לה לה לה לה..

עמיתוש

New member
לה לה לה לה..

למען מבצע "החייאת הפורום" (
), איך היה לכם היום? המממ..אני קיבלתי בידע הארץ 75 (מתוך 80 כי היא לקחה לי ת'בוחן באמצע בטענה שדיברתי לא נורא היא אמרה שתעלה ציון) והייתי עייף לאללללההה! אז הלכתי לישון בצהריים ובד"כ אני לא מצליח יותר משעה וישנתי שעתיים וחצי!
. מה אתכם?

QuEeN oF mE

New member
ולי..../images/Emo9.gif

באתי בבוקר מוקדם לבצפר..וישבתי שעתיים בספריה ללמוד קצת כי אין לי זמן
אח"כ היה לי מתמטיקה.. באסה.. ואז..ספורט והיה מעייף אבל עשיתי כושר טוב! אח"כ..אנגלית והיה לי בוחן וקיבלתי 110 OH YEAH!
אבל זה סתם היה..לא משנה..חחח ואז..הבעה..וזהו הלכתי הבייתה..היה יום קצר.. חוץ מזה דמיינתי דברים רוב הזמן וגם היה עוד משו וחברה שלי המותק עשתה לי הפתעה
ואח"כ..למדתי כל היום לתנ"ך! עוד לא סיימתי!!! ולפני כמה זמן יצאתי לשעה עם חברה לעיר. זהו. לא הספתקתי כלום עוד! אה ובכרטיס אישי שלי כתבו שאני בת 17..אני לא..וואו זה כ"כ מוזר.. אני עוד לא! חוצפנים תפוז.

דיתוּש

New member
יום מעוות...

קרו בו הרבה דברים רעים, אבל איכשהו היה לי כל-כך טוב היום. הגעתי לבית-ספר מוקדם כדי ללמוד למבחן במתמטיקה, אבל לא הצלחתי להבין כלום
אח"כ היה מדעים, והיא החזירה את המבחנים וקיבלתי 78
לא רק שזה לא ציון טוב, גם ירדתי מהמבחן הקודם (86). אוף... אח"כ ספורט ולא התאמנתי בכלל
אסור לי לעשות ספורט חודש... חיחיחי... עיקמתי את האצבע כי בעטתי באחי הגדול בברך
אח"כ מחשבת שזה בסדר... קצת נרדמתי אבל לא משנה... אח"כ היה היסטוריה, והיא אמרה לי את הציון במבחן שלי (86) שזה די בסדר יחסית לזה שלא התכוננתי בכלל
. ואז... הסיוט הנורא... שעתיים שלמות למבחן במתמטיקה. הלך חרא, ממש נורא. וזהו, חזרתי הביתה, ואני שמחה לגמרי, לא יודעת למה

למעלה