לה לה לה אפצ'י

exit_from_here

New member
|../images/Emo41.gifחלוקות כרטיסים../images/Emo41.gifתרשמו...

מותר להשתתף בכולם

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifחלוקת כרטיסים לזאב טנא../images/Emo41.gif

זאב טנא התחיל בקריירה המוזיקלית שלו יחסית בגיל מבוגר,הפתיע פעם אחר פעם במעשיו ולא שם על אף אחד, במהלך הקריירה הוציא שישה דיסקים מגוונים. ביום שלישי הקרוב ה24.2.2004 בשעה 22:30 יופיע זאב טנא במועדון תמונע בת"א. פורום רוק ישראלי ומועדון תמונע מחלקים לכם כרטיסים להופעה
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם מלא,ושם ההופעה (לשואלים-זה לא מבחן,רק לדעת לאן אתם נרשמים) לא יאוחר מיום שני בשעה 22:00.
הודעות,שינויים וביטולים ימסרו כתגובה להודעה זו.
לא יתקבלו הרשמות במייל או ללא שם מלא.

exit_from_here

New member
חלוקת כרטיסים לדודי לוי בירושלים../images/Emo70.gif

דודי לוי הוא אמן מוכר בנוף הרוק הישראלי,לאחר שהתפרסם בתור גיטריסט "נוער שוליים" הספיק דודי להוציא דיסק סולו ודיסק משירי חנוך לוין ולנגן רבות עם אהוד בנאי ואחרים,כיום עובד דודי על הדיסק החדש שלו אותו יסיים בקרוב. ביום רביעי ה25.2.2004 יופיע דודי בסינדרום בירושלים. פורום רוק ישראלי ודודי לוי מחלקים לכם כרטיסים להופעה
שימו לב-הכניסה לסינדרום מגיל 18 ומעלה
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם מלא ושם ההופעה לא יאוחר מיום שלישי בשעה 22:00.
הודעות,שינויים וביטולים ימסרו כתגובה להודעה זו.
לא תתקבל הרשמה ללא שם מלא או במייל.

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifחלוקת כרטיסים לאביתר בנאי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אביתר בנאי הוא אמן מקורי ובן למשפחת בנאי המפורסמת,הוא הוציא שני אלבומים וניגן עם רבים וטובים מהאמנים בארץ. ביום חמישי הקרוב,26.2.2004 יופיע אביתר בנאי במועדון הBבאר בשדרות. פורום רוק ישראלי וBבאר מחלקים לכם כרטיסים להופעה
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם מלא לא יאוחר מיום רביעי בשעה 18:00.
הודעות ושינויים ימסרו כתגובה להודעה זו.
אין להרשם ללא שם מלא או במייל.

yakif2

New member
כמה כרטיסים אתה מחלק לזה?

שאני אדע אם יש סיכוי-{

exit_from_here

New member
../images/Emo41.gifחלוקת כרטיסים לשליחי הבלוז../images/Emo70.gif

שליחי הבלוז הם להקת הקאוורים המוכרת בישראל,כיום הם מופיעים בערבי מחווה וכלהקתו של דן תורן בהופעות. ביום חמישי ה26.2.2004 יופיעו השליחים בהופעת מחווה לארבעת אגדות הרוק הגדולות (LED ZEPPELIN, DEEP PURPLE, PINK FLOYD, THE DOORS) בבארבי כפ"ס. פורום רוק ישראלי ומועדון שליחי הבלוז מחלקים לכם כרטיסים להופעה
איך זוכים
שולחים לי מסר בצירוף שם מלא לא יאוחר מיום רביעי בשעה 22:00.
הודעות ושינויים ימסרו כתגובה להודעה זו.
אין להרשם במייל או ללא שם מלא.

למעלה