להתראות חבר´ה התפטרתי מניהול פורום זה. אשמח להכנס לכאן כגולשת. תמשיכו לראות אותי בפורום חוק ומשפט.
צ ציפי ג New member 17/10/02 #1 להתראות חבר´ה התפטרתי מניהול פורום זה. אשמח להכנס לכאן כגולשת. תמשיכו לראות אותי בפורום חוק ומשפט.
ב ביאנה New member 17/10/02 #2 מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! יש לזה סיבה? מי יהיה עכשיו מנהל\ת הפורום?
R Rivendell New member 17/10/02 #4 מצטערת מאוד מאוד לשמוע ../images/Emo2.gif ומקווה שהמנהלת הבאה תהיה טובה באותה מידה! (אם כי אני לא אופטימית מדי).
מצטערת מאוד מאוד לשמוע ../images/Emo2.gif ומקווה שהמנהלת הבאה תהיה טובה באותה מידה! (אם כי אני לא אופטימית מדי).
ד דוסטו New member 17/10/02 #5 דרך צלחה ואשמח לשמוע את תגובתיך בענין "אני חושבת עליך בזמן האחרון" מאיזה פתיל מלפני אי אלו ימים.
ב ביאנה New member 17/10/02 #6 בהצלחה בהמשך נתגעג אליך שיהיה לך המון בהצלחה בכל אשר תפני אולי עוד נראה אותך כאורחת בפורום אל תעלמי לנו! נקווה שימנו מנהל פורום טוב כמוך
בהצלחה בהמשך נתגעג אליך שיהיה לך המון בהצלחה בכל אשר תפני אולי עוד נראה אותך כאורחת בפורום אל תעלמי לנו! נקווה שימנו מנהל פורום טוב כמוך
ע עופר ב.ה New member 18/10/02 #8 ../images/Emo10.gif צר לי לקרוא. מקווה שתשני את דעתך, אם כי אני מניח שהסיכויים לכך קטנים.