להתראות לכולם

Oded 18

New member
להתראות לכולם

זה אני, comfortably pink. בזמן האחרון קצת זנחתי את הפורום וכתבתי בו ממש לעיתים רחוקות. ההודעה הזאת זו הודעת פרידה וסופית מכולם בעקבות הגיוס (מחר...). אני עוקב אחרי הפורום עוד מלפני שניבלו' היה מנהל, ושהרבה מהאנשים שפעילים היוםלא היו פעילים אז. אני שמח להגיד שלפי דעתי, הפורום נמצא עכשיו עם כמה פרויקטים ממש מעניינים. רוב מה שאני שומע היום, אני שומע בגלל הפורום, החל בניל יאנג, ועד ראש... הכל בגלל הפורום. תודה לכולם, באמת היה נחמד.. כל הפרויקטים למיניהם (גיטריסטים, זמרים, אלבומים וכו') וכל השעות בצ'אט. תודה מיוחדת למנהלים בכל התקופות. לגנוב, אייל ונועה. תודה גם נורית, שיף קירק (האמט), שירה, רומי, עומר, יואב (ניפגש עוד באגרול),הולדן, זושה, ג'וניור, לגמד גרימבל, הארי צ'יקן, קאאר בנונג, וכל מי ששכחתי.. אני בטוח שלכל אחד מהפורום השפיע בצורה כזאת או אחרת בדברים שאני שומע. אז שוב תודה רבה.. וזה שאני לא אכתוב יותר בפורום, לא אומר שאני אפסיק לשמוע מוזיקה.

עעעעעעעעווווודדדדדדדדדדד דדדדדדדדד

תעשה לי טירונות.... עודד, הפורום לא אותו דבר בלעדיך ואם חשבת שדבר קטן כמו גיוס יעזור לך להתחמק אז טעית, שבת ראשונה אתה כאן שלא לדבר על רגילות אם יש לך שאלות אז שר הביטחון שלנו (גרימבל אם שאלת) ישמח לענות ואל תשכח לקחת דיסקמן לבקו"ם. שמעתי בבבבבבבזזזזזזזזזז????

קיר קמט

New member
יא, הוזכרתי

הטבעתי חותם בפורום
. בקרוב (טוב, עשר חודשים אולי. ואולי יותר.) גם אצלי !

Grimble Grumble

New member
בהצלחה צעיר...

האמת, אני יכול לאחל לך בהצלחה וכל השטויות האלה, אבל זה לא התפקיד שלי... התפקיד שלי זה להזכיר לך זה שכשאתה תסיים את הטירונות (פחות או יותר) אני אהיה בדרכי לסקוטלנד
סתם, רק הצלחה, תהנה כמה שאפשר וזהו... פינקו מתגייס, האמנם?!

oh oh oh you're in the army now

סטטוס קוו מנסחים בשורה אחת ובשני אקורדים (השיר הכי מונוטוני אי פעם? יתכן, עדיין אני אוהב אותו) פרידה הולמת מפינקו. עודד, שיהיה בהצלחה! רק אל תשכח - הדבר הירוק הזה עם הארונות על הכתפיים זה המפקד. אז אל תתבלבל, תשתדל לאכול הרבה כבד במקום חרא (בכבד יש הרבה יותר ברזל), אל תשכח את הסוודר ושים מדי פעם איזה דיסק טוב ברקע - שגם אחרים ישכילו. תשמור על עצמך ותן קפיצה מדי פעם. ד"ש מזושה ומג'וניור

Grimble Grumble

New member
ובמסגרת העצות של הולדן...

אז ככה... 1. במסמר חלוד יש הרבה יותר ברזל מבכבד... 1ב. כבד עדיין יותר טעים... 2. אם יש מערכת כריזה טובה בבסיס אתה יכול לשים אינקובטור של פורטיס שם שכל הבסיס ולא רק החבר'ה ישמעו... (לא מומלץ בטירונות) 3. זה באמת אחלה שיר...

גם נכון...

אבל איכשהו "סוס בלי שם" (HORSE WITH NO NAME) של אמריקה מתקשר אצלי לדברים אחרים (קו החוף של קליפורניה, סמים) ו"בשביל מה שזה שווה" (For What It's Worth) אני ובאפלו ספרינגפילד מסכימים איתך. אז אני מקווה שאת "מרגישה טוב" (Feelin Alright) כמצוות טראפיק, וזוכרת שרק התכוונתי לאחל לפינקו גיוס נעים.

LadyG

New member
עודדי....

אתה מרשה לי לקרוא לך ככה? רק לא פינקי אמרת לי פעם לפני מליון שנה. אז אתה הולך מחר לצבא אבל בטח אפילו בצבא שלך תקבל פעם בחודש פטור מלינה בבסיס ואז תוכל להציץ לפורום ולכתוב. אז אל תשכח אותנו...ואל תעלם.

GingerBread Man

New member
עודד!

בהצלחה בגיוס! ובצבא בכלל. לא יודע אם זה יזיז לך אבל למדתי ממך רבת על מוזיקה, אמנם בשקט ומהצד אבל עדיין הצלחתי ללמוד ממך. מקווה שאני לא אהיה התלמיד האחרון שלך.

OzzzzzY

New member
בהצלחה בצבא../images/Emo13.gif

אם לא הייתי עתודאי , גם אני הייתי ככל הנראה כבר מגוייס

avivs

New member
בהצלחה בצבא

לי יש אומנם עוד כמה שנים... אבל לך לא:)

למעלה