להתפקד!

להתפקד!

אווקי אז ככה שירשור ההתפקדות מתחיל עכככשיו! אז ככה...כל אחד יכתוב בכותרת את השם משתמש שלו ואת השם הפרטי לדוגמא: ניר- BlackMagicSprite ולהתחיל לענות על השאלות... (תעשו טובה לכולם ותעתיקו את השאלות ותענו את התשובה שלכם ליד) ותזכרו לשרשר רק דברים שקשורים כדי שאני לא יצטרך למחוק!
שם מלא:
שמות חיבה:
תאריך לידה:
מזל:
גובה:
מקום מגורים:
מקום מגורים קודם(אם היה)
בית ספר:
מקור הכינו ופרושו:
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:
"ה"שיר שלך:
להקות אהובות:
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:
צבע שיער מקורי:
צבע שיער נוכחי:
פרי אהוב:
ממתק אהוב:
חג אהוב:
שיעור אהוב:
צבע אהוב:
חיית מחמד:
ציטוט משיר:
משפט נבחר:
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:

ניר- BlackMagicSprite

שם מלא: ניר חרובי
שמות חיבה: נירי, נירקי, חרובי, חרובינקה, ניריק ושות'
תאריך לידה: 5/6/88
מזל: תאומים
גובה: 1.78/9 פעם אחרונה שנמדדתי
מקום מגורים: קיבוץ בארי
מקום מגורים קודם(אם היה): מצפה רמון
בית ספר: מעלה הבשור
מקור הכינו ופרושו:black magic sprite הפרוש שלו זה רוח הקסם השחור, כי זה יפה ומי שמכיר שבמאגיה ובכלל זו מין מלת קסם כזאת שנותת תקווה גם כשהקסם הוא בעצם שחור. מין אל תדאג כזה. וגם זה היה שם של ציור יפה שראיתי. או כמו שדודה רוצה זה ספרייט- הקסם השחור...חח
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: מלחמה שקטה
"ה"שיר שלך: ג'קי
להקות אהובות:רוק וישראלי בעיקר: דנה ברגר, יזהר אשדות, קורין אלאל, גזוז, המכשפות, אביב גפן, ברי סחרוף, כנסיית השכל, מוניקה סקס, bangles Nirvana Metallica, Iron Maiden, וכד'
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: מסיבת ההשקה של הדיסק פחד מוות (יולי 2002).
צבע שיער מקורי: חום בהיר...
צבע שיער נוכחי:לא ברור...חום-אדום, אדום-כתום...
פרי אהוב: שזיף...כזה אדום
ממתק אהוב: טופיפי
חג אהוב: חנוכה
שיעור אהוב: אומנות (לא תולדות האומנות)
צבע אהוב: שחור, אדום
חיית מחמד: אין!
ציטוט משיר:" השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות, ולא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר יש מחר לגלות. להשתנות."
משפט נבחר:"תנו למוזיקה להוביל אותנו לעולם טוב יותר" "גם אני יהודי(ה) גאה 365 ימים בשנה"
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אני זאת...אני... אוהבת לשיר לשמוע מוזיקה!!!!! לצייר, לישון ולהנות מהחיים. ומי שרוצה לדעת עוד שישאל ותזכרו מה שדנה ברגר אמרה "הרבה שמחה ואהבה מוסיקה היא התרופה שלום על העולם אמן."
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: לעמוד על הבמה עם להקה לשיר רוק ישראלי אמיתי וטוב ולעשות טוב לקהל, לשמח אותם בעזרת המוזיקה

תורי!

שם מלא: דן שמות חיבה: דני , דני בוי תאריך לידה: 9.4 מזל:טלה גובה:69 מקום מגורים:נ"צ מקום מגורים קודם(אם היה) בית ספר:בן גוריון מקור הכינו ופרושו:לא ידוע השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:בסוף תבכו פעמון מלחמה טיפה בים אינטרמת כל הסיפור מקום אחר "ה"שיר שלך: טיפה בים להקות אהובות:כולל זמרים? אלאניס מוריסט פרל ג'אם פיונה אפל המגפה עברי לידר שילה פרבר ועוד איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: ההופעה של הדי וי די במועדון התיאטרון ללא ספר צבע שיער מקורי:שחור צבע שיער נוכחי:שחור פרי אהוב:תפוח ירוק ממתק אהוב:במבה פרפר חג אהוב:פסח שיעור אהוב:אין צבע אהוב:שחור חיית מחמד:כלב צב ודג ציטוט משיר:"כמכמו שאין למוות סוף כ אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר" משפט נבחר:"כמו ששכחת אותי עכשיו תכפיל במיליון בהתחלה תוסיף שש תעשה ת'חשבון זה המון" כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):תקראו מה כתבתי עד עכשיו, לא מספיק? חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: ....אממממממממ אני אחזור אליכם עם תשובה

Jiglly

New member
רוני- Jiglly

שם מלא: רוני ק. שמות חיבה: רונה, רונוש, רונלה, פינצ'ר תאריך לידה: 16.8.89 מזל: אריה גובה: 1.55
מקום מגורים: גן-יבנה מקום מגורים קודם(אם היה): קריית-גת בית ספר: רבין מקור הכינו ופרושו: נו איזה פוקימון אחד..
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: נו מה זה זה?! איך אני אענה "ה"שיר שלך: אוף יש הרבה
להקות אהובות: היהודים, פרל ג'אם, לד זפלין, מוניקה סקס, איפה הילד, קספר, ועוד כמה
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: אממ נראה לי ההופעה בחאן השיירות/מטרוק צבע שיער מקורי: חום כהה צבע שיער נוכחי: אדום-ג'ינג'י-חום [טוב זה דהה, זה היה אדום ממש חזק בהתחלה ובכלל היה אמור לצאת סגול סעמק.
] פרי אהוב: תפוח ממתק אהוב: כלדבר עם שוקולד. אבל זה משמייייייין
חג אהוב: אממ נראה לי פסח. או פורים שיעור אהוב: בלאט? נגיד ש.........ספרות?
צבע אהוב: סגול
חיית מחמד: הורים? ח.. אין לי. חוצמהדגים בבריכת דגים אבל זה משו אחר
ציטוט משיר: "אז מה כבר רע בקצת לברוח? שומדבר!" נו מאיפה לי משפט נבחר: דיי? כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אני רוני ואני שמנה חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שאני אהיה רזה חחח שיהיה שלום עולמי

שעוכ

New member
מאי - שעוכ

שם מלא: מאי וקסלר
שמות חיבה: שעוכ, שעוכי, מאיוש
תאריך לידה: 1.11.89
מזל: עקרב
גובה: 1.64
מקום מגורים: באר טוביה
מקום מגורים קודם: אילת
בית ספר: תיכון אזורי באר טוביה.. (איזה שם מקורי)
מקור הכינוי ופירושו: שעוכ..זה סיפור ארוך..הכל בגלל יום כיפור ורוני..הפירוש שלו? לא יודעת
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:הזמן שלך, תעזור לי, הימים שלנו..יש הרבה
"ה"שיר שלך: לא יודעת..אין אחד כזה
להקות אהובות: היהודים, אביב גפן, שוטי הנבואה, משינה, וכמובן שעוכ אנד בוטן, המכשפות..ו..לא זוכרת עוד
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה הכי טובה: לא זוכרת..
צבע שיער מקורי: חום כהה..
ציבע שיער נוכחי: חום חרא חציל שחור כזה..
פרי אהוב: אפרסק
ממתק אהוב: בהחלט שוקולד
חג אהוב: פסח וסוכות
שיעור אהוב: לא חושבת שיש אחד כזה
צבע אהוב: שחור וסגול
חיית מחמד: כלבה..
ציטוט משיר: הא..יש הרבה..לאדעת
כמה מילים על עצמך (תחביבים וכד'): אממ..מה אני יכולה להגיד על עצמי..אני אוהבת מאוד מאוד ללכת לים..ולישון..
חלום\משאלה שהייתם רוצים שייתגשם: אין אחד כזה לבנתיים.. זהו

adidush666

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

שם מלא:עדי גיגי שמות חיבה:גיגי,גיגו'ש,עדידוש..דברים בסגנון:) תאריך לידה:12.4.89 מזל:טלה גובה:1.70 אני חושב..קצת יותר מקום מגורים:מושב מצליח ליד רמלה ורחובות בערך.. מקום מגורים קודם(אם היה) בית ספר:"הרצוג" מקור הכינו ופרושו:הערצה בעבר לסליפנוט..חיבר אותי ל-666..לא לשאול איך..סתאם:) אממ ועדידוש..שם חיבה..הניק לפני מלא מלא זמן לא לשפוט על פיו.. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:אין שיר מועדף אני לא יכול לבחור..אבל ככה על קצה המזלג:לעוף מאוהב בשיר (תקופות) "ה"שיר שלך:אמממ אמן אולי... להקות אהובות:פארל ג'אם מטאליקה..היהודים כמובן(בטופ!) קצת לד זפלין סוליטארי!! בהמות..קצת קצת arch enemy התחלתי לשמוע.. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:אמפי הול-בלי ספק צבע שיער מקורי:שחור צבע שיער נוכחי:שחור פרי אהוב:אמממ מנגו? ממתק אהוב:חמצוצים..ו...טוויסט חג אהוב:פסח שיעור אהוב:אין צבע אהוב:שחור חיית מחמד:אין ציטוט משיר:"אני רוצה להאמין שת'צרות אזרוק כמו אבן"-נחמד משפט נבחר:"איפה האוכל?" סתם..לא דע:) כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אממ סקייטבורד בעיקר..ללכת להופעות לסגור ת'כמה שעות ביום שאני מכניס ת'יהודים לראש..ולאכול והרבה..:) ד"א :138077938(אייסי למעוניינים) חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:אמממ לדבר עם היהודים ולנשק ולחבק את כולם...קצת צפוי אבל הייתי רוצה לשוחח עם אורית.ותום במיוחדד
דדד...

rotemosh101

New member
טוב .... rotemosh101-רותם מן הסתם

שם מלא- רותם נסתפק ברותם שמות חיבה- אין לי תאריך לידה- 14.2 מזל-דלי גובה-מטר חמישים וארבע בערך אני נמוכה בטירוף ! מקור מגורים-מרכז.... בית ספר-מור השיר שאת הכי אוהבת של היהודים-כעת זה גניבה אבל משתנה כל הזמן.... השיר שלך -??? לא הבנתי להקות אהובות- מוניקה סקס משינה פינק פלויד גוד שארלוט דיף פרפול ועוד..... הופעות אהובות- הייתי רק באחת אז אין לי כלכך אהובות צבע שיער מקורי ונוכחי- חום פרי- בננה :) ממתק- שוקולד אין כמו שוקולד חג אהוב- אין אני אוהבת את כולם... שיעור אהוב- אנגילית צבע- כחול חיה- חתולה או יותר נכון חתולה ציטוט משיר- "אנשים שמשתנים צריך להרוג אותם" משפט- לא יודעת תחביבים- גיטרההה חברים חברות חלום- להיות מאושרים .... וזיהווווו ברבו למי שקרא עד לכאן למרות שנראה לי שלא קראו בכלל למי יש כח ?

wendy12

New member
לילך - wendy12

טוב אז ככה....: שם מלא : לילך לוי שמות חיבה : וונדי, לילכ', לילי, דניאל וכו... תאריך לידה : 10.7.88 מזל : סרטן גובה : אממ...לא נמדדתי לאחרונה..=\ מקום מגורים : פרדס חנה כרכור ביצפר: אורט בנימינה מקור הכינוי ופירושו : אממ..סתם אני אוהבת את השם וונדי השיר שאני הכי אוהבת של היהודים : לפעמים\יכול להיות\לא קל.. ה"שיר" שלך : אין לי ... להקות אהובות : שוטי הנבואה, מוניקה סקס, u2, ועוד.. ההופעה הכי טובה :ניצנים (ההופעה היחידה...) צבע שיער מקורי : חום -שטני צבע שיער נוכחי : חום שטני.. פרי אהוב : תפוז ממתק אהוב :לא משנה מה רק שיהיה שוקולד! חג אהוב : חנוכה שיעור אהוב : אממ...בוא נחשוב...חח אין!! צבע אהוב : סגוווווול חיית מחמד : כלב.. ציטוט משיר: "למד אותי למות....תראה איך שאלמד..." משפט נבחר: נההה...(לא משפט אבל לא חשוב) על עצמי: אני אוהבת לרקוד, לישון, להתפרעעעע, ולשמוע מוזיקה משאלה: חסוי...:)

RiNaTiT

New member
רינת- RiNaTiT

שם מלא: רינת ויזל
שמות חיבה: רין, ריני
תאריך לידה: 25/8/86
מזל: בתולה
גובה: 1.62
מקום מגורים: אשדוד
מקום מגורים קודם(אם היה): לא היה..
בית ספר: כלא ג' (חחח..סתם מקיף ג')
מקור הכינו ופרושו: זה השם שלי..
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: ליפול/ you gota belive me/ לא קל/ הימים שלנו
"השיר" שלך: קח אותי
להקות אהובות: limp bizkit. שבקס', בויאקה, וכו..
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: בקנטרי ברשל"צ
צבע שיער מקורי: בלונדיני
צבע שיער נוכחי: חום בהיר
פרי אהוב: דובדבן
ממתק אהוב: במבה פרפר
חג אהוב: פורים
שיעור אהוב: שיעור חופששששי
חחח סתם..גם אנגלית ואזרחות סבבה
צבע אהוב: ירוק
חיית מחמד: כלב
ציטוט משיר: "אם אתה הולך אז קח אותי, אתה שומע זאת אני! שרה אלייך"
משפט נבחר: הכל קורה לטובה..
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אוהבת לרקוד, לשמוע היהודים ולהסתוב עם החברים שלי..
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: ממממ...לפגוש שוב את אהבת חיי..

CuteBabe

New member
אפרת - CuteBabe

שם מלא: אפרת גבאי שמות חיבה: אפרתו'ש, אפרתיש, לולה, מוצ'ה, ועוד - זה לא נגמר ;) תאריך לידה: 03/03/1986 מזל: דגים גובה: 167 סנטימטרים =) בערך... =\ מקום מגורים: נתניה מקום מגורים קודם(אם היה): אין! בית ספר: אורט יד ליבוביץ'. מקור הכינוי ופרושו: אפרתיש - חברה טובה שלי לשעבר מוסיפה 'יש' לכל דבר. לולה - הייתי חייבת למהר לחברה שלי (אחת אחרת)... אז רצתי, וגם דיברתי איתה בטלפון באותו הזמן... ואז היא אמרה - "RUN, LOLA, RUN!" וזהו חיחי. מוצ'ה - ככה חברה שלי (עוד אחת) קוראת לכוווווווולם. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: משתנה כל הזמן... נכון לעכשיו זה - "יכול להיות". "ה"שיר שלך: SITA - HAPPY. להקות אהובות: ה+הוד+ם (למה ציפיתם?), טי אל סי, קייס צ'וייס ועוד מלא. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: אמפי וואהל. צבע שיער מקורי: חום. צבע שיער נוכחי: חום עם קצת חימצון בקצה. פרי אהוב: בננה (פיצצת אנרגיה צהובה, בננה!) ממתק אהוב: ש-ו-ק-ו-ל-ד (פרווה!) חג אהוב: פורים (כי נולדתי ממש קרוב לפורים) שיעור אהוב: אינגליש =) (למרות שכבר סיימתי עם השיעור הזה) צבע אהוב: תכלת. חיית מחמד: כלבה ושמה פיליפה =) ציטוט משיר: "למד אותי למות, תראה איך שאלמד" משפט נבחר: "Live fast, die yound, leave a good-looking corpse". כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): צופיפניקית בנשמה, מתופפת, שחקנית, ועוד המון =) חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: לפגוש את לפט-איי.

CuteBabe

New member
אההה אז תגידו שהתכוונתם לכינוי שלי

בפורום... אהמ אין לו פירוש =\

חן.. תמנינגו

אממ חן
חן?
27.11.88 בקרובבב!!
קשת
ראשלצ
לא אוהבת להגיד ביצפר.. מי שירצה לדעת אני אגיד :)
ליפול, לא קל, עוד ארון אחד, מי אמר לך, פעמון מלחמה.. הכל בקיצור
מזתומרת השיר שלך?..
אממ מוניקה סקס, דג נחש עברי לידר.. למרות שהוא לא להקה
הייתי רק בהופעה אחת של היהודים.. בקאנטרי ההסתדרות ראשלצ
שחור
שחור
מ-נ-ג-ו
דובוניםםםם!!
חנוכה.. היומולדת שלי!
מתמטיקה.. גם אני טובה ויש לנו מורה רוסיה בלאגינם.. כולם עם הפלאפונים על השולחן- "מחשבונים" צחוקים..
כחול ושחור
קיפי!! כלבה מעורבת עם פקינז אבל לא פקינז.. משו באסט!
"זה לא קל.. מישו קם והולך הוא חותך"
קשור ליהודים? אממ נרשום שלא קקשור: את הטיטניק בנו מקוצענים ואת תיבת משה בנו חובבנים.. חח לא יודעת אהבתי את זה!
אממ אני חן מראשלצ.. בקרוב 15.. בנוער העובד וזהו
חלום?.. לא משו שיעניין אותכם

michalas

New member
מיכל../images/Emo26.gif

שם מלא: מיכל שדה שמות חיבה:מיכי, מייקל, מיכלי וכו'... תאריך לידה:17 ליולי 87 מזל:סרטן גובה:1.62
מקום מגורים: נהורה (מושב) מקום מגורים קודם(אם היה)
לא היה.. בית ספר: כפר סילבר (אם זה מוכר לכם זה כי אורית למדה שם
) מקור הכינו ופרושו: מיכלאס- אמור להיות מיכלאוס...התפלקה ה-u ככה חברה שלי קראה לי פעם בהשפעת המבחנים בהיסטוריה...
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: "תענה לי" \ "המאה העשרים"
"ה"שיר שלך: run for your life- the beatles
להקות אהובות: היהודים, בלינק 182, הביטלס, רוקסט, משינה...
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: בלהבים הכי נהניתי
צבע שיער מקורי: חום כהה צבע שיער נוכחי:חום כהה עם פסים בלונדיים
פרי אהוב: אפרסק
ממתק אהוב: הממ...שוקולד
חג אהוב: פוררייייייייייםםםםםםםםםם
שיעור אהוב:
אבל אם כבר- מתמטיקה- שיעור ציור ולימוד פיתוח שיחה...חחח צבע אהוב: כתוםםםםםםםםםםםם
חיית מחמד: חתול
"חושו" מאמי שילי
ציטוט משיר: "אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר...מצטער" משפט נבחר: "שוקו קרלו מאדרפאקר"
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): מכורה לאינטרנט
ולמוזיקה
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: הממ...אני צכה לחשוב על זה קצת...

mykie666

New member
mykie666 - מיכאל

שם מלא: מיכאל דונאייבסקי
שמות חיבה: אין
תאריך לידה: 15/07/1987
מזל: סרטן
גובה: 1.79 מטר
מקום מגורים: אשדוד
מקום מגורים קודם(אם היה): אשדוד, אודסה(אוקראינה)
בית ספר: מקיף ה', אשדוד
מקור הכינו ופרושו: מקור- יעלה המציאה אותו.
השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: תלוי בתקופה.
"ה"שיר שלך:בונא לאדע...
להקות אהובות:היהודים, מוניקה סקס, הבילויים, מופע הארנבות...ועוד...
איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: היהודים בתיאטרון.
צבע שיער מקורי: שחור
צבע שיער נוכחי:שחור
פרי אהוב: אבטיח.
ממתק אהוב:במבה
חג אהוב:פסח, הרבה חופש.
שיעור אהוב: חינוך
צבע אהוב:כל מיני
חיית מחמד: אין
ציטוט משיר:"וזה סוף העולם, והחדר סגור, וכבר אין לנו לאן הכל נגמר"
משפט נבחר:בנזונה, לא דע...חח
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אני איש מוזר.
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אני אדם חסר שאיפות.

Virgin17

New member
עודד - Virgin17

שם מלא: עודד ויסמן שמות חיבה: פולקע תאריך לידה: 23.1.87 מזל: דלי גובה: 170 ס"מ השיר שלי: הפרד ומשול - סאבלימינל והצל
להקות אהובות: כולם חוץ ממטאל של פריקים הופעות: לא הייתי בשום הופעה צבע שיער מקורי: שחור צבע שיער נוכחי: שחור עם גוונים בלונדיניים פרי אהוב: קיווי ממתק אהוב: OK חג אהוב: לא יודע :( שיעור אהוב: ספורט, אלא מה? צבע אהוב: כחול! חיית מחמד: כלב!!! משפט נבחר: אם התחלת משפט - תמשיך אותו!! חלום: לשרת בחיל האוויר כטייס קרבי. תמונה? יש, אבל אין לי כוח להעלות.

נופר-הילדה השחורה

שם מלא: נופר שמות חיבה: ט-ו-פ-י,טופיק,נופי,נופיק,נופ,טופ... נו וכו'
תאריך לידה:15.10.88 מזל:מאזניים גובה:לאדעת אבל שישים ומשו.. מקום מגורים:נתניה
לא. מקום מגורים קודם(אם היה): לא היה. בית ספר:ש"י עגנון מקור הכינו ופרושו:אממ תמיד אומרים לי *אהמרונייי אהמ* שאני שחורה אז.. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים:אמממ.. לאדעת כווולם :] "ה"שיר שלך:אלה חחחה להקות אהובות: בלה בלה בלה.. ישראלי בעיקר. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: אמממ בשפיים צבע שיער מקורי: שחוררר פחם כזה?! צבע שיער נוכחי:שחוררר פחם כזה?! פרי אהוב:תפוז
ממתק אהוב:במבה אדומה חג אהוב:מממפ נראה לי פסח או פורים שיעור אהוב:שיעורי מחששה :] צבע אהוב:שחור חיית מחמד:ביייבי הכלבה המסכנה שלי ציטוט משיר:כמה שזה נדוש וחרוש אבל "בתוך הקירות הלבנים בחדר הזה טופי חולמת על שמיים , אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה.." משפט נבחר:בלהה? כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):סתם ילדה דפוקה..
שחורה קטנה עם ציצי גדולל חיח.רננ הדביק אותי.. ועכשיו ני חולה
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שיהיה לי חיוך תמידי על הפנים.. זהו?

spf

New member
spf-שני:)../images/Emo121.gif

שם מלא: שני.מספיק
שמות חיבה:u'll never wanna know
תאריך לידה: 31.10....[יומולדת עוד שבועיים, חח] משל: עקרב [watch out] גובה: 1.55 מקום מגורים:ישראל מקום מגורים קודם: ישראל בצפר:הרצוג הכינוי ופירושו:שם מלא שלי:) [שני+שני שמות משפחה] השיר שאתה הכי אוהב של היהודים: פיוטה[
] ו..לודעת:-* "ה"שיר שלי:[לא של הידוים אני מניחה...]:Nirvana-ליתיום[עצוב.אבל נכון:| ] להקות אהובות: ה+ה|ד+ם, salem, Slayer, Stratovarius, Sonata Arctica,PANTERA,עוד הרבה.הרבה מאוד, אז אני אפסיק
איזה מההופעות שהיית היתה הכי טובה:ההופעה שהיתה באמפי...בפארק הירקון צבע שיער מקורי: ג'ינג'ית צבע שיער נוכחי: ג'ינג'י, ומשתנה לפי מצברוח. פרי אהוב: אננס, מנגו, ופירות יער [קפואים!!] ממתק אהוב: שוקולד
חג אהוב:אין.אבל אם אני חייבת- פורים שיעור אהוב: גיטרה
חח...ממ..פיזיקה\מתמטיקה\ציור, אני מניחה חיית מחמד: שלושה חתולים [
], וכלבה:) ציטוט משיר:לודעת.|סעמק| משפט נבחר:"ואני אומרת לו:אסף יאאאא זבל, יא חתיכת זבל אסף יא זבל! חתיכת זבל!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. כמה מילים על עצמך: אני שני, היי. חלום משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:אני לא אומרת לכם
הוא לא יתגשם ככה.

Shmila

New member
תורי? :)

שם מלא: טליה [אררררררר]
שם שני: שמילה (סתם. כי בא לי לדבר)
קשוח מספיק? שמות חיבה: טילה, טליב, שמיל, אמנונה.. תאריך לילה: 21.6 מזל: צפרדע.. [ממ..לא..אבל סרטן
] גובה: מטר שישים+ מקום מגורים: מממ ליד לטרון, איפה שהקקטוסים.. מקום מגורים קודם: צרפת
טוב נו..זה היה מזמן.. בית ספר: הרצוג מקור הכינוי ופירושו: שמילה. בעכס. שיר: נו גם..תקופות..אבל מלחמה שקטה, They want 2 kill me, לעוף, תעזור לי, U've got to believe me, oh lord......... ה-שיר: נו זה גם כן תקופות.. ההופעה הכי טובה: ניצנים, רק בגלל מה שהיה אחרי..
צבע שיער מקורי: בלונד! שחור! (טוב די עם ההתיימרות, חום) צבע שיער נוכחי: חום..אדום.. פרי אהוב: אפרסק (?!) ממתק אהוב: שוקולד. צפוי? חג אהוב: פורים, ללא ספק. שיעור אהוב: תיאטרון, אומנות, ספורט (הדס!!!).. אה, פיזיקה=אפרים
("לא הבנת? חוזר שנית")
צבע אהוב: שחור..ירוק..(בקבוק?)..אדום עמוק
...חחח חיית מחמד: כלבה ציטוט משיר: "אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר, מצטער"
ורציני עכשיו: "המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח.." משפט נבחר: אממ.. "אני אקנה מצית, שגם בלי מצית היא תצית" "בלונדיניות
בלונדיניות..ב' ל'..בלונדיניות.. אה! הבנתי מה מצחיק! בבלונדיניות אין ל'!!!" וכמובן- קפה של פועלים
[*לפרטים נוספים: 168995440*] מילה נבחרת: קונתה. כמה מילים על עצמי: הא? ולכולכם..
קרלו, מאדרפאקר *אם לא הייתי כ'כ עייפה אולי זה היה קצת יותר מושקע*

שלומי-red moon in the sky

|כוכב|שלמה שלומי סומך
|כוכב|שלמו,שלוםי,כתומי,אידוט וכו... |כוכב|22.3.88 |כוכב|טלה |כוכב|מטר ו... |כוכב|ירושלים |כוכב|לא היה |כוכב|קרית חינוך צפון
|כוכב|לא יודע |כוכב|לעוף |כוכב|כל הסיפור |כוכב|הרבה |כוכב|בצוללת הצהובה |כוכב|בלונד |כוכב|שחור,חום,בלונדיני וקצת כתום |כוכב|אפרסק,תות,דובדבן |כוכב|ה-כ-ו-ל |כוכב|חנוכה |כוכב|מגמת אומנות |כוכב|אדום |כוכב|כלב,דגים,צבים |כוכב|"אני לא יודע להיות שמח גם לא להיות עצוב" |כוכב|תראו את החתימה |כוכב|לא יודע רגיל |כוכב|אםםם שטיטי,תום,ברי ועוד יבוא לסוף שנה

סמיון - טונה סטארקיסט

שם מלא: סמיון שמות חיבה: סמי תאריך לידה: 21/2/89 מזל: דגים גובה: 170 בערך... מקום מגורים: נתיבות (בין ב"ש לאשקלון) בית ספר: בויאר מקור הכינו ופרושו: מקור - ידידה, היה לי שם משתמש דפוק והיא הציע לי להחליף לשם משתמש הזה ואהבתי. השיר שאתה הכי אוהב של להקת היהודים: משתנה הרבה. לעוף, oh lord, עוד ארון אחד, לפעמים, פעמון מלחמה... "ה"שיר שלך: אין אחד כזה להקות אהובות: אביב גפן, אינפקציה, איפה הילד, אריק איינשטיין, בוטן מתוק בקרקס, היבלויים, הדג נחש, הדורבנים, החברים של נטאשה, יהוהדים, המכשפות, המסריחים, טל שגב, יהלי סובול, ירמי קפלן, מוניקה סקס, חמי רודנר, מופע הארנבות של ד"ר קספר, משינה, ניר פרידמן, עברי לידר, פאנקייק, רמי פורטיס, שבק'ס, שוטי הנבואה, שייגעצ ושלומי שבן. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: לא הייתי בכ"כ הרבה אבל כולן טובות! זכורה לי במיוחד ברוק עצמאות. צבע שיער מקורי: שטני צבע שיער נוכחי: שטני פרי אהוב: משמש ממתק אהוב: טופיפי חג אהוב: פסח שיעור אהוב: יש דבר כזה? צבע אהוב: ירוק חיית מחמד: חתול. היה לי דני ענק אבל הוא נדרס...
ציטוט משיר: "אלוהים אחד ואני אחד גם. רק שהוא יודע הכל ואני בן-אדם, כמו כולם" משפט נבחר: "הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שאנחנו חלשים מדיי. הפחד הגדול ביותר שלנו הוא שאנו חזקים מדיי. האור שלנו, לא החושך, הוא שמפחיד אותנו" (נלסון מנדלה) כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): גיטרה, חברים, אינטרנט, פורומים. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שאני אוכל להגיע איכשהו למאמי...

למעלה