להתראות עולם יקר!!!

nogao10

New member
להתראות עולם יקר!!!

אז מסתבר שאני הראשונה מהמחזור הנוכחי שנפרדת מכולכם לשלום, אני ממשיכה בחיים, עוזבת אותכם ואת בון ג'ובי מאחור בלי כוונה לחזור...... חחחחחח.... כן, זה נשמע נורא אמין
אז אני מניחה שלפחות הרב יודעים שאני עוזבת לשנת שירות (הערה: לא להתבלבל עם שירות לאומי, יש לי גם צבא בהמשך חיי) אז ממחר אני נמצאית בתל אביב, אם אתם באזור אתם יודעים איך להשיג אותי.... או שלא, כי מעכשיו אני רק בפלאפון! אז זה לא לתמיד, זה רק עד לסופ"ש הבא, וככה זה יהיה לשנה הקרובה, אשתדל לקפוץ ככל שאוכל, אתם צריכים להבטיח לנסות לשמור על הפורום ככה שיהיה לאן לחזור...... אבל באמת, אם אתם בתל אביב (או אפילו יותר טוב, באזור!) בואו לבקר!! אז אני גם רוצה לנצל את המקום לומר לענבל התגייסות נעימה!!!! כי אני לא אהייה כשיפתחו לה משהו, אז באמת קחי הכל בקלות, סך הכל צבא, תקשיבי למפקדים אבל תזכרי ששום דבר זה לא סוף העולם! אז שיהיה לכולם שבוע טוב ולאביה ובת אל- תהנו בקוקה קולה ויליג'!!! אשלח את ריצ'י לבקר!!! אוהבת נ (ס)

LIRONSH100

New member
איך? איך???

אהה אני לא מאמינה שהיום הזה הגיע.. את עוזבת לשנת שירות, אני עוד שלושה שבועות רב"ט ענבל, ביום רביעי מתגייסת.. מה הולך פה??????????? אז נוג... טוב, אז לא עשיתי שנת שירות, אבל אני בטוחה שהילדים שאת תעזרי להם, יכירו את אחד האנשים הכי מדהימים שיצא לי להכיר. אני בטוחה שתתקלי בדברים קשים, שיהיו רגעים שתגידי "למה בכלל הכנסתי את עצמי לזה?" אבל תזכרי את הרגעים היפים, שאני בטוחה שהם יהיו.. אה, ו... תזכרי שיש לך כאן בנות שמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבות אותך.... וכבר אמרתי לך את זה כשנפגשנו.. את תמיד יכולה לבוא לבית שלי, את מוזמנת בכל דקה. אוהבת המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון לירון (ב.ג') אה והינה עוד מישהו רוצה להוסיף כמה מילים.. נוגה, היום את עוזרת לי כל כך, שנים שתכננתי איך לגרום לכך שריצ'י יהיה במצב הזה, אבל את עזרת לי! עכשיו אני יכול בקלות להגיד שהאשיה שלי לא נוטשת אותי כמו שהאישה שלו! תודה נוגה אני באמת באמת באמת באמת מודה לך.... ג'.ב.ג' (נ.ב הבעל של זו שכתבה למעלה)

:)אני אתגעגע!!

נוגה-תודה. ואני ממש אתגעגע אל כולכם!!! אני כבר... הלוואי ונפגש שוב מתישהו.. חולה על כולכם :):) כ"כ!!!!

bati125

New member
את מתכונת למטה...../images/Emo31.gif

חח לירון זה לא נורא להתבלבל את יודעת תמיד את יכולה לתקן.. אבל אטיך זה שתמיד את מתבלבלת... ככה זה לפעמים שיודעים את האמת כל כך טוב מתבלבלים בה..חחחחחח....

למעלה