לה לה לה

Funky Giraffe

New member
לה לה לה

מישהו מכיר שירי Fאנק עם תפקידי האמונד חזקים? תודה רבה מראש, עידו

WalkingBass

New member
האמונד

טריו האמונד בס תופים מצויין שנקרא NIACIN. יש להם כמה קטעים פ'אנקיים אבל רוב הקטעים שלהם זה לא ממש פ'אנק. 3 סיבות עיקריות לשמוע אותם: 1) בילי שין 2) דניס צ'אמברס 3) ג'ון נובלו ------> הענקים!! בכל מקרה אם אתה אוהב האמונד שווה לך לבדוק אותם. תשמע את הקטע Daddy Long Legs מתוך Time Crunch. באותו אלבום הם עושים גם את Red של קינג קרימזון שזה מאוד מגניב.

האמונד- הכלי הFאנקי בעולם

JIMMY SMITH כמובן - וספציפית אתה רוצה את צלילת ההאמונד הפאנקי המושלמת? - I GOT MY MOJO WORKING - וואו איזה ביצוע ג'ימי סמית מביא. טריוויה קלה - הוא נפטר לפני שנה, התחיל ב56 כשההאמונד היה שמור בעיקר לכנסיות - הוא הכניס את ההאמונד לג'אז והשפיע על דור שלם של קלידנים. מ66 ועד 72 יצאו המון "חקייני" ג'ימי סמית אבל חלקם מעולים ממש כגון JIMMY MCGRIFF, RUBEN WILSON, ואחרים, בתור הזהב של מה שקרו אז "RARE GROOVE" והיום המונח הושאל למליון ואחד דברים אחרים (שווה כתבה נפרדת). הMETERS שכבר הזכרתי בפורום זה הרכב של תופים-באס-גיטרה-האמונד - תפקידי ההאמונד בכל הקטעים שלהם מגניבים. עוד האמונדיסט מגניב הוא BOOKER T מההרכב BOOKER T AND THE MGS - שני קטעי חובה - GREEN ONIONS ןMELTING POT - כל השמות שהזכרתי סומפלו להיפ הופ המון. אם אתם ממש מכורים לסאונד (כמוני!) תאהבו מאד את TIMMY THOMAS - הוא הוציא אלבום אחד מגניב לאללה מ72 עם השיר הענק WHY CANT WE LIVE TOGETHER - שם יש את ליין ההאמונד הFאנקי בכל הזמנים - "טו טו טו - טו טו" - תשמעו תבינו למה אני מתכוון. (אגב, מי שיקשיב טוב לקטע השלישי בתפוחים החדש ישמע את האורגן של TIMMY THOMAS שהבאתי מהתקליט המקורי). מההרכבים החדשים בולטים ברמה אחת מעל כולם MEDESKI MARTIN AND WOOD שלישיית תופים-באס-האמונד (ועוד מקלדות מגניבות אחרות) - הכל שלהם מעולה והם מארחים מדי פעם סקרצ'ר ומדי פעם כלי נשיפה. מי שאוהב פיוז'ן (סליחה, אבל אני לא...) יאהב את האלבום של ג'ון סקופילד עם מדסקי מרטין אנד ווד - שבקיצור נקראים פשוט MMW. זהו לבינתיים. לסיום נזכרתי בעוד פנינה עם תפקיד האמונד מנצח - הגירסה לTRAMP של JULIE DRISCOLL - אני לא בטוח שככה כותבים דריסקול.

Head Hunter

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי את רובן ווילסון בניו יורק עם ברנרד פורדי והבן של גרנט גרין - היה הרבה יותר מבן זונה. הם עשו ביצוע פאנק ל"Running (in my imagination) של הטמפטיישנס... אחד החזקים... בכל מקרה - מי שאוהב האמונד חייב לשמוע את SOULIVE - יש להם Fאנק עצבני עם שילובים של סול וראפ... אחד הנדירים.

ככה כדרך אגב יא אוכל מקקים אני בשוק

ראית אותו לייב ובכושר? אני יודע שברנרד פרדי בכושר וזה אפילו עוד יותר וואו. לא ידעתי שהבן של גרנט גרין מנגן...על גיטרה? והוא עושה את זה טוב? וואו אני בשוק

Head Hunter

New member
ככה

הוא היה מטורף. זה היה מועדון/באר קטן כזה עם שולחנות (מהסוג שיש מקום לענני עשן למעלה כמו במועדוני הג'אז ההיסטוריים, רק שאסור על אישון כיום). ברנרד פורדי די השתגע לגמרי - הוא מגניב ויש לו גרוב מטורף. ווילסון עדיין מגניב. גם הייתה שם אקוסטיקה מטורפת אז האשכים שלי רעדו לילה שלם מההאמונד. הבן של גרנט גרין גם כן גיטריסט - הוא מנגן גם ג'אז, הרבה יותר פאנק כזה (כהמשך לאבא שלו או משהו). בסוף הוא גם שר והיה מגניב. הוא גם התחיל סולו ווקאלי, הצטרף עם הגיטרה - ואז עשה שאלה ותשובה עם עצמו כזה. לסיכום, היה מגניב.

או! איזה כיף ששאלת

אז ככה, בבלוגים (למבוגרים...) תמיד היו זורקים אותי מהחדר, וכבר זיהו את הניק שלי והייתי צריך להחליף...אז החלפתי וזה עבד הפוך על הפוך - לא רק שלא זרקו אותי אפילו נתנו לי ניהול והתחבבתי על כולם (כמעט) עד שנמאס לי והתמכרתי לפורום Fאנק המעאפן הזה:) יש כמה אנשים שאני מקווה שלא מסתובבים יותר בבלוגים שאם תשאל אותם עלי הם יעשו הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואם כבר אז פינג פונג חזרה כי תהיתי אם הניק שלך הוא בלחן של אבטיפוס, שזה לא משהו, או פשוט שאת אישה אישה ? אה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד לא זרקו אותי בחיים, ואני לא ילד:) אי אפשר לעבוד על בנות - הן יודעות מה טוב בשבילן. וכן, אני עכשיו פנוי:)

למעלה