל לטובה

zה ani

New member
אם ניימאר היה מחטיא אתמול מה שסוארס החטיא אתמול

אושרי היה שוחט אותו לחתיכות

צריך להיות כשרוני במיוחד להפיל את התיקו אתמול על פיקה, בזמן שסוארס אהובו של אושרי מחמיץ 3 הזדמנויות ששחקן בליגה ג' מחוז שומרון צריך להבקיע עם עיניים עצומות ועל רגל אחת

zה ani

New member
סרג'י המאמן החדש של אלמריה לא סופר את תומר חמד

במשחקו הראשון של סרג'י כמאמן הוא סיפסל את חמד לתשעים דקות בקמפ נואו

היום חמד נכנס רק בדקה 77, שאלמריה שלו מובילה 2 - 0 בבית על גרנאדה

zה ani

New member
לסנטי מינה בן ה 19 מסלטה ויגו היו עד היום 2 שערי ליגה

אז כרגע אותו סנטי מינה כובש רביעיה לרשת של ראיו

למעלה