"להתראות, שלום...

TEENAGER1

New member
"להתראות, שלום...

זה לא נגמר, זה רק הסוף..." פורום יקר
קצת מוזר לי לכתוב לכן, במיוחד עקב העובדה שלאחרונה אני מוצאת את עצמי פחות ופחות כאן. וזו בדיוק הסיבה שהחלטתי לפרוש מהניהול. היה כיף, באמת. היו לי כאן רגעים מקסימים עם הרבה מכן וזה משהו שלא יישכח מהר. אבל לכל דבר יש סוף, וצריך לדעת לסיים דברים בזמן הראוי. כבר הרבה זמן שאני לא מתפקדת כמנהלת כמו שצריך, ולא יהיה הוגן מבחינתי להישאר בתפקיד הזה. ספיר (שהיא המנהלת הכי מדהימה שיש בערך אז תעריכו) תנהל את הפורום לבד בינתיים, עם האדומות כמובן, עד שיתעורר צורך כלשהו ואז תיכנס מנהלת חדשה. אני מקווה שהפורום הזה רק יפרח וישגשג, הכישרון שמרוכז כאן הוא באמת לא ייאמן. תביאו רעיונות חדשים, תפתחו אותו, תשקיעו בו. הוא בידיים שלכן
תודה לכולכן על שנתיים וחצי כיפיות
אני אוהבת אתכן. ותודה ענקית ומיוחדת למיכל שושו, שחוץ מזה שהיא בערך המציאה את הפורום הזה היא גם הכניסה אותי לניהול ועזרה בכל מה שהיה צריך, ולספיר המדהימה שמחזיקה את הפורום ותומכת בשעות קשות
חופש נעים! מיכל

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, היית מנהלדת נפלאה, כל הכבוד על כל הזמן שהיית פה, וכל מה שעשית בשביל הפורום. אבל את תמשיכי להישא בפורום..נכון;;? בכל מקרה, בהצלחה בהכל..את מקסימה

אנו מודים ל-TEENAGER1

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Stinki Winki

New member
אני מקווה שתישארי בפורום

את מוכשרת ומדהימה, והיית מנהלת מצויינת!

grobear

New member
../images/Emo23.gif זה קצת עצוב,

אני הייתי סמוייה בערך מאז שהצתרפת לניהול, וראיתי איזה מנהלת טובה את. אז תודה ושוב תודה
אני מקווה שתשארי בפורום כי אוהבים אותך מאוד כאן

000יובל000

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה מיכל! כבר שנתיים וחצי? וואו הזמן עבר ממש מהר... אבל תשארי בפורום טוב? את ממש מוכשרת וחמודה.

../images/Emo97.gifלאאאא!

למהלמהלמהלמהלמה?
אבל את תישארי בפורום.. נכון? נכון? ^0^ נתגעגע המונים

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבאמת לא הבנתי למה

הניק שלך לא כחול
היית מנהלת מדהימה, ותודה על הכל
תשארי בפורום, או לפחות תמשיכי לצייר דוליז- כי את מוכשרת והדוליז שלך מעוררות השראה

../images/Emo10.gif

אוי, מיכל, עצוב לי שאת עוזבת. היית מנהלת נהדרת, ושתדעי שאני ממש מעריכה אותך. אני מקווה שלפחות תשארי בפורום ותכתבי מידי פעם. תודה ובהצלחה בהכל
.

broken winges

New member
מה?! המיכליות עוזבות אותנו.

אחת כבר הלכה ועכשיו? :[. אני מניחה שאין מה לעשות את החלטת את שלך אבל תודה רבה. היית מנהלת מדהימה ואת עצמך בנאדם מדהים. את מוכשרת ובאמת שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות ולהיות. חופש נעים :]

Damn it

New member
מיכל ../images/Emo10.gif. ../images/Emo103.gif

אני מתגעגעת אלייך
המון זמן לא דיברנו... ותאמיני לי שבכל הזמן הזה שלא היית פה חשבתי עלייך
למרות שזה נשמע פלצני, אבל מה, אני לא משקרת. בכל זאת, את אחותי לתאריך
אני כלכך אוהבת אותך
ואני באמת מבינה כמה לחץ זה, גם בלימודים [למרוץ שעכשיו חופש] ואני בטוחה שכולן מבינות פה שיש לך חיים וכאלה. אבל תבקרי ?לא, בעצם אל תבקרי. תשארי פה]: אוח, אני כלכך אוהבתותך.

GalGul000

New member
מיכלי../images/Emo23.gif

זה ממש עצוב. לא יודעת למה. עכשיו כשגם את פורשת זה מין... סיום של תקופה. אני זוכרת מתי הפכת למנהלת
שזה היה קצת שוק כזה. כי מה, את היית אחראית על הלוח. הדבר היחיד שעלה ךלי לראש אז זה מה יקרה עם הלוח.... אם בגלל שאת מנהלת אז לכל המנהלות והאדומות מותר לפתוח אותו, או עדין רק לך.
אני אתגעגע מאוד ילדה. היית ותשארי מלכה

למעלה