לה לה....

חח סתומה...../images/Emo13.gif סתם כדי שתרגישי

שיש לך חברים, וההודעה הזאת לא תישאר לה כך בודדה וגלמודה ברחבי הפורום, למרות שכבר הבהרנו את הענינים..:) אז כן, שלחתי לך הודעה.... חחחחחחח לילה טוב שיהיה לך!

Principessa 17

New member
חחחחחח אני שלחתי את זה לפני שהבהרנו

!!!!! והיא הייתה נשארת גלמודה אם לא היית עונה עליה גם ככה, כי היא מופנית אלייך! ומה אני עושה ערה בשעה הזאתי?

נעמה אמרה שזאת השיחה הכי רצינית

בפורום. ונעמה- היא כן יכולה להתקדם! אני אגרום לה להתקדם? אז מה נטלי, איך הייתה המשמרת בוקר? באיזה שעה היא התחילה? מתי היא נגמרה? מה אכלת לארוחת צהריים כשחזרת הביתה? תגידי, מהי לדעתך משמעות החיים? (את רואה???)

Principessa 17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו! אוקיי... אממ אז המשמרת הייתה בסדר חח. היא התחילה ב- 9 ונגמרה ב- 3 וחצי. אכלתי ספגטי ו.. אממממ לגבי השאלה האחרונה אני אצטרך לחזור אלייך על זה... אז מה שאולה, איך היה בקניון? מתי הגעת? מתי חזרת? מה קנית? באיזה שלב של הערב התעצבנת עליי ובאיזה שלב של הלילה (אחרי ההסבר שלי..) סלחת לי? חחחחחחחח יש חיים לשיחה הזאת!

אז ככה נטלי...

קודם כל, חשוב לי לדעת, הספגטי היה טעים? הגעתי לראשון ב-7 ככה, חזרתי הביתה לפני 10...לקחתי את המשקפיים (אנשים! יש לי משקפיים!) וקניתי קרפ עם שוקולד (נוטלה, למקרה שהתעניינת...).. התעצבנתי כשהבנתי שאת לא הולכת לענות לי...וסלחתי, או וואל, כשדבירתי איתך...? כן. היה לך תירוץ די נחמד. בטח שיש חיים! השיחה שלנו רולז!

Principessa 17

New member
ממממ..... והשיחה ממשיכה!

הספגטי היה חביב.... כבר אכלתי יותר טובים. איך המשקפיים? מה צבע המסגרת? האם את אוהבת או שונאת אותם? חחחחחחחחחח זה לא היה תרוץ! זה הכל בת דודה שלי והסופר פארם אשמים... אם יש לך תלונות את מוזמנת לפנות למערכת שירות לקחות שלנו בטלפון.... אמממ 09- משהו משהו משהו משהו משהו.

טוב נו..../images/Emo13.gif

המשקפיים שלי מאגניבים כאלה...הם בצבע בורדו, ממתכת, נו, את ידועת, לא הפלסטיק הענקיים האלה... והם מלבניים כאלה די צרים וארוכים, ואני די אוהבת אותם דווקא. לא את העובדה שאני צריכה אותם, אבל אם כבר.. מה זה 09??? אין לכם שירות לקוחות משלכם?

Principessa 17

New member
09!

שירות כלל ארצי! זה בגלל שהמשרדי שירות לקוחות בהרצליה... אוף היום איזו לקוחה צעקה עליי שנה ורציתי להעיף לה איזו כאפה... אנשים סתם צועקים... מוציאים את כל התסכול שלהם על הקופאים/קופאיות המסכנות! אנחנו גם אנשים!!!!!! גם לנו כואב!!! חחחח סתם....

Nuema S

New member
חחחחחחחחחח זה ענק

אבל מה לעשות הפורום בזמן האחרון ממש יבש... נעמה

למעלה