להת' בינתיים

להת' בינתיים

מחר אני מתחילה את הש"ש (!!!), ורציתי לעדכן אתכם לגבי מה הולך להיות. :) (למי שלא יודע: אני יוצאת לשנת שירות בבית הנוער של קדימה [לא המפלגה ולא המושב] ביפו, כלומר אני גם הולכת לגור ביפו.) קודם כל - אני לא עוזבת. בטח שלא את הפורום, ולא את הניהול. אני עדיין אהיה פה. דבר אחד שבטוח הוא ששלושה סופי שבוע בחודש אני בבית, ובית אומר שאני גם בפורום.
מעבר לסופי השבוע אני לא יכולה לדעת. אני אהיה תלוי בחיבור Wi-Fi באייפוד וכמובן בזמן פנוי. יש מחשבים עם אינטרנט בבית הנוער אבל שם הזמן הפנוי הוא בעיה. אני אבקר בפורום בכל הזדמנות שתהיה ואשתדל להפגין נוכחות, אבל אני מניחה שלא תתגעגעו יותר מדי אז זה יהיה בסדר. P: אני לא דואגת לפורום כי אני יודעת שהוא בנוי על כל חברי הפורום, אז זו לא תהיה בעיה.
(ובסופי השבוע הבודדים שלא אחזור הביתה תפתחו אתם שרשור סופ"ש
נוראאא קריטי
) מחר בבוקר אני נוסעת לתל אביב. אני בסמינר פתיחה של יומיים וחצי, כך שמחשב בטוח לא יהיה לי ואהיה תלויה רק בחסדי ההפסקות והוויי-פיי. מיום רביעי עד יום חמישי בשבוע שאחרי, זה ימי הכנה ואז עבודה ממש עם הילדים ואז זה כמו שהזכרתי בהתחלה. רשמית נתראה בעוד 12 ימים, ונראה מה יהיה בין לבין. P: אני עוד אהיה פה היום כמובן, פשוט לא רציתי למצוא את עצמי כותבת את ההודעה הזו ב3 בבוקר כשאני קמה ב6-7.
בתקווה שתל אביב לא תהרוג אותי (או איזה בריון ביפו...
) ושלא אשכח בבית דברים חשובים... להת'.

Sanguine Sky

New member
המון בהצלחה!

אני מקווה שתסתדרי עם האנשים שאיתך, ועם הילדים, תפתחי קשרים מעניינים ותלמדי דברים חדשים! היי שלום!

theEscapist

New member
בהצלחה המוןהמוןהמון!../images/Emo24.gif

ואני משוכנעת שאת תסתדרי לך שם
ואל תדאגי, מנק' המבט שלי בקרוב את תהיי פעילה למופת- מבחינתי החיים מצטמצמים לסופ"שים החל ממחר

soft Bean

New member
~מוחה דמעה~ עווףףףףףףףףףףף גוזלללללללל

חתוך את השמייםםםםםםםםםםםםםם טוסססססססססס לאןןןןןןן שבא לךךךךךךךך זוערלה אני אוהבת אותך
חיזרי במהרה

שיהיה בהצלחה!../images/Emo24.gif

מקווה שתהני ותצברי הרבה חוויות(חיוביות, כן?)

LadySilkworm

New member
זוהר'לה :}

שיהיה לך קודם כל, המון בהצלחה. אני בטוחה שהולכת להיות לך שנה מדהימה, תפיקי את המיטב, תיפתחי, תכירי המון אנשים חדשים, ותהני, המון! נתגעגע באמצע השבוע

theEscapist

New member
../images/Emo207.gifאני מקווה שזה לא חצוף מדי מצידי לנצלש

אותך ככה, אבל אני אנצל את ההזדמנות ואפרד גם אני
מחר בבוקר אני עוד בטח אציץ (למרות שאני צריכה לסיים לארוז. כי אני עצלנית. עם נטייה כמעט חולנית לדחות דברים כאלה עד הרגע האחרון.) אבל אז אני נפרדת לשבוע, וחוזרת רק סופ"שים. אז תהנו בלעדי, ותשמרו על הפורום חי, כדי שאני אחזור כל סופ"ש ואקבל חשק מטורף פתאום לקרוא את כל שלל ההודעות שהצטברו בגאווה! כן, כן!!! ו... תאחלו לי בהצלחה, אין לי מושג למה לעזאזל אני מכניסה את עצמי מחר
ביי!

בכלל לא חצוף, חיכיתי שתגידי משהו../images/Emo9.gif

מיליון מיליון בהצלחה לך! מקווה שיהיה גם כיף בקורס (בטוח יהיה), שיהיה סופר מעניין (גם בטוח יהיה) ושזה יוביל לשירות מעולה! עד שחזרת לפורום לא מזמן את "הולכת" שוב - אני אחכה לך בסופי השבוע

bachner1

New member
בהצלחה לך! ../images/Emo9.gif

מקווה שיהיה מעניין ושתהני ושאם לא אז לפחות שיהיה סביל... :)

תודה לכולכם../images/Emo23.gif

תאחלו גם לענבר בהצלחה D: אני הולכת לישון עכשיו (אופס תיכננתי לישון יותר מוקדם :X) לילה קסום

bachner1

New member
למרות שאיחרתי קצת- בהצלחה!!! ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני ושיהיה משמעותי ושהאנשים יהיו טובים והכל וזה.... ואל תדאגי, נסתדר בלעדייך
למות שזה גם לא ממש יהיה בלעדייך כמו שאמרת... אבל... מילא

למעלה