להתראות

magnus the red

New member
להתראות

עקב בעיות מחשב קשות (וירוסים, פירמוטים, מה לא) לא הייתי מסוגל להתחבר בערך מאז המפגש. עכשיו כשהכל בסדר רק התחברתי בשביל להגיד שגם בחודש הקרוב (כנראה), החל מיום ראשון, אני לא אהיה פה עקב בעיות טירונות. אני אנסה לראות מה קורה בסופי שבוע, אבל אל תסמכו על זה. אל תתנו לאלפים לבצע מהפכה, ונפגש בשש אחרי המלחמה. נ.ב: ברכות לבחור החדש, מנצקין מת מהלך. תסתכל בכרטיס האישי ותדע מאיפה אתה מכיר אותי. מקווה שלאורה לא השפיעה עליך יותר מדי בזמן שלא הייתי. תמשיך את קו שנאת האלפים (אני יודע איפה אתה גר ואיפה אתה נמצא כל יום שלישי ושבת, ועדיין יש לי קשרים בקן). חסר לך שלא.

backdoorslam

New member
טירונות זו אכן בעיה

תנסה לפחות להגיע ביום ששי הבא לwolfdragon.

גידי? אתה אכן חי?../images/Emo32.gif

מה נשמע?! כמה זמן לא ראיתי אותך... אני מקווה שתראה את ההודעה הזאת כשתגיע. אני מאוד שמח שנוכל להתכתב שוב, כי מאז שהפסקתי להדריך אותי לא היינו כל כך בקשר. בקשר ללאורה - כן היא השפיעה עלי. אבל לטובה! תחשוב על זה ככה, ממנה לקחתי את כל היוזמות להיות פעיל בקן יותר. אפילו ארגנתי לעצמי ערב יום הולדת - יום הרשע (כן, זה פחות או יותר מה שאתה חושב שזה, אבל אם יש לך ספקות אתה יכול לשלוח לי אותן במסרים או בדוא"ל שלי [email protected]). אבל... ממתי אני שונא אלפים?! למעשה, אחד השחקנים שלי (אתה מכיר אותו... השם לדרמן אומר לך משהן?!) משחק חצי אלף (אבל חצי אלף ערפד, ככה שזה נסלח
). אז להתראות ו...תהנה בטירונות (?!) נ.ב. קבעו לי תאריך גיוס ב25/7/2004 אבל הם יוכלים לקפוץ לי כי אני יוצא ליג'.

magnus the red

New member
זה גדעון בשבילך

ואם לדרמן משחק אצלך בחבורה אז המצב לא טוב. מצד שני איכשהו קל לי לראות אותו משחק אלף... לא שזה הופך את זה לבסדר.

magnus the red

New member
בינתיים דווקא בסדר

כמו שאתם בטח יכולים להבין שלחו אותי הביתה, אבל צריך להתייצב שוב מחר. ואולי גם מחר אני חוזר הביתה... כל מה שעשיתי היום הוא לשבת ולדבר עם נפלים מהעתודה (כמוני). חבר'ה נחמדים, ולא היו שם הרבה שלא שיחקו או משחקים משחקי תפקידים, או לכל הפחות קוראים ומתעניינים במדב"פ. איפה אני עומד לשרת? אני יודע בדיוק כמוכם. ג'ובניק מן הסתם(לא שיש לי בעיה עם זה), בגלל פרופיל. יותר מזה אני לא יכול להגיד.

magnus the red

New member
קשה לי להאמין

אם אני יוצא עד אז לטירונות אז כנראה שלא, אפילו אם יוציאו אותי לשישבת. אם אני לא יוצא לטירונות- נראה...

סליחה - גדעון!

למה? מה יש לך נגד לדרמן? רק שתדע לך שהוא שחקן מצוין. והוא לא אלף, הוא חצי אלף ערפד! יש הבדל (זה שנמאס לו להיות ערפד זה סיפור אחר)! אבל אתה יכול להסביר לי מה יש לך נגד אלפים? יש משהו שפיספסתי (אני בפורום איזה כמה ימים כולה, אז אל תצפה ממני לדעת דברים שקרו לפני שבוע)?
איך הולך בצבא? באיזה חיל אתה? תן לי לנחש - ג'ובניק?

magnus the red

New member
אין לי כלום נגדו

הוא פשוט לא נראה לי הטיפוס של משחקי תפקידים. מה יש לי נגד אלפים? השאלה היא מה אין לי נגד אלפים. וזה לא מלפני שבוע, זה מאז ומתמיד. הם סנובים, מתנשאים, בלונדינים, פשיסטים, ומרושעים. לא שיש לי בעיה עם זה, באפן עקרוני. אבל אם הם מצליחים לשכנע את שאר העולם שהם הכי יפים, חכמים, ונחמדים, ועוד עושים את זה תוך כדי קיפוץ ביערות וזלילת עלים- משהו כאן מאוד לא בסדר. יש גם את העניין ששחקנים מנצלים את היתרונות שהגזע נותן ולא משחקים בצורה "אלפית" מספיק, אבל אני אתן לשאר הפורום להרחיב בנושא הזה (אלא אם כן אתם מרגישים שהנושא נטחן ומוצה עד תום, ואז פשוט תשלחו את הילד לארכיון).

זה כבר משתנה משחקן לשחקן

ואתה יודע את זה. הדמות של לדרמן (ג'ין) לא מקפצץ ביערות וזוללת עצים. היא מרחפת בגנים הציבוריים וזוללת אלפים. אני חושב שעכשיו היחס קצת השתנה, הא? ואני לא חושב שאפשר לשחק בצורה "אלפית" - כל דמות והאופי שלה, אני לא מצפה שכל האלפים יהיו זהים או אפילו בעלי מכנה משותף. אולי מכנה משותף תרבותי. מקסימום. ואלפים פשיסטים ומרושעים? לא יותר משאר הגזעים. לא בעולם שלי, בכל אופן. סנובים ומתנשאים? כן, יש בזה משהו, בעיקר בעיר גאלונס, שם האלפים שולטים ורוב בני האדם שם הם ממעמד נחות או עבדים, כך שיש להם על מה לבסס את ההתנשאות שלהם מהבחינה הזאת. בלונדינים? אחוז האלפים הבלונדינים גדול יותר מאחוז בני האדם הבלונדינים, אבל לא כולם בלונדינים (אפילו לא רובם). נ.ב. "טיפוס של משחקי תפקידים"? כן, לדרמן לא תואם את הסטריאוטיפ של שחקן תפקידים, אם לזה התכוונת. עוד משוהו ששכחתי?

למעלה