להתקשר או לא?

מיטללל

New member
להתקשר או לא?

ביום ראשון,אחר הצהריים, הייתי עם אחותי לבד בבית. פתאום דפק על הדלת שליח פרחים. התלהבתי והעזתי לחשוב שהפרחים בשבילי... ואממ בסוף הם היו בשביל השכנה, הוא ביקש ממני למסור אותם לשכנה {פרחים משגעים אגב, בהתחלה חשבתי לשמור אותם בשבילי..אחותי ריסנה אותי}. עם אותו שליח {משגע במיוחד} התחלתי לדבר. גיליתי שהוא אוטוטו בן 23, אחרי הצבא, שיש לו קשר עם מישהי-משהו לא רציני {לפחות הוא כנה}. גם הוא התעניין מה אני עושה בחיי והאם יש מישהו בימים אלו שאמור לשלוח לי פרחים.. והשיחה זרמה. דיברתי איתו כמעט חצי שעה. בעוד אחותי כל 4 דקות נכנסה למטבח בסקרנות יתר. בסופו של דבר הוא התעקש לקבל את הטלפון שלי, סירבתי ולקחתי את מספר הפלאפון שלו. עכשיו אני מהרהרת אם להתקשר אליו או לא. מצד אחד, אני עדיין תקועה אל האחד הקודם. ואני יודעת שאין שום סיכוי בעולם שעכשיו אני יכולה לפתח קשר נורמלי. אני עדיין רוב היום מדוכאת. מצב רוחי קשור לשעה שבו מישהו תופס אותי. עדיין לא חזרתי אפילו לעבודה. אני רוב היום לבד עם המחשבות שלי. אפילו שאני מסתכלת במראה.. זה משפיע עליי, אני נראית נורא. אני לא מסוגלת אפילו לחייך-ניסיתי. מצד שני, עם הקודם היה לי עוד קטע רע {התקשרתי אליו כדי לבקש קצת תמיכה.. הוא דיי דחה אותי}. ואני חושבת שבאזשהו מקום זה יכול קצת לעודד אותי. זה יכול גם קצת לתרום לאגו שלי. קצת. אבל אני לא רוצה שוב להיפגע. אני גם יודעת שאם אני אתקשר אליו ונצא אני לא אהיה כיפית. יותר מדי מחשבות תקועות לי בראש. ולמרות כל זה.. בא לי להתקשר אליו. הוא אמר שהוא בטוח שאני לא אתקשר.. ואני הבטחתי. אוקיי תגידי לי מה לעשות. אתם תגידי-אני אעשה. על אחריותכם!

yulek

New member
למה לא לנסות

אז ככה, להתקשר אין לך מה להפסיד רק מחיר שיחה, דברי תראי איך מרגיש לך לדבר איתו, תצאי מנקודת הנחה שהילד כלל לא נעול על עצמו, ודי מחפש, שכרגע נשמע טוב בשבילך, אם רק יצאת מקשר שאת לא מצליחה להתאושש, אם את יכולה להשתעשע בלי להיקשר לכי על זה, ומי יודע אולי בסוף יתברר שיש התאמה

תתקשרי

למה לא? במקרה הגרוע יהיה סטוץ קצר ולא מחייב או פגישה אחת גרועה. במקרה הטוב תכירי בחור מתוק או את אהבת חייך (ואל תגידי לי שאת תקועה על הבחור הקודם- אני הכרתי את בעלי יומיים אחרי שרבתי עם החבר הקודם שלי- ויצאתי איתו רק לצורך זיון ללילה... וסליחה על השפה... יש פה קטינים???) לכי על זה- מספיק לשבת בבית!

zimes

New member
בטח להתקשר!

מה יכול להיות רע? אם את ממש רוצה להיות כנה אתו, את יכולה להגיד שעוד לא התגברת על החבר הקודם. את יודעת - אתם לא חייבים להגיע לחופה... > צימעס מזכירה לא לשכוח לעדכן <

זיו25

New member
לכי על זה

זה יסיח את דעתך... זה בדיוק מה שאני הייתי עושה.

ליאן.

New member
שווה להתקשר,

לקשקש קצת ולהפגש איתו, ולו רק בשביל טיפ´לה לנקות את הראש ולחשוב על דברים אחרים, מדכאים פחות. היה קצת מחשיד לקרוא שהוא נמצא ב´קשר לא רציני´ עם מישהי ובמקומך הייתי בודקת אם הקשר ה´לא רציני´ הזה לא יתגלה בטעות כקשר חברות של 4 שנים ובחורצ´יק שמחפש גיוון..

d@r121

New member
בטח להתקשר../images/Emo70.gif

גם אם השליח לא בנוי לחתונה וגם אם הכוונה שלו לראות אותך בשמלה לבנה עם שובל ארוך הרי זה יוצא נפלא למען ההסבר היותר מדויק אסביר זאת בתרשים זרימה את יוצאת עם השליח-> את שוכחת מהאקס-> את מתעודדת-> את נהיית מאושרת-> את יוצאת מהבית ופוגשת חברים-> האקס נחשב עבר רחוק

אופס, ליאן עלתה על משהו

למרות שלא הייתי נכנסת להתקף פרנויה בגלל המשפט של "קשר כזה לא רציני", ובלי קשר, גם אני אומרת תתקשרי אליו כבר, רק תשמרי על עצמך, כי אני לא חושבת שאת צריכה עוד אכזבה בשלב הזה של חייך. ולא רוצה לדרוך על הפצעים, אבל איך תמיד בעתות משבר מגלים מי החברים האמיתיים שלך? (ע"ע הקודם שלא יודע מתי צריכים אותו ומה לעשות עם זה...).

adidas^

New member
האם היית רוצה לבלות את זמנך

לאחר מכן במחשבה "מה אם??". לכי על זה

dana2909

New member
תפתיעי אותו

היי, עשית פה משהו מדהים, דיברת עם בחור, נהנית, מישהו שפשוט הופיע על מפתן דלתך (אווווווו) לכי על זה! מה יש לך להפסיד? את יודעת שהוא רוצה.. את לא חייבת עכשיו קשר רציני, פשוט לבלות עם מישהו שמוצא חן בעיניך, וכיף לך להיות איתו, ויש לכם נושאי שיחה משותפים, ואולי הוא כל כך ימצא חן בעיניך שתצאו קבוע. זה מישהו חדש, משהו חדש. לכי על זה! תכבשי אותו!!

maayan15

New member
אני לא ייחדש כלום- תתקשרי!!

מה כבר יכול לקרות?.... האמת היא שהדרך שבה נפגשתם ממש רומנטית...כאילו הגורל רצה בכך... חוצמזה...מה עדיף לך..להיתקשר, לצאת, לגלות שזה לא הולך...או לחיות ב"מה היה קורה אם?"....

מיטללל

New member
אוי ואבוי לי

כתבתי הודעה ארוכה ארוכה. ובדיוק שבאתי לשלוח אותה... בטעות מחקתי אותה.
בכל מקרה רציתי להגיד לכם שכבר התקשרתי. עוד לפני שקראתי את התגובות שלכם. לפני שעה בערך. אבל אהבתי את התגובות שלכם. כתבתם בדיוק מה שרציתי לשמוע.
בכל מקרה שהתקשרתי.. לקח לו כמה שניות להיזכר מי אני {אוייצ}. אבל המשך השיחה הייתה מאוד נחמדה וזורמת. הוא ממש הצליח להצחיק אותי. לא הזכרתי את הקודם והוא לא הזכיר את ה"מישהי" שלו. קלטתי מדבריו שהוא לא ממש מחפש משהו רציני.. ובמצב רגיל בחיים לא הייתי הולכת על כלום עם מישהו כזה... אבל עכשיו אני צריכה את זה. כמו שמישהי כתבה "לנסות לכבוש אותו". קבענו ליום שבת בלילה, בינתיים רק ללכת לבית קפה בת"א. ואז נראה מה יקרה... תראו אני לא אפגע מהסיבה הפשוטה שלא יקרו דברים מעבר למה שאני מוכנה או יכולה לתת. וזהו. תקבלו עדכונים. ואפי. כתבת משהו על כך שמזהים מי חבר אמיתי רק בשעת משבר. אז קודם כל את צודקת. אבל בכל זאת אני מרגישה שאני צריכה לכתוב משהו עליו. תראי קודם כל הוא לא יודע על ההורים שלי. הוא בא אליי בגישה של שאני משחקת איתו משחקים, וקוראת לו לפי צרכיי. כן הוא היה מגעיל. ואדיוט. ורע. והוא גמר את הסיפור שלו אצלי לתמיד. אבל הסיפור בנינו היה ארוך ומורכב. בשורה התחתונה הוא בן אדם טוב. באיזשהו מקום התשתי אותו. {כזאת אני.. מחפשת תירוצים לכולם}

למעלה