להתראות בגן עדן.
A avidadon New member 5/1/03 #6 לאן אתה בורח? חווה עזבה מזמן.. ואין שם כבר קופים שיורידו לך את אגוזי הקוקוס משום שבתהליך אבלציוני מתמשך הם כבר הפכו לבני אדם.. בחייך, סתם תשתעמם שם..
לאן אתה בורח? חווה עזבה מזמן.. ואין שם כבר קופים שיורידו לך את אגוזי הקוקוס משום שבתהליך אבלציוני מתמשך הם כבר הפכו לבני אדם.. בחייך, סתם תשתעמם שם..
ח חופשייה ומאושרת New member 5/1/03 #7 חבל על הזמן. גן עדן זה כאן (הופיע בסטיקרים של איזושהי קבוצה למודעות וכו´, לא יודעת איך קוראים לה)
ל לֵייזֶר פֶּלֶס New member 5/1/03 #8 יש גן עדן? למה אף אחד לא סיפר לי? אני לא יודע למה התכוונת בהודעה הזו ובכלל, אני לא מבין למה יש כאלו אנשים שזורקים סתם כך דברים בפורום בלי לחשוב על מה שהם משאירים כאן. אתה מוזמן להמשיך לכתוב ולהיות כאן איתנו.
יש גן עדן? למה אף אחד לא סיפר לי? אני לא יודע למה התכוונת בהודעה הזו ובכלל, אני לא מבין למה יש כאלו אנשים שזורקים סתם כך דברים בפורום בלי לחשוב על מה שהם משאירים כאן. אתה מוזמן להמשיך לכתוב ולהיות כאן איתנו.
ד דער משכיל New member 5/1/03 #10 צודק אסטרולוג המתחיל במצווה אומרים לו גמור ! אין המצווה נקרעת אלא על שם הגומר ! רוצה עוד ?