לה לה לה לה

• פותח הנושא FuSe
  • פורסם בתאריך

FuSe

New member
לה לה לה לה

ועכשיו בלה בלה בלה בלה.... תגידו אני מדמיין או שהפורום גדל? (אני מקווה שיש פה מישהו מהתקופה שלי שיכול לענות לי)

k k1

New member
פיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

(קוראים לך שלומי,נכון?) יאאאאאאאאאאאא חזרת!! איזה כיף!! וולקאם באק!!! אתה זוכר אותי בכלל?? ולאאאאאאאאא אתה ממש לא מדמיין! הפורום בהחלט גדל! ו.....עוד מעט אולי תהייה לנו מנהלת-הילושש! טוב אני עפתי,נדבר מחר! לילה טוב!

StaffordshirE

New member
חחחחח בטח שאני זוכר

ולא...לא ממש חזרתי לפורום....רק בודק מה איתו אחרי כל הזמן הזה... מזל טוב על המנהלת :) זה באמת מעולה !!!!! אבל שמתי לב שיש רק בנות בפורום...לא שזה רע או משהו, פשוט חסר פה אווירה גברית חחח

StaffordshirE

New member
אה חחחחח שכחתי להגיד

שזה אני פיוז (שלומי) ..שיניתי כינוי מזמן..ובטעות שלחתי עכשיו עם הכינוי הזה :/

eMiFrEaK

New member
כן ... אנחנו גדלים!!!

אתה לא ממש מכיר אותי.. אבל אני אשמח אם תשאר ותכיר את כולנו הדנדשים!!

אני הייתי פה כשרשמת אבל בטוחח אתה

לא מכיר.. כי בדיוק שבאתי הלכת.. (רמז.?!) חחח וגם שינית כינויי אז בכללל.. קיצרר כן כן גדולנו ועוד מעט מנהלתתתת..!! הילושששששש..! ואממ זהו.. ביי

StaffordshirE

New member
חחחח זה שקוף רצח

my josh....את כתבת :/ הקיצר שתהיה לכם בהצלחה עם הפורום !! ותשתדלו לפתח אותו כמה שיותר!! ביי לכלום!!

eMiFrEaK

New member
תודה!!!! ננסה!!!

אבל חבל שאתה עוזב אותנו ככה..:( תבוא לבקר!!! בכל זאת.. אתה מהמייסדים חח

LadyLuvJess

New member
פיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!

פיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווז!!!!! שלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום!!! *אוףףף למה לא נכנסתי אתמול כשחזרתי??!?!?!!?* אל תנטוש שוב!!! פליז? פליז? היי, בדיוק היום חשבתי איפה אתה..!!! עכשיו האיבוש המתבקש- לא זוכר אותי. אוי אבל אבל פיוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!! יור באק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!! ממצב?? איך החיים?? למה נטשת??

LadyLuvJess

New member
אה ושכחתי...

בקשר לאווירה הגברית שחסרה... אתה תמיד תהיה ה-גבר של הפורום
לפחות מבחינתי
(חה! חנפנית
)

LadyLuvJess

New member
נו אז מה?? מותר לי!!!

אני מכירה אותו יותר טוב מכולכםםם!!! אז נהההההההה!!! חחחחחחח. המ כן. אה ו.. כן... הוא לא נשאר...
!

LadyLuvJess

New member
כי.. כי הוא רשע..

והוא לא אוהב אותי יותר
חחחחח סתםםםם סתםםםם. הוא אפ'פם לא אהב אותי. או שאולי כן
הוא בטח לא אוהב את אמ יותר. או שאולי הוא התייאש מהפורום, כי כשהוא היה פה הפורום היה כזה.. אממ.. מת..? היי, יש לי רעיון, פיוז! תחזור ותגיד למה אתה הולך!
**כן. כמו ששמתם לב, אני לא שפויה במיוחד כרגע.
**

חחח כן שמתי לב...! חחח קרועהה

כן גם עד לא מזמן הוא הה מת.... אבל עכשיו הוא התעורררררר... בלי עין הרע טפו טפו טפו חמסה..

LadyLuvJess

New member
כן הוא התעורר!!

*בלי עין הרע* ועוד חכייי חכייי כשאמ יוציא ת'אלבום... אווו ישרצו פה עוד בני 12 שחשים ראפרים... יה מאן!!! רגע רגע.. זה שישרצו פה בני 12 שחשים ראפרים זה טוב??
טוב נו אולי לא ישרצו הרבה כאלה. אבל ישרצו פה הרבה אנשים :) **טוב. עכשיו אני באמתתתת לא שפויה.**

כן באמת אני מקווה שלא יבואו אנשים

מוזרים.. אבל שיבואו אנשים..! מה שבטוח מתי שיצא הקליפ הראשוןן של אמינם המקום יוצףף... עכשיו יצא של די 12 וכבר מוצף.. אז חכו חכו..

FuSe

New member
את באמת רוצה לדעת למה אני הולך?

טוב...זה ככה.....אתם יודעים שבתקופה שהייתי כותב בפורום הייתי מעריץ שרוף של אמינם ובכלל של מוזיקת היפ הופ .......אבל...עבר הזמן והתחלתי לשמוע רוק...התחברתי יותר למוזיקה הזאת ששכחתי לגמרי מראפ
זה לא שהפסקתי לשמוע את השירים של אמינם...פשוט אני שומע אותם הרבה הרבה פחות..... מצטער אבל אני לא מתאים לפורום..
בגלל זה אני מעדיף לא לרשום פה הרבה כי אני מנותק לאחרונה בצורה מפחיייידה !!!! קראתי בפורום דברים שגרמו לי להלם...בגלל שלא ידעתי שהם קרו (בקשר לאמינם כמובן)

למעלה