לה טרה פרומסה

מתוקה31

New member
לה טרה פרומסה

היינו אתמול 4 וחגגנו יומולדת לאחת מאיתנו.
מקומות הוזמנו כיומיים קודם , בגלל פסטיבל האוכל ביואב יהודה המסעדה פתוחה גם בחמישי בערב בימי הפסטיבל.
היינו לבדנו ( 4 בנות ) המקום מרווח מאוד ואין הרבה שולחנות.
התפריט משתנה המחיר קבוע 110 ש"ח לאדם לראשונה עיקרית וקינוח. ללא שתיה.
מים הובאו ללא בקשה מיוחדת ופרוסות לחם עם שמן זית הגיעו גם ללא חיוב .הוזמנו קרפצ'יו דלעת ומרק עדשים עם קוקוס. קרפציו דלעת הגיע צלחת יפה עם פרוסות דקות של דלעת טריה מעט פרמזן ותלתלי סלק טרי מנה מעולה, הצלחות נוגבו עד תום .
מרק עדשים עם עם קוקוס היה מרק עדשים עם טוויסט נחמד של ג'ינג'ר ושבבי קוקוס טעים ומחמם.
מנה נוספת שהוגשה לנו ע"ח הבית היא חציל בטחינה וסילאן המנה הייתה מעולה החציל נקלה בדיוק והיחס בין הטחינה לסילאן היה טוב גם פה הצלחת נוקתה.
עיקריות אחת לקחה תבשיל בקר עם ירקות שורש על פולנטה התבשיל היה מהסוג הביתי והמנחם טעים מאוד הפולנטה לא הייתה טובה ( לטעמנו ) היא הוכנה ע"ב מים והייתה מעט תפלה וגרגירית.
נלקחה מנה נוספת של קבב עם פולנטה ( אותה פולנטה ) הקבב היה אחד הטובים שאכלתי, אורירי בשרי משובץ בצנוברים בקיצור עשוי היטב.
השתיים האחרות לקחו מנת קנלוני עם ריקוטה ותרד, הגיעו 2 קנלוני ממולאים היטב בתרד עדין עם ריקוטה ברוטב שמנת הם היו מאוד טעימים. לא הצלחנו לסיים אותם השאריות נארזו הביתה.
קינוחים הם לדעתי הצד החלש של המקום דגמנו את כולם פרפה מנגו חביב, עוגת שוקולד ללא קמח טעימה אך שיגרתית, ועוגת אגסים ושקדים הייתה בסדר.
שתינו בקבוק יין של היקב לא זוכרת את שמו
סה"כ 520 ש"ח לפני טיפ.
לסיכום : מקום נחמד ומאוד משתדל אופציה טובה מאוד בשממה הקולינרית באזורנו. ( אנחנו גרות רבע שעה משם ) סביר להניח שנחזור.

הצהוב הזה מסביב לבקר זה פירה?

הוא לא מאווווד נוזלי?

ותודה על הדיווח, כמובן. האיזור, בתור מטיילים מלפני שבועיים, אכן שממה קולינרית מסוימת.

La la la 20

New member
אנחנו גם נהנו

אבל לא ברמה שחברי הפורום האחרים נהנו.
מבחינתנו זה היה שינוי מרענן לארוחות שבת באשקלון אצל ההורים של החצי.
אבל לא משהו להדרים משמעותית בשבילו.

הקרפצ'יו בטטה נהדר!!!

salo22

New member
תודה על הדיווח

הדיווח שלך בהחלט נשמע פחות מנצנץ מדיווחי עבר, אבל זה טיבם של דיווחים, ולפעמים גם אולי ימים וזמנים שונים
מה שאני חייב לציין לגבי מה שאתם אכלתם - האופציות משום מה נשמעות לי פחות מעניינות ממה שאני זוכר במעומעם מדיווחים בעבר מהמקום, כלאמר שיפודי קבב עם פולנטה ממש לא מדברים אלי כאוכל מעניין במיוחד (וגם התמונה לא הולכת אצלי רחוק). שאר המנות גם כן לא "מהדהדות" מבחינתי, וחבל מאוד שהקינוחים באופן גורף היו רחוקים מלהרשים אתכם, כנראה שלא יזיק גם "זינק" במטבח..

Maggi10

New member
אני מאוד אוהבת את המסעדה הזאת

בניגוד למסעדות אחרות באיזור, שגובות מחירים מופקעים על אוכל בינוני מינוס, לה טרה פרומסה מציעה אוכל טוב, ומקורי במחיר סביר בהחלט. ממליצה בחום לכל מי שמגיע לאיזור.

למעלה