להתראות לזמן הקרוב...

joe_schmo

New member
להתראות לזמן הקרוב...

יאללה חבריה, אני סוגר את הדוכן (נמאס לי להגיד באסטה, תתבעו אותי :) ), הולך לחרופ. אני כאמור, ועכשיו באמת, לא אראה אותכם לפחות עד יום שלישי (מקוה שאז כן), מה נעשה שבוע עמוס בעבודה של משמרות לילה. שוב אני אומר... כל אלה שחיים בגישת ה``כמה רע לי, למה אני כל כך לבד בעולם``... אם אתם לא תפסיקו לחשוב ככה, את גם תישארו ככה. קחו את זה ממני, אני עדיין בשלבים של יציאה מהקיבעון הזה. פעם אחרונה שאני מזהיר, דיר באלק אני שומע על מריבות וויכוחים כשאני חוזר... אתם לא רוצים אפילו לדעת מה זה להתחיל איתי! :) :) :) חוץ מזה, תהנו מהחיים (זה המוטו החדש שלי, נכון שהוא משהו?). להתראות חבר`ס. ולותיקים... אותכם במיוחד אני אוהב, תמשיכו ככה! ביי.

ייטב

New member
זה הדדי

בלי יותר מידי התלקקויות ושוב, זה לפורום הזה... שיהיה לך שבוע טוב בתקווה שתשוב אלינו עם כוחות מחודשים ועד אז שמור על המוטו שלך ``כי האהבה תנצח את כל הדמעות...``

ייטב

New member
אוהבת?

פעם לפני המון המון שנים נו, אולי קצת נסחפתי הייתי בטירונות ובטורנות מטבח(מתקשר לאופה) ותמיד היה את השיר הזה. בשביל הרקע .....בזמנו היה גם מי שחיכה לי בבית. אבל די להתבכיינויות. קיבלת?

ronenw22

New member
קיבלתי את מה שאמרת

כנראה שהיית מהחמודות האלה שתחנו מטבחים ולפחות שרו כדי שלא להתייבש משעמום שם... קיבלת את האימייל? אני חייב לשאול עקב כל הבעיות שלך בנושא... :)

למעלה