לה-לה-לה

Creamy Weather

New member
לה-לה-לה

איך אני מעיזה להתפרץ כך? כמו משב רוח קליל ואורירי על פני הפורום הגוסס הזה.. בלעע כמה שאני פיוטית בכל מקרה, אחרי שוטטות נרחבת בהיפ-פורומס הגעתי למסקנה שיש כל כך הרבה נושאים חביבים לדבר עליהם, ואנחנו סתם עצלים. אז ניגשתי לעבודה הוריי! האח! היידד! *שמתם לב שכל קריאות השמחה האלו מתחילות בה´? איזו קונספירציה* ונתחיל בנושא מרתק במיוחד- איזור המחייה של ההיפי הטיפוסי אז.. איך נראה החדר שלכם? עיצוב מרתק? צבע קירות מלהיב? פוסטרים מגניבים? קישוטים מעצמות דגים יבשות? שתפו אותנו בפרטים הכי קטנים ומרתקים של סביבת חייכם הצבעונית (או שלא) אז.. אני אתחיל ביסדר. אז.. יש לחדר שלי ארבעה קירות (מפתיע, נכון?) שניים מהם צבועים בלבן (שהוא לא ממש לבן, הוא יותר אוף וויט כזה, כי אמא שלי נורא בורגנית) הקיר שבו הדלת הוא סגול, והקיר שלידו הוא ירוק בהיר (שזה שילוב מרהיב עין שאני בחרתי, למקרה שתהיתם). המיטה שלי גדולה ונמוכה (בעצם זה משטח עץ כזה עם מזרון עליו..) ומעליה יש כילת רשת בצבע לבן שנשפכת מהתקרה באופן אלגנטי ביותר. מול המיטה יש ארון שקוע בקיר עם ידיות ורודות ומקסימות, ובאמצע הארון יש חור ששמה המערכת שלי מונחת אחר כבוד. מעליה תלוי חוט וממנו יש כל מיני דברים קטנים ומקסימים שתלויים מאטבי כביסה קטנים.. (מטופש אבל מקסים). כשנכנסים מצד ימין מונח השולחן הענקי שלי, שבגלל שהוא ממש ענקי, החלטתי להשתמש באיזור שמתחתיו, ששם, על הקיר שנמצא מתחת לשולחן, יש קולאז´ של טסטים ותמונות בשחור לבן שאני הדפסתי במעבדה (וגם צילמתי, ברוב המקרים) חוצמזה יש שם את הפטיפון המקסים שלי שעליו כתוב בכיתוב מסולסל המשפט המחוכם הבא: Listening to you, I get the music וזה משהו שפשוט הייתי חייבת לחלוק. יש שם גם כרית כדי שאני אוכל לשבת להנאתי מתחת לשולחן ולשמוע מוזיקה. חוצמזה יש את השידה הטורקיזית שלי עם המשבצות שאמא שלי הכינה בעצמה, המובייל שאני הכנתי מהענפים הקטנים והצדפים, שטיח קטן בצבע ירוק, כיסא אדום נוסע, מתלה כובעים עם תיקים עליו, והמון המון המון בלאגן. אה כן, וגלולת הכותרת- הפוסטרים המדהימים של לד זפלין על שניים מהקירות. עד כאן בילבולי המוח להיום- תודה ולהתראות *כמו כן, סליחה על עוגמת הנפש, התיאור המדוקדק וההודעה הארוכהההה... לא צריך לתת לי להתחיל לכתוב דברים בשלוש לפנות בוקר כי אני נסחפת למקומות בלתי רצויים... לילה טוף*

rainbowgirl

New member
ממ החדר שלי-

קיר אחד ממנו ירוק בהיר (הקיר שיש בו את הפיות) פוסטרימ-היהודימ,3 של אביב גפנ,לד זפלינ,ג´ימי הנדריקס,ה-מי. על הרצפה יש את כל הדברימ שאמורימ להיות בארונ ובספריה. יש על הרצפה גמ את המערכת וזהו בעיקרונ. אמ אתמ רוצימ לדעת עוד משו תגידו :)

החדר שלי החדר שלי!!

ארבעה קירות ונישה מתוקה!! כל החדר שלי צבוע בכחול... בנישה יש את המיטה שלי (ספפה של עמינח...שיהיה..) ועל הקירות של הנישה יש: שמש צבעונית מדהימה...קרית של פו הדב (האליל שלי!!) קרית שקופה עם נוצות כחולות, מובייל תבעוני מהודו של תרנגולות
ובתולת ים מקפריסין שחברה שלי הביאה לי.. הדלת של החדר שלי צבועה מבפנים בכחול יותר כהה קצת. הארון שלי מחובר לקיר והוא צבוע בתכלת. יש לי שולחן עץ ע-נ-ק שיש עליו את הדיסקים שלי ובמקום כבוד את התקליט הראשון שלי
והמגירות שלו צבועות בכחול עננים כזה וגם השידה שעליה הטלויזה שלי צבועה ככה... ועל החלון שלי מצויר מלאך קטן
ויש לי אבעה מדפי עץ מעל השולחן ומעל המיטה ויותר גבוה מהמדפים יש לי עוד 2 מדפי עץ ענקיים שעליהם יש כל מיני נרות ובובות וגם קצת ספרים.. ומעל השידה של הטלויזיה יש ספרייה שמדף 1 ממנה מוקדש לכל מיני שטויות שלי כמו: מפל, נרות, מבער, קטורת וכו.. אה ועל השולחן שלי יש 8 כדורי זכוכית שיש להם סדר מיוחד שמסמל את מעגל הזוגיות... ויש לי לוח מודעות שעשיתי עליו קולאז´ מצחיק
זה היה כיף

kibutzit

New member
שלי שלי..!!!

לחדר שלי הפתעה ארבע וחצי קירות- כלומר הדלת היא באלכסון ויוצרת מעין עוד קיר שכזה.. כרגע החדר בלבן עלוב וזה בגלל שעדיין לא החלטתי איך אני צובעת את החדר בצבעים שבחרתי- אדום וירוק ששוכבים במחסן כבר בערך שנה.. מיטה ספפה שחורה- שזה בערך גולת הכותרת שלי כי אין לי כלום בחדר חוץ מ"מערכת" אם אפשר לקרוא לזה ככה.. ארבע מדפים לבנים כפולים ועליהם: המערכת, נרות, ספרים, אוסף הבובות ואוסף המחדדים שישנים שלי (אלה מהמתכת שנראים ישנים). ארון גדול ולבן- כמה מפתיע שידה מקש ועליה מנורה מגניבית שאח שלי קנה מחזיק דיסקים מעץ שעדיין לא תליתי שטיח עגול וקטן ירוק וזהו.. יש עוד חדר- של אמא אני אכתוב כדי להעשיר את השרשור.. למי שאין כוח לקרוא יכול להפסיק עכשיו.. חדר אצל אמא- קירות חומים וארון שמתפרס על אחד מהקירות והוא בצבע בז´.. עוד מיטת ספפה ,מראה, הגיטרות שלי!!!, שולחן כתיבה שחור לבן ועליו נרות, דפים, טלפון(אוה הטכנולוגיה אצלי). יש כיסא ווילון מגניב וחום שעליו סמל של משהו ששכחתי אותו... ממממממ אני חוששת שזהו.. היה מהנה לפרט תודות לקוראים.. סוף.

Creamy Weather

New member
ווהוו! אנשים מגיבים לטופיק שלי!

זה מעורר בי גאווה..:) ואפילו יש לי כבר רעיון לטופיק חדש.. הו, כמה שאני אקטיבית ולשיפור המצב רוח, קבלו מילים של שיר מקסים- Almost cut my hair It happened just the other day It´s gettin kinda long I coulda said it wasn´t in my way But I didn´t and I wonder why I feel like letting my freak flag fly Cause I feel like I owe it to someone Must be because I had the flu´ for Christmas And I´m not feeling up to par It increases my paranoia Like looking at my mirror and seeing a police car But I´m not giving in an inch to fear Cause I missed myself this year I feel like I owe it to someone When I finally get myself together I´m going to get down in that sunny southern weather And I find a place inside to laugh Separate the wheat from the chaff I feel like I owe it to someone פיס&לאאאב -טומי המכושפת-

tropical fruit

New member
טוב אז ככה

יש לחדר שלי ארבעה קירות השניים מהצדדים כשנכנסים לחדר צבועים בירוק כהה מנצנץ על הקיר(על כולו) הקדמי יש ציור בגודל מלא וצבעים חיים של ג´ימי הנדריקס המיטה שלי היא סתם מזרון שזרוק על הריצפה השולחן שלי מפלטיק מצופה צדפים(ממש דוחה אבל אין לי ברירה) אה שככתי הקיר האחורי צבוע בסגול מנצנץ. טוב זה הכול צ´או במבינה

למעלה