להתראות לק סגול

mAmA MiSiSiPi

New member
להתראות לק סגול

אתמול השארתי בטעות ליד המחשב לק מהמם סגול{אמטיסט ססגוני של לה סרה} חדש הספקתי להשתמש בו פעם אחת אני זכיתי בשנ"צ ליום האהבה ואבא שלהן שהיה אמור להיות איתן הלך רגע לשירותים , יערי מצאה את לק פתחה אותו שפכה על עצמה ציירה על הידיים והפנים ואז באה אחותה התאומה חשבה לעצמה "למה רק יערי גם גפן רוצה" שפכה גם היא על הבגדים על הפנים על הידיים על האצבעות ברגליים שתיהן יחד צבעו גם את הריצפה ואת השולחן של המחשב. אבא שלהן יצא מהשירותים{כמה זמן כבר לוקח לעשות פיפי ועוד בעמידה} וגילה את הקטסטרופה ואני שמעתי פתאום צרחה קפצתי מהמיטה וגיליתי את גודל הזוועה, לא יאמן כמה לק יש בבקבוק אחד קטן.

cockta

New member
אוי, נשמע סיוט

היי תתנחמי בכך שלפחות זה לא היה לק גליטר? כשלי נשבר לק גליטרי על הרצפה, פשוט ניקיתי ממש מהר עם מגבונים ואז עם אצטון אבל עדיין גליטר בחריצים בין הרצפות

McBitch

New member
יש יותר נורא מזה -

למרוח את הלק באופן מושלם ולהתמוגג, ובדרך החוצה לשכוח שהבקבוק חצי פתוח כי חשבת שתצטרכי לתקן והכל עף לך בחדר, את ממהרת ומתחילה להוריד הכל עם אצטון ומגבונים, כל המריחה נהרסת, את איכשהו מתקנת את הנזק ורצה החוצה בשביל לא לאחר עם ציפורניים מצ'וקמקות... ואז בהמשך היום לגלות לתומך שפריצים על הקרסוליים ועל הנעליים החדשות. עד היום הכסא שלי נושא בגאון את הירוק של LAKA...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני אף פעם לא משאירה בקבוק פתוח...

רק תוך כדי המריחה כמובן; ברגע שאני מסיימת למרוח שכבה אני סוגרת. מה שכן, גיליתי שאסור לי למרוח לק בזמן שהארנבון שלי מסתובב חופשי, כי אז אם אני צריכה לגעת בו (למשל כדי לגרש אותו מהספה) זה הורס לי את הלק... (ואם לא אגע בו הוא עלול להתנחל עליה ו"לסמן" אותה וזה ממש לא נחמד...
).

למעלה