להתקשר או לא להתקשר.?

עינב20

New member
להתקשר או לא להתקשר.?

לפני חודש חבר שלי החליט שזה לא.. אבל הוא רוצה עוד איזה חודש משהו כזה להמשיך להיות בקשר כדי לראות אם יצאתי מהדיכאון ואני בסדר.. ( כדי שזה לא יהיה על מצפונו.. ) די קשה לי ואני מתגעגעת למרות שיצאתי מהדיכאון השאלה היא להרים אליו טלפון או לא? אני מפחדת להוריד מהכבוד שלי .. כי בכל אופן הוא זה שלא רצה.. מה לעשות?

jess ועוד

New member
עינב ...

הוא ניתק? הוא יחבר .... אין טעם לרדוף אחריו אם לא מצא לנכון להתקשר עד היום למה שאת תתקשרי???
אני לא בעד משחקי כבוד אבל פה זה לא לענין לדעתי לפחות תמשיכי הלאה בהצלחה

@@

New member
לא להתקשר

בשום אופן, הוא החליט שלא אז לא, אין טעם להתקשר ולנסות, זה לא ענין של כבוד כמו שג´ס אמרה, אם הוא ירגיש צורך הוא יתקשר ועד אז את ממשיכה בחייך ולא חיה בהמתנה לטלפון ממנו. בהצלחה! ריקי

o r l y s

New member
בשום פנים ואופן לא !!!!!!!

עינבי, בשום פנים ואופן על תתקשרי אליו. הוא רצה לגמור. יופי, נכון שזה קשה ונכון שזה לא נעים. את חייבת להמשיך הלאה ותמיד לחשוב שיבוא מישהו יותר טוב ומישהו שיעריך ויאהב אותך הרבה יותר. תהיה חזקה, אשמח לעודד אותך מתי שתצטרכי או שתרגישי שאת נשברת. ביי, אורלי

mariana

New member
היי עינב

התשובה שלי כמו רובם לא!!!!!!!!!!!!!!! כנראה שהוא מחכה לשיחה ממך אבל כשלא תיתני לא את הסיפוק אז הוא יוכל את עצמו עוד יותר. נכון הוא גמר איתך אז יאלה לא להיתקע במקום אחד ולהמשיך הלאה, למרות על הכאב. באהבה מרין

kisses

New member
לא להתקשר את אישה חזקה

עם הוא אמר לך שזה לא זה, זאת בעייתו ועכשיו לכי חפשי את האחד שזה כן זה בשבילו.

למעלה