לה לה

לה לה ../images/Emo26.gif

איך היו חגיגות החצי שנה? מה הכנת לו בסוף? מה הוא הביא לך? ומה עשיתם? שתפי אם בא לך

../images/Emo13.gif

היה נחמד נורא..
נסענו לים, אכלנו רביולי באיזו מסעדה על החוף (היינו בין היחידים שהיו בחוץ, והיה קר-קר-קר, גם עם 2 מעילים) ואח"כ ישבנו על איזה שק שינה ליד המים..
עם המתנות יצא די מצחיק.. הוא הביא לי את המתנה שלו על ההתחלה, קופסה בצורת לב, מנצנצת שכזו, ובתוכה 2 דיסקים, רד בול(כי אף פעם לא שתיתי רד בול) וכל מיני עלי ורדים מפוזרים ושוקולדי לבבות. הדיסקים היו 2 דיסקים שהוא צרב של כל מיני שירים שאני אוהבת ו/או קשורים אלינו וזה היה ממש ממש מצחיק, כי גם אני הכנתי לו דיסק והיו המון שירים זהים. אני הבאתי לו גם את הדיסק המדובר וגם ציירתי פורטרט שלו, ויצא די נחמד. אה, ובבוקר קיבלתי ארוחת בוקר למיטה..

ואי, איזה כיף!! ../images/Emo99.gif

גם אני רוצה חבר..
נשמע שהוא בן אדם רומנטי.. איך קוראים לו אגב? לא נראה לי שאמרת לי.. איזה יופי הקטע עם הדיסקים! זה ממש סימן משמיים לדעתי!
אני ממש שמחה שנהנת

../images/Emo13.gif

כן, רומנטי למדיי...וקוראים לו גידי. תודה..
אנחנו צריכות לדבר מתישהו, ד"א..

עוד לא טעמתי..../images/Emo3.gif

לא מצאתי את ההזדמנות המתאימה..חח אממ...הוא בשכבה שלי, וזה מסוג הקטעים של ידידים טובים שהופכים לחברים..

שלומצי

New member
אהווווווו ../images/Emo23.gif

כמה מרגש! במיוחד שיש עתיד לידידים שהופכים להיות חברים
אני חושבת שבהיסטוריה שלי רק איבדתי את הידידים הטובים שהפכו פתאום לבני זוג. לא שהיו רבים כאלה (ועל רובם כתבתי ביומן... למען האמת). איזה יופי! ואיזה רעיון מגניב זה להביא קופסת לב עם רדבול!

חחחח...

כן, ידידים זה עניין בעייתי../: שניה, בקשר ללב עם הרדבול, זה נחמד והכל, אבל את רואה פה משמעות נוספת כלשהי שנותנת את המגניבות?
כלומר, פספסתי פה משהו?

למיטב ידיעתי

(והיה לנו ויכוח על זה באותו היום) ברד בול אין אלכוהול. ועדיין לא שתיתי אותו, אופס.

יש שם הרבה חומרים

עם שמות ארוכים ומוזרים. אלכוהול אין שם, אפילו בדקתי היום במיוחד...

למעלה