יעל- yuli c
טוב... מכיוון שאני ממש משועממת בעבודה אני יענה על השאלון הזה... שם מלא: יעל ו... נסתפק בזה. שמות חיבה: וואו יש המון... אני ארשום רק כמה: יעלי, יעלה, יעלול, יולי, פינוקיו, שושה יש המון... תאריך לידה: 14.11.84 (שמתי לב שיש פה עוד אחת עם התאריך שלי... ושמתי לב שיש פה המון עקרבים, דגים, סרטנים, ותאומים) מזל: עקרב גובה: 1.65 בפעם האחרונה שנמדדתי... מקום מגורים: גבעתיים מקום מגורים קודם: גבעתיים בית ספר: למזלי השנה סיימתי י"ב. מקור הכינוי ופירושו: טוב... זה לא מורכב כמו הכינויים שראיתי פה. יולי זה הכינוי שלי ו-c זה האות הראשונה שם שם המשפחה שלי באנגלית. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: נו יש המון... השיר שלי: אני מניחה שזה לא חייב להיות של היהודים... אני מאוד אוהבת את: wipping willow של the verve. להקות אהובות: יש המון אבל נסתפק ברשימה חלקית:משינה, קרח 9 (שהתפרקו), oasis,the verve,nightwish,suede,the canveries,u2 ויש עוד המון... איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: האמת הייתי בדי הרבה הופעות ונהניתי בכולן ככה שקשה לי לבחור... צבע שיער מקורי: שחור צבע שיער נוכחי: שחור פרי אהוב: אני אוהבת כמעט את כל הפירות אבל נלך על קיווי. ממתק אהוב: שוקולד כל עוד הוא לא מריר וסוכריות גומי

חג אהוב: אני מניחה שפורים

שיעור אהוב: למזלי השנה סיימתי י"ב ולא לא היה שיעור שאהבתי... צבע אהוב: אדום חיית מחמד: לצערי אין לי אבל אני חולה על חתולים. ציטוט משיר: יש המון נלך על: "אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח". משפט נבחר: לא עולה לי אחד כזה בראש... תחביבים: המון המון מוסיקה, טלוויזיה בעיקר טלנובלות, אינטרנט ולצייר. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: 1. לדעת לשיר כמו טיטי כי בנתיים שאני מנסה לשיר כמוה אני נשמעת כמו קרפדה צרודה

)) 2. עד כמה שזה נשמע בנאלי להיות מאושרת. טוב... סיימתי לזיין לכם במוח לא נראה בכלל שמישהו יקרא את המגילה המשעממת הזאת...

)