לה ליגה מחזור 31

רז 1978

New member
לה ליגה מחזור 31

8 מחזורים לסיום העונה שפער של 4 נקודות מפרידות בין ברצלונה לבין ריאל מדריד וברצלונה יוצאת למשחק חוץ לא קל נגד סביליה החמישית

סביליה נאבקת על מקום בליגת האלופות לעונה הבאה ובמקביל היא גם תשחק ביום חמישי הבא ברבע גמר הליגה האירופאית נגד זניטא סנט פטסבורג

ריאל מדריד השנייה בטבלה תארח את העולה החדשה אייבר

אתלטיקו מדריד השלישית תתארח אצל מלאגה השביעית וולנסיה הרביעית תארח את לבאנטה לדרבי של ולנסיה שייערך ביום שני

המשחקים:

מחר:

17:00 ריאל מדריד - אייבר (שידור ישיר בספורט 5)
19:00 מלאגה - אתלטיקו מדריד (שידור ישיר בספורט 5 לייב)
21:00 סביליה - ברצלונה (שידור ישיר בספורט 5+)
23:00 אלמריה - גראנדה (שידור ישיר בספורט 5)
23:00 סלטה ויגו - ראיו ואייקנו

יום ראשון:

13:00 חטאפה - ויאראל
18:00 אספניול - אתלטיק בילבאו
20:00 ריאל סוסיאדד - דפרוטיבו לה קורוניה
22:00 קורדובה - אלצ'ה

יום שני:

21:30 ולנסיה - לבאנטה

zה ani

New member
כצפוי ריאל מנצחת במשחק קליל את אייבאר

משערים של רונאלדו בבעיטת עונשין (לראשונה מזה שנה ו63 נסיונות) צ'יצ'ריטו וחסה

ריאל עם חצי הרכב שני, נתנו מנוחה לחצי הרכב לקראת המשחק הראשון בחוץ ביום שלישי נגד אתלטי ברבע אלופות

zה ani

New member
ההפסד האחרון של סביליה בבית היה לפני 13 חודשים במרץ אשתקד

מאז 31 משחקים ביתיים בכל המסגרות לסביליה והמאזן - 26 נצחונות, 5 תיקו

zה ani

New member
גרייזמן
שער 17 בליגה העונה לצרפתי

0 - 1 לאתלטי בחוץ על מלאגה, דקה 25

טעות איומה של שוער מלאגה קמאני, אבל למי איכפת

zה ani

New member
הרכבים סביליה מול ברצלונה

Sevilla XI: Rico, Coke, Pareja, Carriço, Trémoulinas, Banega, Krychowiak, Iborra, Aleix Vidal, Vitolo & Bacca

Barcelona XI: Bravo, Dani Alves, Piqué, Mathieu, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Luis Suárez, Neymar & Messi

GentlePunter

New member
סיום 2-2. שמחה וצהלה במדריד.

לא ראיתי, אבל קבוצה כנראה לא שומרת על רקורד ביתי כה מרשים במקרה - לצאת מ-2-0 מול ברצלונה זה גם לא דבר שקורה סתם כך.

טל8511

New member
אחרי שהם הבקיעו את הראשון-התעוררו

והאמת לא היו רחוקים ממהפך. אחלה קבוצה. הלוואי שיהיו בליגת האלופות בעונה הבאה

טל8511

New member
האמת. תודה סביליה

כי בדרך כלל כשבארסה חוטפת היא מתעוררת. וזה טוב..יש את פ.ס.ז וולנסיה השבוע.
הובילו 2-0 ואז הפסיקו לשחק. היה ברור שסביליה תחזור והאמת לי היתה הרגשה של מהפך.חבל..אבל מהיכרותי את הקבוצה הזו אחרי שהם מקבלים בראש (בכל זאת, הובילו 2-0 ועשו תיקו) הם מתעוררים

אז תודה סביליה. אולי המשחק הזה יביא את האליפות לברצלונה

zה ani

New member
לא הבנתי על מה תודה לסביליה...

הפער ירד מ 4 ל 2 , שנשאר לברצלונה ולנסיה בבית, אספניול (דרבי) בחוץ ומחזור אחד לסיום אתלטי בחוץ

טל8511

New member
סביליה זה המשחק הראשון לפני שבוע קשה

וחודש עוד יותר קשה. ברור שמעידה תגיע. אני מעדיפה שהמעידה תגיע עכשיו, במשחק הראשון, ולא אחר כך. אני מעדיפה שהם למדו שיעור במשחק הזה כדי שילמדו לא לחזור על הטעויות האלו מול אספניול, ולנסיה וכו.
אני זוכרת כמה פעמים שקרה להם שהם מעדו מול קבוצות, קצת זלזלו ואז קיבלו בראש ורק למדו מזה. מקווה מאוד שזה מה שיקרה עכשיו.
לפחות זה היה תיקו ולא הפסד (כי זה לא היה רחוק מזה)

zה ani

New member
ברצלונה איבדה 2 נק', אין כאן שום מקום לתודה

זה מחזור 31 לא מחזור 5, חבל שאת סתם מסתבכת מהודעה להודעה, אין מקום לשום תודה והכי טוב ללמוד שאתה לוקח 3 נק' לא שאתה זורק 2

ובמצב העניינים הנוכחי תיקו זה כמו הפסד. אחרי היום אסור לברצלונה לזרוק שום נק' עד סוף העונה. אם היו מנצחים היה להם משחק ספייר אחד לזרוק עד הסיום, עכשיו זה כבר לא אפשרי

טל8511

New member
לא מסתבכת בשום הודעה

הם איבדו את הנקודות? איבדו. להחזיר את הגלגל לאחור אי אפשר. אז לפחות צריך ללמוד מזה.הם קיבלו בראש מסביליה על זה שהפסיקו לשחק אחרי ה-2-0 וה-2-1. בפעם הבאה הם יזהרו מאוד לפני שינוחו בדקה ה-40. בפעם הבאה יגיעו מוכנים יותר.

באמת חשבת שהם לא ימעדו עד הסוף?היה ברור שימעדו מול ולנסיה/סביליה/אתלטיקו. עדיף שהמעידה תהיה עכשיו ולא קרוב יותר לסיום. ועדיף שהמעידה תהיה מול קבוצה טובה ולא מול דפורטיבו או אספניול

מקווה שזו תהיה המעידה האחרונה העונה

zה ani

New member
לא לא לא

הם לא הפסיקו לשחק ביתרון, הם משחקים מול קבוצה סופר חזקה ולא מול קונוסים

ה"ילמדו" שלך זו הקלישאה הכי עלובה בעולם הכדורגל. אני שומע וקורא אותה כבר שנים בפעם המיליון, וכל פעם היא מרגיזה אותי מחדש. לומדים דרך נצחונות ולא דרך תיקו או הפסד

זה לא חשבתי שלא ימעדו עד סוף העונה, אבל לא עדיף למעוד עכשיו, עדיף למעוד כמה שיותר מאוחר, בטח שאתה ביתרון 4, ולא למעוד כמה שיותר מוקדם. היה עדיף להגיע עם 4 יתרון למשחק חוץ מול אתלטי (מחזור אחד לסיום העונה), ולא עם יתרון 2, עכשיו ברצלונה חייבת ניצחון חוץ באתלטי שמקודם גם תיקו או אפילו הפסד היה בסדר, לא מאמין שאני באמת צריך להסביר לך זאת

למעלה