להתראות

Uri Grupel

New member
להתראות../images/Emo7.gif

אני, אורי גרופל, רק רציתי להיפרד מכם. מהיום (עוד 7 שעות וחצי) אני אהיה חייל בצבא ההגנה לישראל. אי לכך אני כנראה לא יראה חלק מכם הרבה זמן, אני בטוח לא יהיה זמין בפלאפון (מה חדש) ולא יהיה באינטרנט, אז מהר לפני שאני הולך לישון רק רציתי להגיד תודה ולהתראות. תודה לנוער מרצ שהיה לי בית שני, ולאנשים שהיו לי חברים, מלווים ומלוים, חניכים, מדריכים, רכזים חברי צוות (בהדרכה, הנהלה וש"ש) ושנתנו לי הרבה מאוד מכל הבחינות. ולהתראות, יש לכם שני תפקידים להפגין גם במקומי ולשמור איתי על קשר כי אני לא טוב בזה. ואחרי למעלה מ-5 שנים בתנועה שלום ולילה טוב.

astrix

New member
אחרי שראיתי את

ההודעה שלך ואת וההודעה של עופר בית-הלחמי הייתי חייב לציין כמה אני שמח שאני בסוף לא צריך להתיצב מחר בבוקר איתכם בבקום. שיהיה לכם בהצלחה. ואיך אפשר בלי כמה מילות עידוד: נה נה נה נה נה.
עופר מועמד לפטור מצה"ל.

רשע ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif

להתראות אורי, גיוס נעים! (אם כי בטח תקרא את ההודעה הזו רק בעוד שבוע (מינימום!)

Carl Freeborne

New member
גיוס קל!

זה הכול, מקווה שהכול יהיה בסדר ונוח.... שלא תהרוג יותר מדיי ערבים :) סתם, ושתמור עד כמה שאפשר על הצדק והשויון במערכת הצבאית הגרוטסקית. קארל פריבורן, סניף רמת גן ללא גבולות.

ביי ביי ../images/Emo7.gif

היה שלום אורי... גרמתי לי כל פעם נקיפות מצפון עם הפרצוף הפגוע שלך כשהייתי צוחק על כל מוסד הש"שיות ובמיוחד על המחזור שלך. אני מאחל לך גיוס ושירות קלים ובהצלחה בכלל. בהזדמנות זו אני באמת רוצה להודות לך על שנת שירות נפלאה באמת כל הכבוד לך על כל הפעילות וההשקעה. ישר כח ושמור על קשר!

למעלה