לה לה

אופיר 3

New member
לה לה

אני חדש פה אז אני מתבייש... טוף אני אתגבר , אני חובב מוזיקת מעליות , הבטלנים(במיוחד בחורף) ויורם גאון(בגלל מולי). בחיים אני אוהב לרדוף אחרי תמרורים, לשחק שש בש עם נהגי אוטובוס ולגדל כוסברה בעציץ. viva la resistance וכמו ששמתם לב אני גם בעייתי.

נעים מאוד../images/Emo140.gif

אין לך מה לדאוג..אנחנו כבר לא נושכים חדשים
תגיד..אחרי איזה תמרור אתה הכי אוהב לרדוף? או שאתה לא עושה אפליה ביניהם..ואתה אוהב את כולם כאילו היו בניך.. ו..אם כבר..אז היית מצרף את ההודעה הזאת לשירשור שנועד לה..[נו, טוב, אתה חדש אז נסלח לך...אתה תלמד
] יום טוב

אופיר 3

New member
עוד לא אכלתי קרמבו השנה...

מה לא נושכים? מה סתם באתי? יש לי עם תמרורים יחסי אהבה שנאה , אני מחבב אותם . ובקשר לשרשור אני אוהב לפרוץ מוסכמויות , והתבלבלתי. ד"א מאיפה הציטוט שבחתימה שלך?

meandmeandme

New member
מממ... אז מה?

אתה לא חובב פינק פלויד גדול אם אתה לא מכיר את הציטוט הזה
הציטוט מתוך השיר Nobody Home מהחומה... בכל זאת... נחמד לשמוע על התחביבים המשונים (אך משעשעים) שלך

../images/Emo9.gifגאון שלי

נו, אז מה אם זה ציטוט קל ומוכר.. בא לי להגיד שאתה גאון תתמודד

קרמבו אין לי ...

אז תסתפק ב
..:) יחסי משיכה דחייה..הא?, טוב, תהנה לך.. לדעתי, הכי כיף לרדוף עד חורמה את התמרור של העצור.. [למרות שזה לא כזאת חוכמה..הוא עומד כמו בול עץ רוב הזמן
] הגעתה לפורום המתאים בכדי לפרוץ מוסכמות כל יום אנחנו פורצים מוסכמה אחרת היום למשל אנחנו פורצים את המוסכמה שאני חכמה.. באמת, הינה, תראה כמה שטויות אני כותבת בהודעה אחת
והציטוט..כמו שהגאון שלי אמר כבר.. מהשיר nobody home.. ד"א..למה 3 ולא 5?

אופיר 3

New member
היידה

אמנם חובב פינק פלויד בדם הינני אבל מה לעשות THE WALL הוא לא בין הדיסקים האהובים עליי ( איזה מין בטלן,עוכר ישראל לא אוהב את הWALL?) צר לי ומר לי. אני תומך בשטויות אגב, לפי דעתי המטורפים הם האנשים הטובים , מהנורמלים אנחנו צריכים להיזהר....
אני לא טוב במספרים ,הם מרתיעים אותי

בוקר טוב ישראל...../images/Emo29.gif

מממ..טוב, אז אנחנו סולחים לך...אבל זה רק כי אתה חדש.. כשתתחיל להכנס פה לעניינים..אז כבר לא נוותר לך כלכך בקלות
ו..אם מר לך..תקח קרמבו:) אתה תומך גם בשתויים או שרק בשטויות? כי אני לפעמים, לפי המצב רוח, גם בעד השתויים.. אתה יודע, הם מצחיקים כאלה..
[אגב..הנורמלים הוציאו צו הרחקה נגדי..הם טוענים שאני סכנה לציבור
]
ואיך אתה עם אותיות?

אופיר 3

New member
הו בידי בם בם

כשאתה שיכור אתה עושה שטויות כשאתה שיכור יותר קל עם בנות כשאתה שיכור החיים יותר פשוטים כשאתה שיכור אני קורא ליצירה הזאת "דיש וושר" תודה.

למעלה