להתפקד

להתפקד../images/Emo195.gif

חודש חדש, מלא אנישם חדשים, תתפקדו... שם: גיל: איזור מגורים: איסי: מסנג'ר: נקודת השיא של החודש: נקודת השפל של החודש: צפיות לחודש שבא: מסר לאומה:

אני

שם:זהבית גיל:15 איזור מגורים:קרית עקרון איסי:280017997 מסנג'ר:[email protected] נקודת השיא של החודש:אמ.. ממולדת
נקודת השפל של החודש:לא יודעת, היה הרבה צפיות לחודש שבא:שהיה יותר טוב מסר לאומה:תנו לפיות לחיות!!

ד ד ס

New member
אני=)

שם:הדס גיל:14 וחצי (טוב טיפה יותר חחח) מגורים:דליה איסי:270791947 מסנג'ר:[email protected] נקודת שיא:הופעה של אולודום
נקודת שפל:חזרתי מהמחנה באמצע.... ציפיות לחודש הבא: שיעבור בכיף כי זה החודש האחרון לחופש=(.....חחח מסר לאומה:אולי יבוא לי אח"כ חח

ד ד ס

New member
היי ארנון חחח

מצבי סביר פלוס...חחח סתם הכל בסדר ואצלך? לא הייתי בבית 4 וחצי ימים בערך אז לא ממש נכנסתי חח

eynav br

New member
אני

שם:עינב גיל:17 ביום שלישי הבא איזור מגורים:חו"ל איסי:אין כרגע מסנג'ר:חסוי...חחחח סתם דברו איתי בפרטי מי שרוצה.. צפיות לחודש שבא:אני מצפה שיחגגו לי יומולדת ומצד שני אני לא רוצה מסר לאומה:תנו חיוך הכל לטובה...חחח אני צריכה להפנים אותו קודם

Eos14

New member
../images/Emo29.gif עונה-נה-נה...../images/Emo26.gif

שם: שחר גיל: 14.5 איזור מגורים: השרון איסי: 268592585 מסנג'ר: [email protected] נקודת השיא של החודש: המסיבות שהייתי בהן... נקודת השפל של החודש: כל מיני ימים שפוט ישבתי בבית ובכיתי על מר גורלי (בקשר לר'...) צפיות לחודש שבא: שיהיה טוב יותר ושקט יותר מסר לאומה: בא לי עכשיו בקבוק גדול מלא בירצפת..

אני אני אני

שם: שירי גיל: 15 איזור מגורים: דרוםם איסי: אין מסנג'ר: [email protected] נקודת השיא של החודש: לא מוצאת כרגע. נקודת השפל של החודש: הרבה שעמום!!! צפיות לחודש שבא: שיהיה חודש מעולה מסר לאומה: אממ יהיה טוב?!?!

shir828

New member
../images/Emo9.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: שיר
איזור מגורים: ליד הוד השרון/כפר סבא
איסי: 242853130 (לא עובד כרגע אבל מוזמנים להוסיף..
)
מסנג'ר: מי שרוצה שישלח לי מסר.
נקודת השיא של החודש: לא יודעת..
נקודת השפל של החודש: לא יודעת..
צפיות לחודש שבא: ספטמבר? להתחיל חטיבה ברגל ימין ובשמחה רבה..
XDDD
מסר לאומה: תיהיו חזקים ותקנו את הדיסק של קרן פלס
ב-14/8 יש לי מומולדת, מי שלא זוכר-בסכנה

קוקי15

New member
בלה בלה...

שם: מירב גיל: 17 איזור מגורים: חיפה איסי: אין מסנג'ר: [email protected] נקודת השיא של החודש: אמ.. שוקו.. חח.. סתם.. נקודת השפל של החודש: המלחמה הזאת שהורסת הכול... :( ציפיות לחודש הבא: יומהולדת.. ברור.. (בספטמבר) מסר לאומה: שתיגמר מהר המלחמה הזאת.. אנשי קו העימות תחזיקו מעמד...

למעלה