להתפקד!

חחחחחחחחחחחחחחחח אבל מה עשו לו

?!?!??!?! במקום המפקד שלו הייתי תוקעת לו 9437593478 סיבובים לעשות ולנקות את כל האיזור עם מברשת שניים
מואהאהאהאה

איתי - מ ח פ ש ת ש ו ב ה

שם מלא: איתי כהן שמות חיבה: בוב תאריך לידה: 15.2.88 מזל: דלי גובה: 1.73 מקום מגורים: ראשון מקום מגורים קודם(אם היה): בת ים בית ספר: מקיף ח' מקור הכינוי ופרושו: תנו ניחוש השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: פעמון מלחמה "ה"שיר שלך: guns n roses - nightrain להקות אהובות: Death, guns n roses איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: רוק העצמאות השנה ציטוט משיר: "לא יכול להיות שאין לי את ההבנה שיש לפסיכולוג" כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): חולה על גיטרה! כל היום מנגן

heaven is here

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שם מלא: שירה שמות חיבה:שירוש, שירשורים, שירקוש תאריך לידה:3.11 מזל: עקרב גובה: 173 מקום מגורים: ראשון בית ספר: תיכון? מקור הכינו ופרושו: סתם חשבתי על משהו שקשור בגן עדן וזה בא השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: עוד ארון אחד או קח אותי "ה"שיר שלך: עברי לידר- ביום שמש יפה להקות אהובות:מוניקה סקס, היהודים, טראויס,רד הוט צילי פפרס, יש עוד אבל לא זוכרת איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: הייתי רק באחת אבל שווה
צבע שיער מקורי:חום צבע שיער נוכחי: חום עם קצת אדום פרי אהוב: לימון ממתק אהוב: פרינגלס חג אהוב: פורים שיעור אהוב: מתמטיקה צבע אהוב: סגול חיית מחמד: אין ציטוט משיר: "יש דברים שלא אומרים" משפט נבחר: Hate to love כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אוהבת מוזיקה! כל מיני.. טלויזיה- רוזוול. מתאמנת בריצה די הרבה... חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אין כזו אחת. אם תהיה אני אעדכן

yuli c

New member
יעל- yuli c

טוב... מכיוון שאני ממש משועממת בעבודה אני יענה על השאלון הזה... שם מלא: יעל ו... נסתפק בזה. שמות חיבה: וואו יש המון... אני ארשום רק כמה: יעלי, יעלה, יעלול, יולי, פינוקיו, שושה יש המון... תאריך לידה: 14.11.84 (שמתי לב שיש פה עוד אחת עם התאריך שלי... ושמתי לב שיש פה המון עקרבים, דגים, סרטנים, ותאומים) מזל: עקרב גובה: 1.65 בפעם האחרונה שנמדדתי... מקום מגורים: גבעתיים מקום מגורים קודם: גבעתיים בית ספר: למזלי השנה סיימתי י"ב. מקור הכינוי ופירושו: טוב... זה לא מורכב כמו הכינויים שראיתי פה. יולי זה הכינוי שלי ו-c זה האות הראשונה שם שם המשפחה שלי באנגלית. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: נו יש המון... השיר שלי: אני מניחה שזה לא חייב להיות של היהודים... אני מאוד אוהבת את: wipping willow של the verve. להקות אהובות: יש המון אבל נסתפק ברשימה חלקית:משינה, קרח 9 (שהתפרקו), oasis,the verve,nightwish,suede,the canveries,u2 ויש עוד המון... איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: האמת הייתי בדי הרבה הופעות ונהניתי בכולן ככה שקשה לי לבחור... צבע שיער מקורי: שחור צבע שיער נוכחי: שחור פרי אהוב: אני אוהבת כמעט את כל הפירות אבל נלך על קיווי. ממתק אהוב: שוקולד כל עוד הוא לא מריר וסוכריות גומי :) חג אהוב: אני מניחה שפורים :) שיעור אהוב: למזלי השנה סיימתי י"ב ולא לא היה שיעור שאהבתי... צבע אהוב: אדום חיית מחמד: לצערי אין לי אבל אני חולה על חתולים. ציטוט משיר: יש המון נלך על: "אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח". משפט נבחר: לא עולה לי אחד כזה בראש... תחביבים: המון המון מוסיקה, טלוויזיה בעיקר טלנובלות, אינטרנט ולצייר. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: 1. לדעת לשיר כמו טיטי כי בנתיים שאני מנסה לשיר כמוה אני נשמעת כמו קרפדה צרודה :))) 2. עד כמה שזה נשמע בנאלי להיות מאושרת. טוב... סיימתי לזיין לכם במוח לא נראה בכלל שמישהו יקרא את המגילה המשעממת הזאת... :))

נועה-זרובבלון

שם מלא: נועה כהן שמות חיבה: האמ.. "תותי" (-קלמן.. תמותי:]) תאריך לידה: 14.8.89 מזל: אריה גובה: 1.63.. נראה לי:] מקום מגורים:מבשרת מקום מגורים קודם(אם היה)גילה בית ספר: חטיבת היובל מקור הכינו ופרושו: מרוב שיש נועות בעולם הזה..אז הציעו לי להחליפ את השם לזרובבבלון.. מקורי לא?:] השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:נראה לי שעכשיו את לא קל.. "ה"שיר שלך: זה משתנה.. לעת עתה זה "ואולי-עברי לידר" להקות אהובות: מוניקה סקס.. הדורבנים.. ועברי לידר.. הוא להקה בפני עצמו:] איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: רוק עצמאות. צבע שיער מקורי: שחור צבע שיער נוכחי: שחור פרי אהוב:מנגו, אבטיח ובננה:] ממתק אהוב: הכל!!!! חג אהוב: סוכות שיעור אהוב: אין בדיוק כזה.. בעצם אולי היסטוריה צבע אהוב: לבן חיית מחמד: הודיייייי:] ציטוט משיר: "למד אותי לעוף כדי שלא אפחד תן לי להמשיך לחיות לעד" משפט נבחר: "אמרו לה ילדה את פנים אחרות מכולן אמרו לה ילדה אין לך מקום בעולם.." כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): האמ במשפט אחד וקצר? עברי לידר:] חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:"שיהיה שלום כלל עולמי" החלום שלי שיתגשמו כל החלומות שאי פעם אחלום:]

למעלה